آریا بانو

آخرين مطالب

عیدانه/ شیرینی نعلی یا اشکی؛ پای ثابت نوروز خانه داري

عیدانه/ شیرینی نعلی یا اشکی؛ پای ثابت نوروز

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
عیدانه/ شیرینی نعلی یا اشکی؛ پای ثابت نوروز
k ١.٣
٠
آخرین خبر / شیرنی نعلی یکی از شیرینی های ساده وبسیار خوشمزه و مخصوص عید نوروز است.در اینجابا طرز تهیه ی شیرینی نعلی شکلی خوشمزه آشنا شوید.
چی لازم دارم:
1)کره یا روغن جامد 70 گرم
2)پودر قند 50گرم
3)آرد70گرم
4)تخم مرغ 1عدد کامل
چطور بپزم:
آرد رو الک میکنیم میزاریم کنار .حالا روغن وپودر قند و هل رو اینقدر هم میزنیم تا پف کنه.وسبک بشه بعد تخم مرغ رو اضافه میکنیم ومجددا خوب هم میزنیم .
ودر نهایت آرد رو داخلش الک میکنیم و با دست خوب مخلوط میکنیم زیاد ورز ندین وگرنه به روغن میوفته و هنگام پختن ترک ورمیداره وخشک میشه.
خمیر رو داخل نایلون گذاشته و در یخچال نیم ساعت استراحت میدیم.فر رو ازقبل با 170درجه روشن میکنیم.کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده.
ازخمیر گلوله هایی برمیداریم به صورت لوله ای شکل میدیم وانتهای دوطرف رو بهم وصل میکنیم تا شبیه اشک بشه .
بعد در سینی فرچیده و به مدت15تا25 دقیقه اجازه میدیم بپزه.وقتی ازفر خارج کرئیم بهشون دست نمیزنیم تا خنک بشن.
انتهای هر اشک رو داخل شکلات آب شده وبعد داخل پودر نارگیل یا پودر پسته میزنیم.
خودم داخل موادش 1قاشق مربا خوری زعفران آب شده غلیظ هم ریختم و هم خوش رنگتر میشه.
شیرینیارو قالب زدم .به اینصورت که خمیر بین دوتا نایلون فریزر پهن کردم با وردنه صافش کردم اول با قالب اشک بزرگ زدم بعد با قالب اشک کوچولو وسط اشک بزرگ رو خالی کردم.
وداخل سینی فر قرار دادم اینجوری مرتب تر در میاد.
شیرینی اشکی تا1ماه جای خنک قابل نگه داریه خیلی هم خشک نیست.
32عدد شیرینی با این مواد بدست اومد.
این شیرینی بدون فر هم میشه پخت دقیقا با همون کیفیت فر.
این نکات را رعایت کنید:
تابه رژیمی حتما بدون واشر باشه.زیر تابه رژیمی حتما شعله پخش کن بذارین.
حرارت ملایم باشه وحدودا نیم ساعته آمادهس شایدم کمتر.
کف تابه دولایه کاغذ روغنی بندازین.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ «کلمپه‌ کرمان» مناسب برای پذیرایی در عید نوروز

غذای اصلی/ «سماق پلو» تا حالا خورده‌اید؟

غذای اصلی/ «خورش تره» چه جوری درست میشه؟

شیرینی ها/ کیکی برای علاقه مندان به اسفناج

غذای اصلی/ «ساطری پلو» چه جوری درست میشه؟

غذای اصلی/ «کوکو سبزی کوهی»، خوشمزه و مقوی

غذای اصلی/ آموزش تهیه بادمجان کباب شمالی مرحله به مرحله

صبحانه/ کوکویی خاص برای آخرین روز سال

طرز تهیه ترشی تخم مرغ های رنگی با رنگهای طبیعی

آموزش تهیه زرشک پلو فوری با مرغ

ناهار/ دستور تهیه ته چین کباب

خورش گوجه سبز

عیدانه/ نخودچی؛ محبوب ترین در پذیرایی نوروزی

چند نکته در تهیه مرغ شکم پر

فوت آشپزی/ نکات قبل از پخت کیک و شیرینی

غذای اصلی/ طرز تهیه سرگنجشکی جنوبی

همبرگر قلبی؛ تقدیم به پدران مهربان

کله پاچه؛ انتخابی عالی برای آخرین روز سال

شام/ دستور سنتی رشته پلو

عیدانه/ مدل های تزئین شیرینی با خامه

عیدانه/ دسر نوروزی آناناس برای خانواده

پخت و پز با بوی عید؛ با آخرین خبر کدبانویی تمام عیار شوید

عیدانه/ جدیدترین پای سیب سال را بپزید

عیدانه/ کاپ کیک های خانگی را چطور تزئین کنم؟

کاربردهای پنس مو به غیر از زیبایی

عیدانه/ 2 شمع رمانتیک برای سفره هفت سین

شیک ترین طراحی های ناخن با امکانات ساده

عیدانه/ خانه تکانی یک روزه به چه قیمتی؟!

عوارض انواع خط چشم

چتر قدیمی تان را تعمیر کنید

مدل های جذاب بستن کتانی

گوشواره ای فانتزی و مد روز بسازید

«کوفته بوقلمون»؛ برای اولین روز عید

عصرانه/ دستور تهیه شیرینی گل مینا

عصرانه/ شیرینی ارده شکلاتی؛ مقوی و جدید

میز اردور/ نان محبوب اسکاتلندی برای عصرانه

غذای اصلی/ دستور سنتی رشته پلو

لباس هایی که هرگز نباید بخرید!

همه چیز درباره رنگ مو

نوروز امسال با کاشی دخترونه و زنونه شیک تر باشید

غذای اصلی/ طرز تهیه کوکوی اشپل؛ غذای شب عید گیلانی‌ها

آموزش تهیه میگو کبابی به همراه سس مخصوص آن

غذاهای محبوب نوروزی در استان های ایران

نوشیدنی ها/ «اسموتی موز» را با بادام زمینی و اسپرسو ترکیب کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خورش بوقلمون

طرز تهیه کیک چهارشنبه سوری

ادویه ایتالیایی؛ پیتزاهایتان را خوش‌عطر کنید

غذای اصلی/ پلو ته چین مرغ؛ لذیذترین غذای دنیا!

غذای اصلی/ «کلوچه گوشت»، غذایی خوشمزه و آسان با ساندویچ ساز

شیرینی عسلی بادام زمینی