آریا بانو

آخرين مطالب

کیک فنجانی؛ راحت و بی دردسر خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

k ١.٥
٠
آخرین خبر / مواد لازم 🔽
تخم مرغ 🔹1 عدد
شکر 🔹3 ق غ
وانیل 🔹نوک ق غ
روغن مایع 🔹3 ق غ (مخصوص پختنی جات باشه بهتره)
آب یا شیر 🔹5 ق غ (من طعم شیر رو زیاد دوس نداشتم آب ریختم.
آرد سفید 🔹7 یا 8 ق غ(من اول 6 تا زدم دیدم مواد غلیظ نیس،یکم دیگه اضافه کردم)
بکینگ پودر 🔹 نصف ق چ
پودر کاکائو 🔹3 ق غ
طرز تهیه 🔻
اول از همه تخم مرغ و وانیل و شکر رو قاطی میکنیم و با همزن دستی کلی هم میزنیم تا شکر حل بشه ، حل که شد روغن و آب رو به ترتیب اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کف کنه ، بعد آرد رو کم کم الک کرده و اضافه میکنیم ، بکینگ پودر هم حتما با آرد اضافه میکنیم و بعد با همزن دستی هم میزنیم تا مواد یکدست بشه،سر آخر مواد رو به 2 قسمت مساوی تقسیم میکنیم و به یکیش پودر کاکائو اضافه و هم میزنیم،فنجون هامون رو آماده میکنیم داخلش رو روغن میزنیم حسابی و یه لایه مواد کیک کاکائو و یه لایه مواد کیک وانیلی ریخته ، سعی کنین یک بند انگشت فنجون خالی بمونه،یه قابلمه رو یک بند انگشت آب بریزین بزارین جوش بیاد بعد درش رو دم کنی بزارین،جوش که اومد فنجون هارو بزارین داخلش ، شعله رو کم کنین ، درشو بزارین،نیم ساعت درشو اصلا ورندارین،بعد درشو بردارین ، فنجون هارو داخل آب سرد بزارین تا کیک راحت از فنجون جدا بشه.🤗





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ «کلمپه‌ کرمان» مناسب برای پذیرایی در عید نوروز

غذای اصلی/ «سماق پلو» تا حالا خورده‌اید؟

غذای اصلی/ «خورش تره» چه جوری درست میشه؟

شیرینی ها/ کیکی برای علاقه مندان به اسفناج

غذای اصلی/ «ساطری پلو» چه جوری درست میشه؟

غذای اصلی/ «کوکو سبزی کوهی»، خوشمزه و مقوی

غذای اصلی/ آموزش تهیه بادمجان کباب شمالی مرحله به مرحله

صبحانه/ کوکویی خاص برای آخرین روز سال

طرز تهیه ترشی تخم مرغ های رنگی با رنگهای طبیعی

آموزش تهیه زرشک پلو فوری با مرغ

ناهار/ دستور تهیه ته چین کباب

خورش گوجه سبز

عیدانه/ نخودچی؛ محبوب ترین در پذیرایی نوروزی

چند نکته در تهیه مرغ شکم پر

فوت آشپزی/ نکات قبل از پخت کیک و شیرینی

غذای اصلی/ طرز تهیه سرگنجشکی جنوبی

همبرگر قلبی؛ تقدیم به پدران مهربان

کله پاچه؛ انتخابی عالی برای آخرین روز سال

شام/ دستور سنتی رشته پلو

عیدانه/ مدل های تزئین شیرینی با خامه

عیدانه/ دسر نوروزی آناناس برای خانواده

پخت و پز با بوی عید؛ با آخرین خبر کدبانویی تمام عیار شوید

عیدانه/ جدیدترین پای سیب سال را بپزید

عیدانه/ کاپ کیک های خانگی را چطور تزئین کنم؟

کاربردهای پنس مو به غیر از زیبایی

عیدانه/ 2 شمع رمانتیک برای سفره هفت سین

شیک ترین طراحی های ناخن با امکانات ساده

عیدانه/ خانه تکانی یک روزه به چه قیمتی؟!

عوارض انواع خط چشم

چتر قدیمی تان را تعمیر کنید

مدل های جذاب بستن کتانی

گوشواره ای فانتزی و مد روز بسازید

«کوفته بوقلمون»؛ برای اولین روز عید

عصرانه/ دستور تهیه شیرینی گل مینا

عصرانه/ شیرینی ارده شکلاتی؛ مقوی و جدید

میز اردور/ نان محبوب اسکاتلندی برای عصرانه

غذای اصلی/ دستور سنتی رشته پلو

لباس هایی که هرگز نباید بخرید!

همه چیز درباره رنگ مو

نوروز امسال با کاشی دخترونه و زنونه شیک تر باشید

غذای اصلی/ طرز تهیه کوکوی اشپل؛ غذای شب عید گیلانی‌ها

آموزش تهیه میگو کبابی به همراه سس مخصوص آن

غذاهای محبوب نوروزی در استان های ایران

نوشیدنی ها/ «اسموتی موز» را با بادام زمینی و اسپرسو ترکیب کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خورش بوقلمون

طرز تهیه کیک چهارشنبه سوری

ادویه ایتالیایی؛ پیتزاهایتان را خوش‌عطر کنید

غذای اصلی/ پلو ته چین مرغ؛ لذیذترین غذای دنیا!

غذای اصلی/ «کلوچه گوشت»، غذایی خوشمزه و آسان با ساندویچ ساز

شیرینی عسلی بادام زمینی