آریا بانو

آخرين مطالب

3 غذای ترکیه‌ای متفاوت که حتما باید امتحان کنید خانه داري

3 غذای ترکیه‌ای متفاوت که حتما باید امتحان کنید

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
3 غذای ترکیه‌ای متفاوت که حتما باید امتحان کنید 3
k ١.٢
١
کجارو / ترکیه غذاهای خوشمزه و خوش آب و رنگ زیادی دارد که در این مقاله به معرفی 3 مورد از بهترین آن‌ها می‌پردازیم که کمتر میان گردشگران شناخته شده‌اند.
طراوت و سادگی دو عنصر اصلی در غذاهای ترکیه هستند. در خوراکی‌های مردم ترکیه، سبزیجات تازه و مواد خوشمزه همراه گوشت نرم و چاشنی‌دار به چشم می‌خورد. یکی از معروف‌ترین غذاهایی که ترکیه با آن شهرت یافته است، دونرکباب (donar kebab) است که طعم بسیار خوبی دارد؛ البته اغلب غذاهای این کشور لذیذ هستند و گاهی‌اوقات میل کردن آن‌ها در خیابان‌ ازطریق دست‌فروشان نیز بسیار لذت‌بخش‌ است.
اکثر افراد شکمو و علاقه‌مند به غذاهای ترکیه‌ای، حتما نام دونر کباب را شنیده‌ و بسیاری، این غذا را نوش جان کرده‌اند. اما غذاهای ترکیه‌ای فقط به همین مورد ختم نمی‌شوند. در ادامه این مقاله می‌خواهیم 3 مورد از بهترین، خوشمزه‌ترین و معروف‌ترین غذاهای ترکیه را به شما معرفی کنیم که گردشگران کمتری سراغ آن‌ها می‌روند. اگر به ترکیه سفر کردید، حتما در رستوران‌ها از این غذاها نوش جان کنید. کمتر کسی پیدا می‌شود که در سفر ترکیه از چنین غذاهای خوشمزه‌ای به‌راحتی بگذرد!
Menemen
اگر فکر می‌کنید که خوردن تخم مرغ به شکل‌های گوناگون برای صبحانه خسته‌کننده است، بهتر است کمی دقیق‌تر به اطراف خود نگاه کنید.Menemen غذایی شبیه به Shakshuka است که در بین مردم ترکیه محبوبیت زیادی دارد و درواقع ترکیبات اصلی آن شامل تخم مرغ و سبزیجات تازه است. پیاز، گوجه فرنگی و فلفل از جمله مواد اصلی این غذا هستند. Menemen یک صبحانه عالی به‌شمار می‌رود و البته موادی نظیر پنیر و سوسیس تند را نیز گاهی به این غذا اضافه می‌کنند. بدون شک تمام دوست‌داران صبحانه، عاشق Menemen خواهند شد و سعی خواهند کرد آن را با نان و سرعت کم بخورند تا نهایت لذت را ببرند. در حقیقت Menemen شباهت بسیاری به املت گوجه فرنگی دارد.
سوپ عدس (Mercimek Corbasi)
Mercimek Corbasi به معنای واقعی همان سوپ عدس است. این سوپ را تقریبا در هر جایی از ترکیه می‌توان پیدا کرد و محبوبیت زیادی دارد. سوپ عدس در ترکیه از ترکیب ساده‌ای بهره می‌برد و تنها شامل پوره عدس و ادویه‌جات مختلف است که در این بین می‌توان به گشنیز و تکه‌هایی از لیموی تازه اشاره کرد. البته درکنار این سوپ، ترشی (Tursu) نیز استفاده می‌شود که کلم، سبزیجات، هویج و زیتون از مواد تشکیل‌دهنده‌ی این ترشی هستند. البته نان داغ Pita نیز یکی دیگر از موادی است که درکنار سوپ میل می‌شود. سوپ عدس یکی از ارزان‌ترین و در دسترس‌ترین غذاهای ترکیه است و در هر جایی نظیر رستوران‌های مجلل یا کافه‌های شبانه می‌توان آن را تهیه کرد.
Lahmacun
Lahmacun در ترجمه‌های متداول به‌عنوان پیتزای ترکیه شناخته می‌شود و شیوه تلفظ آن نیز lah mah joon است. درواقع Lahmacunیک نوع ماده غذایی است که در آن لایه‌ای نان و ورقه‌هایی از گوشت وجود دارد و مواد مختلفی نیز به‌ عنوان چاشنی درکنار آن سرو می‌شوند. این غذا اغلب به‌صورت تازه پخت و سرو می‌شود و حتی می‌تواند برای دو یا سه وعده غذایی کافی باشد. پیاز و گشنیز از جمله موادی هستند که باعث می‌شوند این غذا حس و حال متفاوتی داشته باشد و یکی از بهترین چاشنی‌ها برای گوشت گاو هستند. گاهی درکنار این غذا مقداری بادام زمینی و انار نیز سرو می‌شود. درواقع Lahmacun نوعی پیتزا است که ساختار طبیعی‌تری دارد و شکل و شمایل قدیمی خود را نیز حفظ کرده است.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ «کلمپه‌ کرمان» مناسب برای پذیرایی در عید نوروز

غذای اصلی/ «سماق پلو» تا حالا خورده‌اید؟

غذای اصلی/ «خورش تره» چه جوری درست میشه؟

شیرینی ها/ کیکی برای علاقه مندان به اسفناج

غذای اصلی/ «ساطری پلو» چه جوری درست میشه؟

غذای اصلی/ «کوکو سبزی کوهی»، خوشمزه و مقوی

غذای اصلی/ آموزش تهیه بادمجان کباب شمالی مرحله به مرحله

صبحانه/ کوکویی خاص برای آخرین روز سال

طرز تهیه ترشی تخم مرغ های رنگی با رنگهای طبیعی

آموزش تهیه زرشک پلو فوری با مرغ

ناهار/ دستور تهیه ته چین کباب

خورش گوجه سبز

عیدانه/ نخودچی؛ محبوب ترین در پذیرایی نوروزی

چند نکته در تهیه مرغ شکم پر

فوت آشپزی/ نکات قبل از پخت کیک و شیرینی

غذای اصلی/ طرز تهیه سرگنجشکی جنوبی

همبرگر قلبی؛ تقدیم به پدران مهربان

کله پاچه؛ انتخابی عالی برای آخرین روز سال

شام/ دستور سنتی رشته پلو

عیدانه/ مدل های تزئین شیرینی با خامه

عیدانه/ دسر نوروزی آناناس برای خانواده

پخت و پز با بوی عید؛ با آخرین خبر کدبانویی تمام عیار شوید

عیدانه/ جدیدترین پای سیب سال را بپزید

عیدانه/ کاپ کیک های خانگی را چطور تزئین کنم؟

کاربردهای پنس مو به غیر از زیبایی

عیدانه/ 2 شمع رمانتیک برای سفره هفت سین

شیک ترین طراحی های ناخن با امکانات ساده

عیدانه/ خانه تکانی یک روزه به چه قیمتی؟!

عوارض انواع خط چشم

چتر قدیمی تان را تعمیر کنید

مدل های جذاب بستن کتانی

گوشواره ای فانتزی و مد روز بسازید

«کوفته بوقلمون»؛ برای اولین روز عید

عصرانه/ دستور تهیه شیرینی گل مینا

عصرانه/ شیرینی ارده شکلاتی؛ مقوی و جدید

میز اردور/ نان محبوب اسکاتلندی برای عصرانه

غذای اصلی/ دستور سنتی رشته پلو

لباس هایی که هرگز نباید بخرید!

همه چیز درباره رنگ مو

نوروز امسال با کاشی دخترونه و زنونه شیک تر باشید

غذای اصلی/ طرز تهیه کوکوی اشپل؛ غذای شب عید گیلانی‌ها

آموزش تهیه میگو کبابی به همراه سس مخصوص آن

غذاهای محبوب نوروزی در استان های ایران

نوشیدنی ها/ «اسموتی موز» را با بادام زمینی و اسپرسو ترکیب کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خورش بوقلمون

طرز تهیه کیک چهارشنبه سوری

ادویه ایتالیایی؛ پیتزاهایتان را خوش‌عطر کنید

غذای اصلی/ پلو ته چین مرغ؛ لذیذترین غذای دنیا!

غذای اصلی/ «کلوچه گوشت»، غذایی خوشمزه و آسان با ساندویچ ساز

شیرینی عسلی بادام زمینی