آریا بانو

آخرين مطالب

ناهار/ پیتزا با کدو سبز، پنیر فتا، لیمو و سیر خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
ناهار/ پیتزا با کدو سبز، پنیر فتا، لیمو و سیر
١٣
٠
کاله / راز تهیه یک پیتزا کدویی عالی این است که قبل از پختن پیتزا تا آنجا که می‌شود مایعات را از کدو جدا کرد. ترفند ما به شما کمک می‌کند پیتزایی عالی با طعم کدوی تازه و شیرینی مطبوع بپزید. با این غذا که پختن آن یک ساعت طول می‌کشد، شما می‌توانید 4 نفر را در یک وعده غذایی سیر کنید.
چی لازم دارم:
برای تهیه خمیر:
4 پیمانه (560 گرم) آرد نان
4 قاشق چای‌خوری نمک
2 قاشق چای‌خوری مخمر سریع
380 گرم آب
برای تهیه پیتزا:
1 عدد کدو سبز (350 گرم)، که به ورقه‌های نازک برش خورده و سپس به باریکه‌هایی اندازه چوب کبریت تبدیل شده باشد
8 حبه سیر (2 عدد ریز شده، 6 عدد باریک ورقه شده) جدا از هم
1 قاشق چای‌خوری نمک، و مقداری برای روی غذا
450 گرم موزارلای تازه، به قطعات مساوی تقسیم شده و رطوبتش گرفته شده باشد
1 لیمو ترش که هسته‌های آن جدا و خودش به لایه‌های نازک برش خورده باشد
230 گرم پنیر فتا که به قطعات 1.5 سانتی‌متری تبدیل شده باشد
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
چطور بپزم:
1. تهیه خمیر: آرد، نمک و مخمر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا یک‌دست شوند. سپس آب را به آن اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا زمانی که پودری در ظرف باقی نماند. در آخر روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید خمیر برای 8 تا 12 ساعت در دمای محیط بماند.
2. کدو سبز و سیر را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید. 1 قاشق چای‌خوری نمک به آن بیفزایید و ظرف را تکان دهید تا به همه جای آن برسد. بعد آنها را به یک صافی (توری فلزی) منتقل کنید و روی کاسه‌ای بگذارید تا آب‌شان چکه‌چکه گرفته شود. نیم ساعت برای این کار کافی است. سپس با دست کدو سبزها را فشار دهید تا آب اضافه نیز جدا شود و آن را به یک بشقاب با کفیِ دستمال کاغذی منتقل کنید و کنار بگذارید تا آماده برای استفاده باشد.
3. دمای اجاق را بین 260 تا 290 درجه سلسیوس تنظیم کنید و بگذارید برای 45 دقیقه همان‌طور بماند. شلف اجاق را باید 15 سانتی‌متر زیر شعله سقفی قرار دهید و یک سینی یا ورق فلزی مخصوص پخت پیتزا را روی آن قرار دهید.
4. یک چهارم از خمیر را روی تخته مسطحی بگذارید و با وردنه صاف کنید طوری که مربعی 20 در 20 سانتی‌متری تشکیل شود و کناره‌های آن 3 سانتی‌متر ضخیم‌تر از مرکز باشند. سپس آن را با تا کردن گوشه‌ها و کشیدنِ آرام تبدیل به یک دایره 25 تا 30 سانتی‌متری کنید.
5. شعله اجاق را به حداکثر برسانید. یک چهارم موزارلا را روی پیتزا بریزید و به دنبال آن، حلقه‌های لیمو، یک چهارم کدو سبز، یک چهارم فتا، و یک چهارم سیرهای برش خورده را. با نمک آن را طعم‌دار کنید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون روی سطحش بریزید.
6. پیتزا را به سینی یا صفحه فلزی داخل اجاق (که کاملا داغ شده) منتقل کنید و در صورت لزوم حین پخت آن را بچرخانید تا زمانی که لبه‌ها کاملا پف کنند و زیر آن ترد شود، در مجموع 3 تا 6 دقیقه طول می‌کشد. پیتزا را با کاردک بیرون آورید و 1 دقیقه کنار بگذارید.
7. روی پیتزا را با پیازچه تزئین کنید و بعد از برش با پیتزابُر، بلادرنگ سِرو کنید.
8. گام‌های 4 تا 7 را برای پخت باقی‌مانده مواد هم استفاده کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/138010/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سقوط از لیگ برتر با یک برزیلی لغو می‌شود

چرا پرسپولیس دربی را نبرد

منشا برای فولاد ضرر داشت رفت!

ویسی، ایده کمیته فنی در فولاد را رد کرد

اوسمار: در فوتبال ایران زیاد وقت تلف می‌کنید

زامهران: نساجی قطعا در لیگ برتر می‌ماند

عظیمی: تیم ملی در آرامش کامل قرار دارد

قرارداد یک سال و نیمه فولاد با ویسی ادامه دارد

اکبرپور: استقلال بازی سختی برابر تراکتور دارد

بلاتکلیفی قهرمان پارالمپیک برای دریافت پاداش توکیو!

منشی دکتر زیر آبشو زد!

دستگاه های جوجه کشی شرکت مکانیزاسیون در مسیر صادرات

حذف «زوج و فرد» در طرح جدید ترافیک پایتخت

یازده بازیکن برتر تاریخ ایران از نگاه خسرو حیدری

جوان‌ترین بازیکن تیم ملی: قرقیزستان با برزیل فرقی ندارد

ستاره سابق یونایتد: برمی‌گردم!

گلزن جدید استقلال از دفاع آمد

ویسی به یاد 9 بازیکن خوزستانی در تیم ملی

اورونوف، مهمترین اسلحه اوسمار برای انتقام

چه کنم نیمار و مسی نیستم، ولی عاشق رونالدو هستم!‏

شادی بلینگام و واسکز در تهران تکرار شد!

خطرناک‌ترین ورژن خدابنده‌لو شاید در اراک!

دیدار معاون مددکاری و مشارکت های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران با نماینده ولی فقیه و استاندار البرز

استان البرز شهدای بزرگی را تقدیم نظام کرده است

رسیدگی به درخواست 41 متقاضی توسط سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی

قوانین مصوب با اعتبارات بنیاد شهید همخوانی ندارد

یک بازی لیگ برتر بدون تماشاگر شد

معاون سلامت و توانمندسازی اجتماعی  بنیاد شهید و امور ایثارگران با جمعی از جانباران قطع نخاعی دیدار کرد

در خدمت و خیانت قوام؛ معمای یک نخست‌وزیر مرموز

یک بی‌احتیاطی و رویاهایی که بر باد رفت

جای آزمون را یک ایرانی پُر می‌کند

تودور: با سری بالا از کوپا ایتالیا حذف شدیم

ناگفته‌های مربی سابق استقلال از دربی حذفی‌

پوچتینو: به شکست 5-0 نیاز داشتیم!

ناگفته‌های خسرو حیدری از دربی جام حذفی

نمک سیاوش یزدانی بر زخم هواداران الهلال!

گل تماشایی سینا اسدبیگی در تمرین پرسپولیس

مشکلات ساپینتو و فتح‌الله‌زاده بر سر دفتر کمپ حجازی

روزگار بحرانی یاران صیادمنش؛ 9 بازی 3 امتیاز

سرنوشت تراکتور سرانجام تعیین شد

مکان بازی مرگ و زندگی سپاهان مشخص شد

خلاصه بازی آرسنال 5 - چلسی 0

خسرو: در زمان ساپینتو، چهار پنج مدیرعامل عوض کردیم

خلاصه بازی لاتزیو 2 - یوونتوس 1

حیدری: تیم نکونام شخصیت قهرمانی دارد

گل چهارم آرسنال به چلسی توسط کای هاورتز دقیقه 65

حیدری: در اولین بازی خوشه طلایی، فقط یازده بازیکن داشتم

خلاصه بازی الهلال 2 - العین 1

گل پنجم آرسنال به چلسی توسط بن وایت دقیقه 70

اولین کاپیتانی ترابی در پرسپولیس