شاهکاری با نان باگت!
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
k ٢.٩
٢
آخرین خبر / امروز تصمیم گرفته ایم طرز تهیه نوعی غذا که جزو دسته ی حاضری ها قرار میگیرد را به شما آموزش دهیم. این غذا مطمئنا حسابی به دل بچه ها می نشیند و حتما خیلی از آن استقبال می کنند.
1- ابتدا نیاز به نان باگن داریم. این نوع نان باگت را به راحتی می توان بعد از پخت از هم جدا کرد و برای تقسیم بندی های عادلانه بسیار مناسب است. نان باگت را از میان برش می زنیم. روی آن ژامبون میچینیم و رویش پنیر ورقه شده قرار می دهیم.
2- در جای دیگر تابه را روی گاز قرار می دهیم. کره را در آن آب می کنیم و سپس کمی آرد اضافه می کنیم. هم میزنیم تا با کره مخلوط شود. مقداری شیر، پودر خردل، نمک به آرامی به مواد اضافه کرده و هم میزنیم. سپس از روی گاز بر می داریم.
3- سس آماده شده را روی ژامبون و پنیری که روی نان باگت گذاشته ایم میریزیم. حالا نصفه دیگر نان باگت را که قبلا برش زده بودیم را روی آن می گذاریم. به مدت 8 دقیقه در دمای 190 درجه سانتیگراد می گذاریم تا بپزد.
4- مقداری کره و سیر را کمی در مایکروویو قرار می دهیم تا با هم مخلوط شوند. بعد از اینکه نان باگت ها را از مایکروویو خارج کردیم، مخلوط سیر و کره را با قلمو روی آن می مالیم.
5- حالا می توانید نان را برش بزنید و میل کنید.
-
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۴:۴۶:۲۷
-
۱۵۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/138219/