خوراک گوساله؛ غذای لاکچری بوراک سرآشپز
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
k ٢.٨
٥
آخرین خبر / ابتدا گوشت پهلو گوساله رو با پاپریکا، رزماری و سس مخلوط،
روغن زیتون و نمک و فلفل و رب گوجه مزه دار کرد و داخل فویل پیچید و همراه با
سیب مینی داخل زغال و آتیش زیاد پخت و همراه دمی معروفش سرو کرد.
-
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۶:۵۳
-
۶۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/138415/