چند توصيه براي پخت برخي مواد غذايي
مقالات
بزرگنمايي:
fiogf49gjkf0d
محققان آمريکايي چند نکته مهم درباره پخت و پز برخي مواد غذايي ارايه دادند:
- تخم شربتي: بايد قبل از مصرف خيسانده شود. تخم شربتي از بهترين مواد غذايي است و دو قاشق سوپخوري آن 117 کالري، چهار گرم پروتئين، هشت گرم فيبر وحاوي امگا3 است که براي سلامت قلب مفيداست. اين دانه قابليت جذب آب 27 برابر وزن خود را دارد و مصرف آن بدون اينکه خيسانده شود موجب ماندن در مري و افزايش حجم و حالت ژله مانند آن خواهد شد.
- کلم پيچ: بايد به صورت پخته مصرف شود. کلم پيچ از خانواده کلم بروکلي و بروکسل است. بخارپز اين سبزيجات باعث کاهش کلسترول ميشود. اين سبزي مانند ديگر سبزيجات نظير خود حاوي آنتي اکسيدان، ضد گرفتگي قلب و عروق، ضد التهاب و ضد سرطان است، اما مصرف بيش از اندازه کلم خام موجب کمکاري تيروئيد و در نتيجه کاهش متابوليسم، دردهاي مفصلي، ناباروري و بيماري قلبي ميشود.
- لوبيا قرمز: قبل از مصرف خيسانده شود. به طور طبيعي اين لوبيا حاوي ماده سمي به نام ليکتين است بنابراين بهتر است اين لوبيا قبل از مصرف حداقل پنج ساعت خيسانده شود.
- ريواس: قبل از پخت، برگهاي آن جدا شود. اگر در باغچه منزل خود ريواس کاشتهايد قبل از پخت حتما برگهاي آن را جدا کنيد. به دليل اينکه برگهاي آن سمي و حاوي گليکوزيدهاي غيرطبيعي و اسيد اگزاليک است.
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1385/