غذای اصلی/ پاستای بهاری با لوبیا قرمز و جعفری
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
غذای اصلی/ پاستای بهاری با لوبیا قرمز و جعفری
٩٨
٠
منودلیار / امروز طرز تهیه یک پاستای بهاری را داریم. پاستا با لوبیا قرمز و جعفری تازه که حال و هوای خوبی را با خوردنش به ما می دهد. این پاستای خوشمزه سرشار از پروتئین و سبزیجات است که سریع تو را سیر می کند. طرز تهیه این غذا بسیار راحت است و می توانی در یک چشم بهم زدن یک پاستا متفاوت از شیوه همیشگی طبخ کنی. می توانی همیشه مقداری حبوبات را بپزی و در یک ظرف در بسته داخل فریزر نگه داری به این صورت هر وقت به آن ها نیاز داشته باشی آن ها حاضر و آماده هستند. حالا برویم با هم ببینیم این پاستا با لوبیا قرمز چگونه درست می شود.
چی لازم دارم:
220 گرم پاستای صدفی
3 پیمانه سر گل بروکلی خرد شده
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 و 1/2 پیمانه پیاز سفید ریز خرد شده
400 گرم لوبیا قرمز خام
1/2 پیمانه عصاره مرغ
1 و 1/2 پیمانه قاشق چای خوری پودر چیلی
1/2 پیمانه پنیر پارمسان
1/4 پیمانه جعفری
چطور بپزم:
ابتدا پاستا را طبق دستور روی جعبه آن در آب جوش و کمی نمک بپز و حدودا در 3 دقیقه آخر بروکلی های شسته و خرد شده را به آن اضافه کن تا همراه پاستا یک غل بزند. حالا پاستا و بروکلی را آبکش کن و کنار بگذار.
در همین حال یک قابلمه بردار، روغن زیتون را در آن حرارت بده و پیاز ها را همراه کمی نمک به آن اضافه کن. چند دقیقه پیاز ها را تفت بده تا سبک شوند و سپس حرارت را روی متوسط بگذار. در یک قابلمه کوچک لوبیا ها را با کمی آب بپز تاکاملا نرم شوند.
حالا حرارت زیر پیاز ها را زیاد کن و مخلوط پاستا و بروکلی را به همراه لوبیا قرمز پخته شده، آب مرغ، 1/4 پیمانه از آبی که لوبیا ها در آن پخته شده اند و پودر چیلی به قابلمه اضافه کن. حدودا 2 دقیقه آن ها را تفت بده و هر از گاهی زیر و رویشان کن. حالا پارمزان رنده شده را روی پاستا بریز و کمی حرارت بده تا پنیر به خرد پاستا ها برود سپس جعفری را اضافه کرده و حرارت را خاموش کن.
پاستای لوبیا قرمز و جعفری ما آماده است می توانی آن را کنار تخم مرغ آبپز و کمی پارمزان اضافه نوش جان کنی.
-
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۱:۱۰
-
۷۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/138501/