شیرینی ها/ تارت شنی؛ شیرینی عیدتان زبان زد خواهد شد
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
شیرینی ها/ تارت شنی؛ شیرینی عیدتان زبان زد خواهد شد
٢٩٨
٠
بیتوته / شیرینیهای شنی ترد و خوشمزه هستند و بی شک طرفداران زیادی پیدا میکنند.
چی لازم دارم:
کره 115 گرم
آرد همه منظوره ½ 2 پیمانه
شکر دانه ریز 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد بزرگ
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
آب 1 قاشق چایخوری
پوست لیموترش 1 قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
بادام، برای تزئین به مقدار دلخواه
مخلوط شکر و دارچین به مقدار لازم
چه جوری درست میشه:
ابتدا آرد را الک میکنیم. پوست لیمو ترش را ریز رنده میکنیم. بادام ها را ورقه میکنیم.
در کاسهی یک مخلوط کن رومیزی که سر همزن آن به آن متصل است، کره را با سرعت متوسط بزنید تا پفکی شود. شکر را کمکم اضافه کنید و بزنید تا رنگ مخلوط روشنتر شود.
زرده و سفیده یکی از تخممرغها را جدا کنید، سپس زرده را همراه یک تخم مرغ کامل، وانیل و پوست لیموترش را اضافه کنید و بزنید. آرد و نمک را داخل مخلوط کره الک کنید. با سرعت کم فقط آنقدر بزنید تا خمیر شکل بگیرد. آن را در پلاستیک بپیچید و بگذارید چند ساعت در یخچال خنک شود.
فر را با دمای 400 درجه (204 درجه سانتی گراد) از قبل داغ کنید. سفیده تخم مرغ باقیمانده را همراه آب در یک کاسهی کوچک با همزن بزنید و کنار بگذارید. خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر پهن کنید. آن را با قالبهای گرد به قطر 7.5 سانتی برش دهید و شیرینیها را داخل سینیهای فر چرب نشده بچینید. روی آنها را با قلم مو مخلوط سفیده تخممرغ بمالید و با 3 ورقه بادام تزئین کنید و روی آن مخلوط شکر دارچین بپاشید. 8 تا 10 دقیقه در فر بپزید و پس از گذشت نیمی از این زمان سینیها را بچرخانید. سینیها را از فر بیرون بیاورید و اجازه بدهید خنک شوند.
-
يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۶:۲۳
-
۸۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/139073/