عصرانه/ دستور تهیه کیک سه شیر شکلاتی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
عصرانه/ دستور تهیه کیک سه شیر شکلاتی
٣٣٩
٠
ما بانو / چی لازم دارم:
برای کیک:
کره 113 گرم
شکر 1 لیوان
وانیل پودری ربع ق چ
تخم مرغ 5 عدد
آرد یک و نیم لیوان
بیکینگ پودر 1 ق چ
نمک یک هشتم ق چ
برای گلیز:
شکلات 200 گرم
شیر تبخیر شده یک لیوان
شیر دو سوم لیوان
شیر عسلی ربع لیوان
برای تاپینگ:
خامه 200 میلی لیتر
شکر یک چهارم لیوان
شکلات 40 گذم
چطور بپزم:
فر رو روی درجه 350 فارنهایت 180 سانتیگراد قرار میدیم
آرد رو توی ظرفی میریزیم و بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم
نمک رو اضافه میکنیم
خوب ویسک میکنیم و یا الک میکنیم
باید از قبل کره رو بیرون بذاریم تا به دمای اتاق برسه و نرم بشه
من با کاور کره ظرفم رو چرب کردم. اینطوری دیگه روغن اضافی هم توی ظرف نداریم در نتیجه آرد اضافی هم نخواهیم داشت و در نهایت به کف کیکمون خمیر آرد نمیچسبه
(ظرف من 25 در 35 سانتیمتره)
حالا توی ظرف آرد ریختم و آرد رو در کل سطحش پخش کردم و بعد برای اطمینان با برس آرد اضافی رو گرفتم
(این جور ریزه کاری ها باعث میشه که همیشه کیفیت کیکهامون بهتر باشه)
کره رو خوب هم میزنیم تا لطیف شه
شکر و وانیل رو اضافه میکنیم (من از یک چهارم ق چ وانیل شکری استفاده کردم)
شکر که حل شد دونه دونه تخم مرغها رو اضافه میکنیم و هر بار خوب هم میزنیم تا کاملا مخلوط شه
تا اینجا کرم لطیفی بدست آوردیم و تخم مرغها هم خوب زده شدن که در نهایت کیکمون خوب پف کنه
حالا آرد رو در سه قسمت به مخلوط اضافه میکنیم
و هر بار در حدی هم میزنیم که آرد مخلوط شه
باز هم مشاهده میکنید که مخلوط لطیفی بدست اومده
حالا توی قالب میریزیم
و سطح کار رو صاف میکنیم
مشاهده میکنید که ارتفاع ناچیزی داره و میزان مایه کیک خیلی کمه. نگران نباشید این کیک خیلی خوب پف میکنه (البته فر خوبی میخواد)
حالا توی فر قرار میدیم برای مدت 20 تا 25 دقیقه. بعد از 20 دقیقه چک کنید اگه تستر تمیز بیرون اومد کیک رو از فر خارج کنید (فکر میکنم قبلا گفته باشم که واسه کیکها هرگز اجازه نداریم در فر رو قبل از 20 دقیقه باز کنیم. این قانون کیک پزی رو همیشه رعایت کنید)
حالا نیم ساعت صبر میکنیم تا کیک سرد شه
اگر دقیقا مطابق دستور عمل کنید کیکی فوق العاده لطیف و ابری خواهید داشت که به سرعت مایع شکلاتی رو جذب خواهد کرد.
برای اینکه کیک شما عین کیکی که در تصویر اول میبینید بشه باید با یک سیخ چوبی با فواصل دو سانتی متری سوراخهای منظمی در کل سطح کیک ایجاد کنید.
نگران نباشید زیاد طول نمیکشه!
برای شربت سه شیر شکلاتی:
ابتدا شکلات رو ذوب میکنیم. (روی بخار آب یا توی مایکروفر)
و اجازه میدیم کمی سرد شه. مرتب همش میزنیم.
شیر تبخیر شده رو اندکی گرم میکنیم. و به شکلات اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست بشه.
برای تهیه شیر تبخیر شده در خانه به اینلینک واینلینک مراجعه نمایید.
شیر رو هم اندکی گرم کرده و سپس به مخلوط شکلاتی اضافه میکنیم.
شیر عسلی رو هم اضافه میکنیم.
چون من از شکلات 50 درصد استفاده کرده بودم برای طراحی این رسپی میزان شیر عسلی رو کم گرفتم که شیرینی مایع شکلاتی تنظیم باشه.
مایع سه شیر شکلاتی غلیظمون رو در کل سطح کیک پخش میکنیم تا همه جای کیک از این مایع شکلاتی خوشمزه سیراب شه.
در جا کیک ما از مایع شکلاتی سیراب خواهد شد.
چون میخوایم یه ایفکت خاص به کیکمون بدیم و قراره خطوط عمودی شکلاتی توی بافت کیک دیده بشه لازم نیست شب تا صبح کیک استراحت کنه.
یک ربع به کیک فرصت بدید و بعد روی کیک رو با سلفون پوشونده و توی یخچال بذاریدش تا خنک شه. یک ساعت کفایت میکنه. بیشتر شد هم اصلا مهم نیست. طرح کیک خراب نمیشه چون شکلات موجود در مایع سه شیر در یخچال خودش رو میگیره و غلیظ میشه.
مطابق دستور با میزانی که در این رسپی داده شده خامه فرم گرفته درست میکنیم.
من برای عطردار کردنش از اسانس شکلات استفاده کردم.
روی سطح کیک رو با خامه میپوشونیم به طوری که سطحش صاف نباشه. اینطوری خوشگلتر میشه.
برش میزنیم و روش هم شکلات تراشیده شده میریزیم.
برای اینکه قوس شکلات های تراشیده شده قشنگ در بیاد اول شکلات رو چند ثانیه ای کف دستتون نگه دارید تا با حرارت دستتون اندکی نرم شه و بعد با “پیلر سبزیجات” و یا حتی کارد قوسهای کوچولویی ایجاد کنید.
اگرعاشقکیک ترس لچس بودید و عاشق شکلات هم هستید میدونم که از این کیک لذت فراوانی خواهید برد.
اونقدری دردسر نداره و ظاهر بسیار شیک و مزه عالی ای هم داره.
کیک بافتی اسفنجی و کره ای و لطیف داره. سس شکلاتی غلیظ و ولع انگیزه و شیرینی مناسبی هم داره.
به سرعت میتونید آماده اش کنید و مهمونهاتون تصور میکنن شما خیلی خیلی وقت گذاشتید و زحمت کشیدید
کیک سه شیر شکلاتی
کیک سه شیر شکلاتی
پ.ن
یکی از کیکهای پای ثابت خونه ما کیکهای ترس لچس هست اللخصوص سه شیر شکلاتیش
بسیار کیک خوشمزه ایه و بافتش البته اگر صبور باشین و تو یخچال بذارید چند ساعتی بمونه منسجم و در عین حال لطیفیه.
من اینبار روش رو به جای خامه با کرمفیل شیری ،رنده شکلات و شکلاات توپی کنجدی تزیین کردم
اگر از مایع گلیزتون اضافه اومد نگران نباشید ،روش رو سلفون بکشید و فریزش کنید هر وقت هوس کردین دوباره این کیک رو درست کنید از فریزر درش بیارید رو بخار کتری بذارید باز بشه و باز بذارید به دمای محیط برسه و بعد استفاده کنید ،اینبار من دقیقا همینکار رو کردم و کیفیت کیکم همچنان خوب و مثل دفعه قبل بود
-
يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۸:۰۸
-
۱۲۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/139157/