غذای اصلی/ ته چین باقلا با مرغ؛ یکی از خوشمزه های سنتی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
غذای اصلی/ ته چین باقلا با مرغ؛ یکی از خوشمزه های سنتی
٢٠٩
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
برنج 2 پیمانه
زرده تخم مرغ 2عدد
ماست یک پیمانه
زعفران دم کرده 6 ق غ
باقلا پخته 1 پیمانه
شوید خشک 1/2 پیمانه
سینه مرغ پخته شده یک عدد کامل
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
پیاز سرخ شده 2 عدد
کره به میزان دلخواه
کشمش برای تزئین به دلخواه
چطور بپزم:
1)ابتدا برنج را آبکش کنید
2)یک کاسه مناسب انتخاب کنید ماست,نمک,زعفران و زرده تخم مرغ را در ان بریزید و خوب هم بزنید.
3)سپس برنج ابکش شده رت به مواد اضافه کنید و حالت دورانی هم بزنید تا تمام برنج با مواد مخلوط شود.
4)در ظرف دیگری مرغ پخته شده و خرد شده را با پیاز سرخ شده,باقلا و شوید مخلوط کنید.
5)حالا قابلمه ایی را انتخاب کنید که ته چین راحت از داخل ان برگردد.
6)مقداری روغن کف قابلمه بریزید,نصف پلو را درون قابلمه بریزید,سپس مرغ را بریزید و سپس نصف دیگر پلو را اضافه و با پشت قاشق مقداری فشرده کنید.
7)چند تکه کره روی پلو بگذارید.
8)قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید و صبر کنید با شعله کم45 دقیقه دم بکشد.
-
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۸:۱۳
-
۳۳۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/139266/