غذای اصلی/ طرز تهیه کوکوی اشپل؛ غذای شب عید گیلانیها
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
غذای اصلی/ طرز تهیه کوکوی اشپل؛ غذای شب عید گیلانیها
٥٥٠
٠
بیتوته / کوکوی اشپل ماهی یکی از غذاهای شب عید مخصوص گیلانی ها می باشد
گیلانی ها کوکوی متفاوتی دارند که با اشپل ماهی درست میشود. کوکویی خوشمزه که مخصوص شب عید و روزهای سال نوست. کوکویی که خیلی راحت درست میشود و یکی از محبوبترین و سنتیترین غذاهای مردم گیلان است.
مواد لازم برای کوکوی اشپل ماهی غذای شب عید گیلانی ها : برای 4 نفر
اشپل ماهی 3 عدد
سبزی (تره، جعفری، شوید و نعنا) 400 گرم
سیب زمینی 3 عدد
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 5 عدد
سیر 4 حبه
نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه کوکوی اشپل ماهی غذای شب عید گیلانی ها :
سبزیها را خرد کنید و کنار بگذارید. حالا پیاز، سیر و سیب زمینی را با سبزی ها چرخ کنید.
اشپل ماهی را به موادتان اضافه کنید و با گوشتکوب یا میکسر با هم مخلوط کنید.
نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. تخممرغ ها را به موادتان اضافه کنید و هم بزنید.
در تابهای روغن را بگذارید خوب داغ شود و بعد مایه کوکو را درون تابه بریزید و روی حرارت ملایم سرخ کنید.
نکته برای پخت کوکوی اشپل غذای شب عید گیلانی ها:
به جای سیر میتوانید از پودر سیر استفاده کنید.
-
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۵:۳۹
-
۱۱۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/139654/