عصرانه/ دستور تهیه شیرینی گل مینا
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
عصرانه/ دستور تهیه شیرینی گل مینا
٣٧١
٠
ایران / چی لازم دارم:
کره به دمای محیط رسیده 200 گرم
پودر قند 100 گرم دو سوم پیمانه
پودر کاستر 4 قاشق سوپخوری
آرد 300 گرم
نشاسته ذرت یک قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ یک عدد
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
پوست لیمو ترش رنده شده یک قاشق چایخوری
نکته:
برای قالب زدن راحتتر شیرینی بهتر است خمیر را که بین 2 کیسه باز کردید کمی در یخچال قرار دهید تا خنک شود سپس قالب بزنید.
چطور بپزم:
کره و پودر قند را با همزن برقی میزنیم و سپس وانیل و پوست لیمو را اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدهیم تا مواد کرم مانند شود و پف کند. سپس زرده تخم مرغ را افزوده و کمی دیگر هم میزنیم تا خوب با مواد مخلوط شود. پودر کاستر را نیز اضافه کرده و با دور کند همزن در حدی که مخلوط شود، میزنیم. در آخر مواد خشک را که با هم الک کردهایم کمکم اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد. سپس مقداری از خمیر را بین 2 کیسه نایلونی گذاشته و با وردنه باز میکنیم. با کاتر دلخواه قالب میزنیم. میتوانید مقداری از خمیر را با رنگ مجاز خوراکی رنگی کرده و با کاتر کوچکتر قالب بزنید وروی شیرینی بزرگتر قرار دهید. شیرینیها را در سینی فر چیده و با مروارید خوراکی تزئین کنید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 در طبقه وسط قرار دهید. بین 10 تا 15 دقیقه زمان دهید تا شیرینیها پخته شوند.سپس از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن در ظرف دلخواه چیده و سرو کنید.
-
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۰:۱۲
-
۹۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/139683/