آریا بانو

آخرين مطالب

«کوفته بوقلمون»؛ برای اولین روز عید خانه داري

«کوفته بوقلمون»؛ برای اولین روز عید

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
«کوفته بوقلمون»؛ برای اولین روز عید
٢٢١
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
نیم کیلو بوقلمون چرخ کرده
250 گرم گوشت چرخ کرده کم چربی
1 پر سیر له شده
3/4 فنجان کدو سبز رنده شده
1 عدد تخم مرغ بزرگ
1 ق چ نمک
1/8 ق چ فلفل سیاه
1 ق غ سس مایونز
1 ق غ آرد +1 فنجان برای پیچیدن کوفته ها
روغن برای سرخ کردن
مواد داخلی کوفته ها:
1/4 یک پیاز بزرگ
250 گرم قارچ ورقه شده
1 فنجان گندم پخته
نمک
چطور بپزم:
اول مواد داخل کوفته ها رو آماده می کنیم.
پیاز خوردشده رو در 1 قاشق روغن روی حرارت تفت میدیم تا شفاف و نرم بشه.قارچ خورد شده رو اضافه می کنیم و تفت میدیم تا پیاز و قارچ کاملاً نرم و قهوه ای بشن.
گندم پخته و نمک رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیمو از روی حرارت برمیداریم.
پیاز و کدو سبز و سیر رو رنده ریز می کنیم و با گوشت و بوقلمون و تخم مرغ و مایونز و 1 ق غ آرد خوب مخلوط می کنیم.( بهتره از همزن استفاده کنیم.)
برای پیچیدن کوفته ها
1- یک ظرف آب دم دستتون باشه و قبل از هر کوفته دستتون رو خیس کنید.
2- از قاشق بستنی ریزی (اسکوپ) برای برداشتن خمیر استفاده کنید.
3- یک فنجان آرد رو در ظرف دیگه ای بریزید و کوفته هارو در اون بچرخونید.
داخل هر کوفته رو گود کنید و مقداری از مخلوط قارچ و پیاز و گندم بریزید .بعد به صورت بیضی کوفته رو بپیچید و ر آرد بچرخونید.
بهتره کوفته ها رو بادست خشک در آرد بچرخونیم برای همین می تونیم چندتا کوفته رو در آرد بندازیم دستمون رو بشوریم و خشک کنیم بعد کوفته ها رو ازآرد در بیاریم
کوفته های آرد خوردده رو در یک سینی که آردپاشی شده میچینیم تا زمان سرخ کردن
روغن رو کم کم در تابه داغ می کنیم و کوفته ها رو چندتا چندتا در روغن سرخ می کنیم.
برای پخت هر طرف 3-4 دقیقه لازمه و در این مدت در تابه رو می بندیم
برای گرفتن روغن اضافه کوفته ها می تونیم اونا رو روی دستمال بگذاریم.
گرم سرو می کنیم.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

سوپ مرغ و برنج خامه ای

غذای ملل/ «پاستای پریماورا»؛ دورگه آمریکایی-ایتالیایی

طرز تهیه سالاد کدو حلوایی

غذای اصلی/ آموزش پخت خوراک زبان

غذای ملل/ مکزیکی ها چگونه املت درست می کنند؟

غذای اصلی/ دستور تهیه خوراک «چیز برگر»

آموزش تهیه کیک پنیری توت فرنگی

شیرینی ها/ طرز تهیه براونی کدو تنبل

طرز تهیه شیرینی فینگرفودی

غذای اصلی/ دستور تهیه خورشت همراه با مرغ و آلو سیاه

آموزش گلهای کچه ای

آموزش تهیه ساندویچ ایتالیایی

چگونه ادویه کاری خانگی درست کنیم؟

سوپ شیر؛ پیش غذایی که هرگز از مد نمی افتد

غذای ملل/ دستور تهیه بال مرغ به سبک ویتنامی

این غذای جدید و خوش آب و رنگ را حتما امتحان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه کرم کیک توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش هایی برای افزایش کیفیت و ماندگاری خوراکی ها

غذای اصلی/ خورشتی برای عاشقان چغاله بادام

ناهار/ عطرخوش پستو در کنار لطافت خامه

معجزه و کاربرد روغن گل رز برای زیباتر شدن

رنگ‌های مناسب برای پوست تیره

شیرینی ها/ پای توت فرنگی و ریواس؛ بهاری ترین انتخاب هفته

آموزش تهیه قطاب چیپس پسته؛ جدید و کم هزینه

برای شیک پوش بودن در بارداری چه کنم؟

ایده هایی برای دخترانه شدن اتاق

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

با این ترفندها خوشمزه ترین مرغ را بپزید

با گوجه فرنگی گل رز درست کنید

غذای ملل/ یک وعده غذای ایتالیایی ساده با دسر

سفره آرایی/ ایده هایی تزئین غذای کودک

صبحانه/ خلاقیتی جدید با تخم مرغ

دستور تهیه شربتی که با بیماری گوارشی مبارزه می کند

بهترین لباس هایی که در سفرهای بهاری باید به همراه داشته باشید

خوشمزه ترین و سالم ترین صبحانه ها برای کودکان

مربای هویج؛ همان خوشمزه همیشگی

خمیر ایتالیایی برای درست کردن عروسک

زیباترین سالادهای بهاری برای جشن ها و مهمانی ها

غذای اصلی/ خوراک مرغ را متنوع تر از همیشه بپزید

نوشیدنی ها/ آب سیب بخورید تا زیبا و جوان بمانید

تزئین جذاب یک مدل سالاد برای مهمانی و تولد

میز اردور/ لبو با سس ماست؛ خوش رنگ و اشتهاآور

نوشیدنی ها/ هات چاکلت؛ پیشنهاد شب های خنک بهاری

طرز تهیه خاگینه ماستی برای یک صبحانه یا عصرانه کامل

شام/ سالاد مرغ را به سبک آسیایی کامل و مغذی میل کنید

با «شوکوبیس» قلب کودکان را تسخیر کنید

میز اردور/ ژله توت فرنگی ژاپنی؛ شفاف و شیک

میز اردور/ کرم کافی میکس؛ دسر لاکچری

سوپ و آش/ آش هفت ترشی؛ غذای محبوب مازندرانی

دستور تهیه ساده ترین کوکی خانگی