شیرینی ها/ دستوری جدید برای تهیه تارت نارگیلی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
شیرینی ها/ دستوری جدید برای تهیه تارت نارگیلی
١٦٧
١
ایران / مواد لازم برای خمیر:
کره نرم شده در هوای آزاد................... ١٠٠ گرم
شکر.................................................... ٨٠ گرم
تخم مرغ.......................................... یک عدد
آرد..................................................... ٢٠٠گرم
وانیل...............................یک قاشق چایخوری
طرز تهیه خمیر تارت:
آرد، شکر، وانیل و نمک را با هم مخلوط کرده و سپس کره را اضافه میکنیم و با دست مخلوط کرده تا به شکل پودر سوخاری دربیاید. وسط مواد را گود کرده و تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم. مواد را خوب مخلوط کرده تا خمیر لطیفی بهدست بیاد. اگر خمیر سفت و منسجم نمیشود، میتوانید 2 قاشق غذا خوری آب به آن اضافه کرده و خوب ورز دهید. سپس خمیر را در یک کیسه فریزر گذاشته و به مدت نیم ساعت در یخچال میگذاریم.
مواد لازم درون تارت:
پودر نارگیل....................................... ١٢٠ گرم
شکر.................................................٢٥٠ گرم
روغن مایع........................................................................................ ٧٥ گرم(تقریباً نصف استکان)
سفیده تخم مرغ........................ ٣ الی ٤ عدد
آبلیمو........................ نصف قاشق چایخوری
وانیل.......................... نصف قاشق چایخوری
پسته آسیاب شده...................... به میزان لازم
طرز تهیه مواد درون تارت:
تمام مواد را در یک ظرف با قاشق هم زده و در حدود 3 الی 4 دقیقه در غذاساز مخلوط میکنیم و بعد ازاینکه مخلوط کرده توی یک قابلمه کوچک گذاشته و حدوداً 4 الی 5 دقیقه حرارت میدهیم و مرتب هم می زنیم فقط در حدی که مواد گرم شود. سپس مواد را از روی حرارت برداشته و بعد از سرد شدن روی تارتها میریزیم. در آخر شربت باقلوا یا عسل گرم، یا بریلو روی شیرینیها ریخته و با پودر پسته تزئین میکنیم.
-
پنجشنبه ۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۳:۱۴
-
۱۵۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/140222/