غذای اصلی/ طرز تهیه مرغ با کشمش و دانه کاج
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
غذای اصلی/ طرز تهیه مرغ با کشمش و دانه کاج
٧١
٠
برترین ها / • تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 8 دقیقه
• زمان پخت: 55 دقیقه
چی لازم دارم:
• 700 گرم گوشت مرغ بدون استخوان
• یک عدد پیاز متوسط، خلالی
• دو حبه سیر رنده شده
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
• یک پیمانه آب مرغ کم نمک
• نصف پیمانه کشمش طلایی
• نصف پیمانه سرکه سفید
• نصف قاشق چایخوری آویشن
• 1/4 قاشق چایخوری رزماری
• یک قاشق غذاخوری آب سرد
• 1.5 قاشق چایخوری نشاسته ذرت
• دو قاشق غذاخوری دانه کاج تفت داده
چطور بپزم:
1. مرغ ها را بشویید و خشک کنید. در یک تابه بزرگ، پیاز و سیر را در روغن داغ روی حرارت متوسط به مدت یک دقیقه تفت دهید. تکه های مرغ را به تابه اضافه کنید و 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید تا طلایی و برشته شوند.
2. سرکه، نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید. بگذارید بجوشد. سپس در تابه را بردارید تا آب مواد کشیده و سرکه تبخیر شود. سپس آب مرغ، کشمش، آویشن و رزماری را به مواد داخل تابه اضافه کنید. بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید و 30 تا 35 دقیقه در ظرف را ببندید تا مرغ کاملا پخته شود.
3. برای سرو، مرغ را داخل ظرف بریزید. آب سرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید و به تابه اضافه کنید. تا حدی هم بزنید که مواد غلیظ شوند. پس از جوشیدن، 2 دقیقه بیشتر هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید.
4. این سس را روی مرغ بریزید و روی آن هم دانه کاج بوداده بریزید و سرو کنید.
-
جمعه ۲ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۶:۱۹
-
۱۱۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/140729/