غذای اصلی/ «خوراک گوشت و هویج» چه جوری درست میشه؟
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
غذای اصلی/ «خوراک گوشت و هویج» چه جوری درست میشه؟
٩٠
٠
سفره خونه / چی لازم دارم:
گوشت گوساله (خرد شده): 500 گرم
پیاز (خرد شده): 2 عدد
سیر (له شده): 2 حبه
هویج (خرد شده): 3 الی 4 عدد
آب گوشت: 250 الی 300 میلی لیتر
گوجه فرنگی (خرد شده): 400 گرم
آلو خورشتی: یک مشت
بادام (پرک شده): یک مشت
زیره (پودر شده): یک ق چ
دارچین (پودرشده): یک ق چ
زنجبیل (پودر شده): یک دوم ق چ
پاپریکا: یک ق چ
هل (پودر شده): یک ق چ
فلفل قرمز (پودر شده): یک دوم ق چ
زردچوبه: یک دوم ق چ
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
برگ گشنیز (تازه): برای تزیین (در صورت تمایل)
چه جوری درست میشه:
1. مقداری روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت زیاد گرم کنید. پیاز خرد شده را در آن تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود. سیر له شده را اضافه کرده و تفت دهید.
2. گوشت را خرد کرده و چاشنی ها را به آن اضافه و مخلوط کنید. آن را در ظرفی جداگانه روی حرارت سرخ کنید تا کمی برشته شود.
3. سپس آن را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید. هویج ها را پوست کنده و حلقه حلقه برش دهید و به مواد اضافه کنید. آّب گوشت و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید.
4. اجازه دهید مواد روی حرارت ملایم حدود 2 ساعت بپزند. پس از اینکه گوشت و هویج نرم شدند، آلو خورشتی و بادام پرک شده را اضافه کنید و حدود یک ساعت و نیم دیگر به پخت مواد ادامه دهید تا گوشت و هویج کاملا نرم شوند. این خوراک خوشمزه را به همراه نان سرو کنید.
-
شنبه ۳ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۵:۱۲
-
۱۲۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/141629/