غذای اصلی/ طرز تهیه توپک مرغ و بادمجان
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
غذای اصلی/ طرز تهیه توپک مرغ و بادمجان
٦٢
٠
چاره چی / مواد لازم:
سینه مرغ (چرخ شده): 100 گرم
بادمجان: 2 عدد
پیاز (رنده شده): یک دوم عدد
فلفل دلمه ای قرمز (نگینی خرد شده): 3 قاشق سوپخوری
پنیر گودا: چند ورقه
آرد سفید: 1 پیمانه
تخم مرغ (هم زده با مقداری شیر) 2 عدد
پودر سوخاری: 1 پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: یک دوم قاشق چایخوری
روغن مایع: به میزان لازم
طرز تهیه:
بادمجان را با پوست ورقه کرده و داخل تابه ای به همراه روغن هر دو طرف آن را سرخ کنید. مرغ، پیاز، فلفل دلمه ای، نمک، زردچوبه و فلفل را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس ورز داده و به اندازه قطر حلقه های بادنجان از مواد برداشته و به صورت گرد مانند کتلت حالت دهید.
بعد به همراه روغن درون تابه ای سرخ کنید. پنیر را به صورت گرد و به قطر حلقه های بادنجان برش بزنید. یک حلقه بادمجان روی سطح صافی قرار داده به ترتیب یک برش پنیر، 1 عدد کتلت مرغ، یک برش دیگر پنیر، 2 حلقه بادمجان قرار داده و با خلالی چوبی محکم کنید. بعد به ترتیب درون آرد، تخم مرغ، پودر سوخاری، سپس تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید تا پوشش بگیرد. (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود.) هر کدام از لقمه ها را درون روغن شناور و داغ سرخ کرده بعد روی دستمال کاغذی قرار داده تا روغن اضافه آن خارج شود. سپس به دلخواه با گوجه گیلاسی و جعفری تزیین و سرو کنید.
-
يکشنبه ۴ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۵:۳۳
-
۹۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/142053/