آریا بانو

آخرين مطالب

عیدانه/ برای مهمانان ویژه قطاب سنتی بپزید خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

١٤٣
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
آردگندم : 1 کیلوگرم
شیر : 1/2 پیمانه
ماست : 1/2 پیمانه
شکر : 1/3 پیمانه
روغن_مایع : 1/3 پیمانه
تخم_مرغ : 2 عدد
گلاب : 2 قاشق غذاخوری
مایه_خمیر : 1 قاشق مرباخوری
وانیل : 1 قاشق چایخوری
🍪مواد داخل قطاب:
گردو چرخ شده: 100 گرم
شکر : 150 گرم
گلاب : 2 قاشق مرباخوری
جوزهندی : 1 قاشق مرباخوری
هل_سبز و هل_سفید : 1 قاشق مرباخوری
چطور بپزم:
تمام مواد خمیر به غیر از آرد را خوب مخلوط کرده روی شعله ملایم گذاشته تا حدی گرم شود که دست را نسوزاند.
مایه بدست آمده را کم کم به آرد اضافه کرده، آرد را ورز می دهیم تا خمیر یکدست و نرمی داشته باشیم.
روی خمیر را پوشانده یک ربع کنار می گذاریم.
مواد داخل قطاب را خوب مخلوط می کنیم.
خمیر را با وردنه پهن کرده با قالب دایره ای برش می دهیم تا دایره ای به ضخامت یک میلیمتر و قطر حدودی پنج سانتیمتر داشته باشیم. از مواد داخل قطاب روی خمیر ریخته دو‌سر خمیر را جمع کرده با دست یا چنگال شکل می دهیم بطوریکه کامل بسته شده و هیچ روزنه ای نداشته باشد.
داخل ماهیتابه روغن ریخته تا کامل داغ شود قطاب ها را تا کمی طلایی شدن سرخ می کنیم.
برای نون ماستی بعد از پهن کردن خمیر به ضخامت 3-2 میلیمتر با قالب برش داده درون خمیر برش داده شده با قالب دیگری یک دایره کوچک ایجاد می کنیم.
و داخل روغن داغ کمی بیشتر از قطاب سرخ می کنیم.
بعد از سرد شدن قطاب و نون ماستی روی آنها را پودرشکر یا پودرپسته بریزید.
نوش جان😍
نکات:
موقع درست کردن خمیر، اگر آرد بیشتر بود آب ولرم را کم کم اضافه کرده تا خمیر مورد نظر بدست بیاید.
موقع برداشتن چونه ها از خمیر موقع قالب زدن حتما روی خمیر باقیمانده را بپوشانید وگرنه موقع درست کردن قطاب دو طرف خمیر به هم نمی چسبد.
اندازه قطاب و نون ماستی به سلیقه شما بستگی دارد. ولی قطاب هر چه کوچکتر جلوه بهتری دارد.
برگرفته از اینستاگرام تایم غذا


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

پذیرایی لاکچری با کباب دیگی شیشلیک

طرز تهیه شیر کاکائو نذری برای محرم و اعیاد سعید

طرز تهیه نوشیدنی خانگی با آب گازدار

با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید

اسپاگتی کوفته مرغ، برای بچه های بد غذا

سالاد نودل سبزیجات را به سبک ژاپنی‌ها سرو کنید

با محبوب ترین غذای خیابانی کره جنوبی آشنا شوید

یک قاطی پلوی بدون گوشت

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه

طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ در فر یا روی اجاق گاز

فوت و فن تهیه جوجه کباب زعفرانی

تهیه نان کنجدی به آسان ترین شکل ممکن

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات