عیدانه/ مسقطی با طعم پرتقال
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
١١٨
٠
آخرین خبر / در این مطلب با طرز تهیه لوکوم پرتقال آشنا می شوید.
چی لازم دارم:
یک لیوان آب پرتقال طبیعی (اگه ترش
دوست ندارید از آبمیوههای پاستوریزه هم میتونید استفاده کنید)
یک لیوان آب
چهار قاشق غذاخوری شکر
دو قاشق غذاخوری نشاسته
پودر نارگیل
چه جوری درست میشه:
همه مواد غیر از پودر نارگیل را باهم مخلوط میکنیم، روی حرارت میگذاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود، بعد درون یک لیوان که با آب خیس کردهایم میریزیم، یا کف ظرف پیرکس میریزیم، (من با دلق یه استوانه درست کردم دو طرفشو با چسب حرارتی چسبوندم و مایع رو داخلش ریختم)، به مدت 2 تا 3
ساعت در یخچال میگذاریم، بعد خیلی راحت از لیوان خارج میکنیم و درون پودر نارگیل میغلطانیم، برش میزنیم و نوش جان میکنیم.
-
يکشنبه ۴ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۲:۲۶:۵۹
-
۱۰۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/142326/