آریا بانو

آخرين مطالب

عیدانه/ دستورالعمل تهیه شیرینی آلمانی خانه داري

عیدانه/ دستورالعمل تهیه شیرینی آلمانی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
عیدانه/ دستورالعمل تهیه شیرینی آلمانی
٢٤١
٠
ایران / چی لازم دارم:
آرد شیرینی پزی 300 گرم
روغن صاف قنادی 150 گرم
کره نرم شده (جایگزین روغن) 80 گرم
پودر قند 50 گرم
تخم مرغ یک عدد
عسل یا شربت 30 گرم
شیر 30 گرم
چطور بپزم:
روغن و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا سبک شود. سپس به ترتیب عسل، تخم مرغ، وانیل و شیر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می‌دهیم. آرد را کم کم افزوده و با کمک قاشق چوبی مواد را مخلوط می‌کنیم. سپس خمیر آماده را داخل کیسه فریزر به مدت یک الی 2 ساعت استراحت دهید. خمیر را بین 2 نایلون به ضخامت نیم سانتیمتر پهن کرده و با قالب یا لیوان برش می زنیم. نیمی از شیرینی‌ها را حفره دار کرده و همه قالب‌ها را در سینی فر می‌چنیم. شیرینی‌ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه قرار داده و به مدت 12 تا 15 دقیقه می‌پزیم. بعد از خنک شدن، با کمک قلم مو مقداری عسل یا ژله مغزی بی‌رنگ را که گرم کرده‌ایم روی شیرینی‌های حفره‌دار مالیده و با پودر پسته و... تزئین می‌کنیم. با کمک قیف مقداری مارمالاد یا ژله مغزی رنگی روی شیرینی‌های بدون حفره ریخته و شیرینی حفره دار تزئین شده را روی قسمت زیری قرار می‌دهیم تا شیرینی‌ها جفت شوند.
نکته 1: خمیر این شیرینی ورز داده نشود. اگر این خمیر را ورز بدهید سریع به روغن می‌افتد و شیرینی بی‌کیفیت می‌شود.
نکته2: شیرینی آلمانی معمولاً دو سه روز بعد از پخت جاافتاده‌تر و خوشمزه ترمی‌شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

پذیرایی لاکچری با کباب دیگی شیشلیک

طرز تهیه شیر کاکائو نذری برای محرم و اعیاد سعید

طرز تهیه نوشیدنی خانگی با آب گازدار

با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید

اسپاگتی کوفته مرغ، برای بچه های بد غذا

سالاد نودل سبزیجات را به سبک ژاپنی‌ها سرو کنید

با محبوب ترین غذای خیابانی کره جنوبی آشنا شوید

یک قاطی پلوی بدون گوشت

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه

طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ در فر یا روی اجاق گاز

فوت و فن تهیه جوجه کباب زعفرانی

تهیه نان کنجدی به آسان ترین شکل ممکن

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات