آریا بانو

آخرين مطالب

شام/ ترتیلای قارچ، پیشنهادی رژیمی و شیک خانه داري

شام/ ترتیلای قارچ، پیشنهادی رژیمی و شیک

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شام/ ترتیلای قارچ، پیشنهادی رژیمی و شیک
٣٩
٠
زندگی آنلاین / چی لازم دارم:
خمیر یوفکا
روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
موسیر بزرگ : 1 عدد برش داده شده به قطعات کوچک
قارچ : 250 گرم حلقه حلقه شده
نمک و فلفل : به مقدار لازم
برگ تازه آویشن : 2 قاشق چایخوری خرد شده
پنیر گرویِر (Gruyère) : 3/4 فنجان
چطور بپزم:
فر را روی دمای 375 درچه قرار دهید.
قارچ ها را کبابی کنید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
درون تابه روغن زیتون را ریخته و موسیر و آویشن های خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید.
پنیر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا پنیر آب شود. نمک و فلفل را اضافه کنید.
از مخلوط روی برش های خمیر ریخته و برش ها را برای 25 دقیقه درون فر قرار دهید.
بعد از طلایی شدن خمیر، از فر خارج کرده و آن ها را سرو کنید.
پنیر گرویِر (Gruyère) چیست ؟
کشور مبدأ : سوئیس
عطر و طعم : ملایم تا قوی
بافت : سفت، متراکم
ظاهر : کِرِم تا نارنجی
کالری : 413 کیلوکالری
کربوهیدرات : 0٫4 گرم
چربی : 32٫3 گرم
پروتئین : 29٫8 گرم
پنیر گرویِر را می‌توان خالی مصرف کرد. همچنین می‌توان در پخت‌و‌پز از آن استفاده کرد و آن را به‌صورت رنده‌شده در بسیاری از غذاها به کار برد و غذای خوشمزه‌ای تهیه کنید. همچنین به‌عنوان یکی از مواد اصلی در تهیه‌ی ساندویچ و بسیاری از سوپ‌های فرانسوی و غذاها کاربرد دارد.
نکته‌ی کلیدی: پنیر گرویِر یکی از بهترین انواع پنیر است و هر چه قدیمی‌تر باشد خوشمزه‌تر است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

پذیرایی لاکچری با کباب دیگی شیشلیک

طرز تهیه شیر کاکائو نذری برای محرم و اعیاد سعید

طرز تهیه نوشیدنی خانگی با آب گازدار

با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید

اسپاگتی کوفته مرغ، برای بچه های بد غذا

سالاد نودل سبزیجات را به سبک ژاپنی‌ها سرو کنید

با محبوب ترین غذای خیابانی کره جنوبی آشنا شوید

یک قاطی پلوی بدون گوشت

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه

طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ در فر یا روی اجاق گاز

فوت و فن تهیه جوجه کباب زعفرانی

تهیه نان کنجدی به آسان ترین شکل ممکن

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات