میز اردور/ پیاز سوخاری خانگی؛ ترد تر از رستوران ها
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
میز اردور/ پیاز سوخاری خانگی؛ ترد تر از رستوران ها
١١
٠
آخرین خبر / وای وای ببین امروز چه چیزی داریم، یک عالمه پف پفی خوشمزه و سوخاری که جزو یکی از خوشمزه ترین تنقلات است. بله پیاز حلقه ای سوخاری همان دستور هیجان انگیز امروز است که همیشه در ساندویچی ها پشت سر هم سفارش می دهی. امروز می خواهم خیالت را راحت کنم که از این به بعد بتوانی با خیال راحت این خوشمزه های سوخاری را در خانه درست کنی. برای درست کردن پیاز حلقه ای سوخاری خانگی به مواد زیر نیاز داریم.
چی لازم دارم:
2 عدد پیاز بزرگ حلقه شده
1 و 1/4 پیمانه آرد
1/2 پیمانه نشاسته ذرت
1 عدد تخم مرغ
1/2 قاشق مربا خوری بیکینگ پودر
350 میلی لیتر آب
کمی نمک
روغن مایع
چند شاخه جعفری
چطور بپزم:
ابتدا سینی فر را بردار، کف آن را کاغذ روغنی بیانداز و کنار بگذار. یک کاسه آب پر از یخ درست کن و حلقه های پیاز را داخل آن بیانداز و اجازه بده 10 دقیقه بماند. پیاز ها را از آب یخ بیرون آورده و آن را روی یک دستمال حوله ای خشک کن. یک کاسه متوسط بردار و تخم مرغ، نشاسته، بیکینگ پودر، نمک و آب را داخل آن بریز و با همزن همه مواد را خوب مخلوط کن. بعد قابلمه را روی حرارت بگذار تا خوب داغ شود سپس روغن زیاد داخل آن بریز تا روغن هم گرم شود. حلقه های پیاز را داخل مایع تخم مرغی بغلتان و یکی یکی داخل روغن بیانداز تا حدود 2 الی 3 دقیقه سرخ و طلایی رنگ شوند. حلقه های پیاز سوخاری را روی یک دستمال حوله ای بگذار تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. در همین حین رویشان ها کمی نمک بپاش و آن ها را زیر و رو کن.
حالا قبل از اینکه روغن را از روی حرارت برداری شاخه های جعفری را به کمی از مایه تخم مرغی آغشته کن و داخل روغن بیانداز. پیاز ها را در ظرف سرو مورد نظرت بچین، جعفری ها را گوشه آن قرار بده و همراه سس چیلی، کچاپ و تند و شیرین نوش جان کن.
-
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۹:۳۴
-
۹۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/143975/