آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ خوراک کاری و دال عدس؛ خون ساز و محبوب خانه داري

غذای اصلی/ خوراک کاری و دال عدس؛ خون ساز و محبوب

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای اصلی/ خوراک کاری و دال عدس؛ خون ساز و محبوب
٢٤٧
٠
منودلیار / چی لازم دارم:
دو پیمانه دال عدس یا عدس قرمز
یک عدد پیاز بزرگ خرد شده
یک قاشق غذا خوری روغن گیاهی
دو قاشق غذا خوری سس کاری
یک قاشق غذا خوری پودر ادویه کاری
یک قاشق چای خوری پودر زردچوبه
یک قاشق چای خوری پودر زیره
یک قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
یک قاشق چای خوری نمک
یک قاشق چای خوری شکر سفید
یک قاشق چای خوری سیر خرد شده
یک قاشق چای خوری ریشه زنجبیل تازه رنده شده
400 گرم گوجه فرنگی رنده شده
چطور بپزم:
دال عدس ها را با آبسرد بشوی تا وقتی که آب ظرف به طور کامل شفاف بوده و کدر نباشد سپس آن ها را درون یک ظرف ریخته و به قدری آب بریز که روی عدس ها را بپوشاند. ظرف را روی حرارت قرار بده تا آب آن به جوش بیاید سپس در ظرف روی آن قرار داده، حرارت را پایین بیاور تا برای 15 تا 20 دقیقه پخته شده و نرم شوند. در صورت نیاز به آن آب بیش تری اضافه کن؛
روغن را درون ماهی تابه روی حرارت متوسط اجاق گرم کن سپس پیاز ها را اضافه کرده و برای 20 دقیقه تفت بده تا طلایی قهوه ای شوند؛
سس کاری، پودر کاری، زردچوبه، نمک، شکر، زیره، سیر، فلفل قرمز و زنجبیل را درون یک کاسه با هم مخلوط کرده و درون ماهی تابه بریز، حرارت را بالا برده و مواد را برای 1 تا 2 دقیقه با هم تفت بده؛
گوجه ها را درون ماهی تابه ریخته و ماهی تابه از روی حرارت بردار و به دال عدس ها اضافه کن.
خوراک کاری و دال عدس آماده سرو شدن است.
آماده سازی این خوراک کاری خوشمزه 10 دقیقه، پخت آن 30 دقیقه و در کل 40 دقیقه زمان می برد.
حقایق غذایی خوراک کاری و دال عدس:
انرژی کل: 192 کیلو کالری
چربی کل: 2.6 گرم – 4 درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
چربی اشباع شده: 0 گرم
کلسترول: 0 گرم
سدیم: 572 میلی گرم – 23 درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
پتاسیم: 727 میلی گرم – 20 درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
کربوهیدرات کل: 32.5 گرم – 10 درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
فیبر رژیمی: 11.3 گرم – 45 درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
پروتئین: 12.1 گرم – 24 درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
قند: 7 گرم
کلسیم: 44 میلی گرم
آهن: 6 میلی گرم
مقدار مصرف مجاز روزانه بر اساس رژیم 2000 کیلو کالری محاسبه شده است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه نوشیدنی خانگی با آب گازدار

پذیرایی لاکچری با کباب دیگی شیشلیک

طرز تهیه شیر کاکائو نذری برای محرم و اعیاد سعید

با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید

اسپاگتی کوفته مرغ، برای بچه های بد غذا

سالاد نودل سبزیجات را به سبک ژاپنی‌ها سرو کنید

با محبوب ترین غذای خیابانی کره جنوبی آشنا شوید

یک قاطی پلوی بدون گوشت

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه

طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ در فر یا روی اجاق گاز

فوت و فن تهیه جوجه کباب زعفرانی

تهیه نان کنجدی به آسان ترین شکل ممکن

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات