آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ دستور سنتی حلوای خانگی خانه داري

شیرینی ها/ دستور سنتی حلوای خانگی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ دستور سنتی حلوای خانگی
٧٧٧
٠
سوران / چی لازم دارم:
آرد سفید گندم 1 فنجان
شکر 1 فنجان
آب 1 فنجان
روغن مایع به.م.ل
زعفران 1.ق.س
وانیل 1/4.ق م
گلاب 1.ق.س
چطور بپزم:
طرزتهیه شهد:
آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید وقتی که شکر حل شد و به جوش آمد حرارت را خاموش کنید سپس زعفران را به آب اضافه کنید.
طرز تهیه حلوا:
در ظرف دیگر که ترجیحا نچسب نباشد آرد الک شده را همراه کمی روغن مخلوط کنید روغن را قاشق قاشق اضافه کنید شعله را کم کنید کمی صبر کنید که آرد و روغن جذب هم شوند اگر آرد حالت خرده نان داشت به کمی روغن احتیاج دارد تا آرد کاملا حالت چسبیده پیدا کند اگر هنگامی که روی ظرف را با قاشق می زنید آرد و روغن کاملا پهن شود روغن آن کافی است در اضافه کردن روغن کاملا احتیاط کنید. رنگ آرد بستگی به سلیقه شما دارد از قهوه ای روشن تا شکلاتی سوخته متغیر است البته حرارت باید کم باشد تا آرد و روغن زود نسوزند اگر حرارت زیاد باشد رنگ آرد زود تغییر می کند اما مزه سوختگی می دهد و حلوا سفت می شود کمی در این مرحله صبوری کنید وقتی رنگ دلخواه آرد به دست آمد شهد را به آن اضافه کنید و بلافاصله وانیل و گلاب را بیافزایید در این مرحله حلوا حالت بریده بریده می شود نگران نشوید. با افزودن شهد باید به طور دایم مواد را در یک جهت هم بزنید بعد از چند دقیقه کم کم گلوله آرد باز می شود و مواد جذب هم می شود ولی هنوز کمی حالت شل دارد سپس ظرف را روی ملایم قرار دهید حدود 5 دقیقه هم بزنید مواد یک جا جمع می شود و دیگر به قاشق نمی چسبد حالا باید حدود 1 دقیقه تابه را بچرخانید تا مواد رول شود در اصطلاح بقچه شود و کمی که از گرمای آن کم شد باید شروع به مدل دادن کنید وقتی خنک شد دیگر قابلیت فرم دادن ندارد می توانید در قیف ریخته و با ماسوره مدل شکوفه دهید بر خلاف تصور این حلوا نیاز به روغن زیادی ندارد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه نوشیدنی خانگی با آب گازدار

پذیرایی لاکچری با کباب دیگی شیشلیک

طرز تهیه شیر کاکائو نذری برای محرم و اعیاد سعید

با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید

اسپاگتی کوفته مرغ، برای بچه های بد غذا

سالاد نودل سبزیجات را به سبک ژاپنی‌ها سرو کنید

با محبوب ترین غذای خیابانی کره جنوبی آشنا شوید

یک قاطی پلوی بدون گوشت

طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه

طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ در فر یا روی اجاق گاز

فوت و فن تهیه جوجه کباب زعفرانی

تهیه نان کنجدی به آسان ترین شکل ممکن

ناهار/ برنج قهوه ای با ادویه هندی بی نظیر میشه

تزئینات حرفه ای کیک و شیرینی

فینگرفودهای آسان و خوشگل برای مهمانی

دسر لطیف شکلاتی

راحت الحلقوم گوجه فرنگی؛ عجیب ترین دسر هفته!

غذای ملل/ پیاز برشته؛ منوی رستوران های لوکس

ته چین مرغ با دستور مجری معروف

بعد از مشاهده این ویدئو دیگر دونات های بازار را مصرف نمی کنید

ماسک نعناع برای شادابی، جوانی و زیبایی صورت

جدیدترین مدل های گیره مرواریدی

اصول پوشیدن لباس در دوران بارداری

4 کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته

دفترچه‌ای جادویی برای موفقیت هر خانمی

میز اردور/ دسر هویج رولی را حتما امتحان کنید

فوت و فن های لازم برای ترکیب رنگ مو

طرز تهیه دسر موز و توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش تشخیص روغن زیتون اصل

ورژن جدید کوکو سبزی برای جشن تولد

فینگرفود مرغ، فست فودی عالی برای مهمانی ها

صبحانه/ بشقابی جذاب برای روزهای پرمشغله

آموزش تهیه دسر برای حرفه ای ها

نان شکم پر مخصوص صبحانه

چگونه گول زعفران تقلبی را نخوریم؟!

این پیراشکی رد خور ندارد

پاپیون صورتی برای موهای دختربچه ها

کاردستی ساده برای کودکان

با این ترفندها زیباتر شوید

چگونه با شال زیباتر شویم

آموزش دوخت کیف کریستال

با آش رشته کرمانی آشنا شوید

خواص و مضرات سیرابی

نان فطایر پنیری یک صبحانه عالی

به تخم مرغ ساده نگاه نکنید!

سوپ سیب زمینی به روش چینی

اسکمو زغال اخته؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی

صفر تا صد تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

آموزش تهیه ماکارونی با بوقلمون

عصرانه/ کلوچه ای برای عاشقان شکلات