آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ طرز تهیه «کیک به» خانه داري

شیرینی ها/ طرز تهیه «کیک به»

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ طرز تهیه «کیک به»
٧٦
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
مواد لازم خمیر کیک :
تخم‌مرغ ................ 3 عدد
شکر ...................... 3 فنجان قهوه‌خوری
کره ....................... 1 قاشق غذاخوری پُر(هم‌دما با اتاق)
روغن مایع ............. 1 فنجان قهوه‌خوری
آرد ........................ یک و نیم لیوان
نمک ...................... نوک قاشق چای‌خوری
بیکینگ‌پودر ............ 1 قاشق چای‌خوری
پودر دارچین ........... 1 قاشق مرباخوری
مغز گردو ................ 1 فنجان(خرد شده)
پَرِک پسته ............... به مقدار دلخواه(برای تزیین کیک)
مواد لازم مخلوط به :
به ......................... 2 عدد متوسط
شکر ...................... 1 فنجان
آب ........................ یک و نیم لیوان
چطوری درست کنم:
به‌ها را پوست کنده و هسته‌ی آن‌ها را جدا می‌کنیم. به‌های پوست‌کنده را برش‌های ضخیم زده و کف یک تابه‌ی پهن می‌چینیم. #آب را درون تابه ریخته و #شکر را روی برش‌های به می‌ریزیم. تابه را روی #شعله ی کم #اجاق قرار داده و اجازه می‌دهیم برش‌های به، حدود 35 تا 40 دقیقه، به آرامی بپزد. در #ظرف مناسبی، #تخم_مرغ ها و شکر را به وسیله‌ی همزن برقی به خوبی می‌زنیم سپس #کره ی هم‌‌دما با اتاق و #روغن مایع را اضافه کرده و به زدن ادامه می‌دهیم. #آرد ، بیکینگ پودر، #پودر #دارچین و #نمک را در ظرف دیگری الک کرده سپس به مخلوط تخم مرغ اضافه می‌کنیم و همه‌ی مواد را به خوبی هم زده و مخلوط می‌کنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود سپس مغز #گردو ی خرد شده را به خمیر اضافه کرده و به آرامی به وسیله‌ی لیسک، خمیر را هم می‌زنیم. برش‌های به پخته شده را کف قالبی به قطر 20 سانتی‌متر که داخل آن را #چرب کرده‌ایم، کنار هم می‌چینیم سپس خمیر را روی برش‌های به می‌ریزیم. #قالب را به مدت 35 تا 40 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 180 درجه‌ی سانتی‌گراد #روشن کرده‌ایم، قرار می‌دهیم سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم به مدت 15 دقیقه، کیک به همان حالت، درون قالب باقی بماند سپس قالب را درون ظرف مورد نظر برمی‌گردانیم و بعد از این که کیک کاملا #خنک شد، روی آن را با پرک یا خلال #پسته #تزیین کرده و #سرو می‌کنیم.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیر نارگیل خانگی درست کنید

شام/ نرگسی با قارچ؛ مغذی و سبک

ایده های جذاب پذیرایی برای مهمانی ها

ترفندهایی برای جلوگیری از حشره زدن حبوبات

دستور تهیه دسر بیسکوئیتی

پیشنهادی برای بالا بردن ارزش غذایی قیمه

دسر پاناکوتای زعفرانی؛ در بهار خیلی می چسبه

این سالادها مهمان را کیش و مات می کند

طرز تهیه پای تره و سیب زمینی

فرنی بستنی؛ عصرانه آخر هفته

مهارت زندگی/ فایده جالب انجام دادن کار‌های منزل که نمی‌دانستید

غذای اصلی/ روشی جدید برای پخت تاس کباب

شیرینی ها/ دستوری ساده برای پخت کیک یزدی

چگونه از بوی بد سرویس بهداشتی جلوگیری کنیم؟

طرز تهیه نان کدو حلوایی

لباس مناسب سفر چگونه لباسی است؟

طرز تهیه نوشیدنی پرتقال

نوشیدنی ها/ طرز تهیه نوشیدنی پرتقال

املت فلفل سبز و سیب زمینی؛ آخر هفته‌ای پرانرژی داشته باشید

آیا پختن غذا در مایکروویو مضر است؟

راهنمای خرید عطر و ادکلن

سوپ مرغ و برنج خامه ای

غذای ملل/ «پاستای پریماورا»؛ دورگه آمریکایی-ایتالیایی

طرز تهیه سالاد کدو حلوایی

غذای اصلی/ آموزش پخت خوراک زبان

غذای ملل/ مکزیکی ها چگونه املت درست می کنند؟

غذای اصلی/ دستور تهیه خوراک «چیز برگر»

آموزش تهیه کیک پنیری توت فرنگی

شیرینی ها/ طرز تهیه براونی کدو تنبل

طرز تهیه شیرینی فینگرفودی

غذای اصلی/ دستور تهیه خورشت همراه با مرغ و آلو سیاه

آموزش گلهای کچه ای

آموزش تهیه ساندویچ ایتالیایی

چگونه ادویه کاری خانگی درست کنیم؟

سوپ شیر؛ پیش غذایی که هرگز از مد نمی افتد

غذای ملل/ دستور تهیه بال مرغ به سبک ویتنامی

این غذای جدید و خوش آب و رنگ را حتما امتحان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه کرم کیک توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش هایی برای افزایش کیفیت و ماندگاری خوراکی ها

غذای اصلی/ خورشتی برای عاشقان چغاله بادام

ناهار/ عطرخوش پستو در کنار لطافت خامه

معجزه و کاربرد روغن گل رز برای زیباتر شدن

رنگ‌های مناسب برای پوست تیره

شیرینی ها/ پای توت فرنگی و ریواس؛ بهاری ترین انتخاب هفته

آموزش تهیه قطاب چیپس پسته؛ جدید و کم هزینه

برای شیک پوش بودن در بارداری چه کنم؟

ایده هایی برای دخترانه شدن اتاق

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

با این ترفندها خوشمزه ترین مرغ را بپزید

با گوجه فرنگی گل رز درست کنید