آریا بانو

آخرين مطالب

شام/ «رولت کوکوسبزی» شیک و مجلسی خانه داري

شام/ «رولت کوکوسبزی» شیک و مجلسی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شام/ «رولت کوکوسبزی» شیک و مجلسی
١٠٥
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
سبزی کوکو ترجیحاً تازه 120 گرم، معادل 1و نیم لیوان.
تخم مرغ 2 عدد.
آرد سفید 1 قاشق غذاخوری.
نمک و فلفل به میزان لازم.
مواد میانی :
سینه ی مرغ پخته و ریش شده یک تکه.
زرشک تفت داده شده 2 قاشق غذاخوری.
مغز گردوی خرد شده کمی.
ماست چکیده یا سس مایونز 2 قاشق غذاخوری.
چطوری درست کنم:
ابتدا سبزی کوکوو تخم مرغ ها رو خوب هم میزنیم، سپس‌ نمک و فلفل و آرد را اضافه و مخلوط می کنیم.
داخل ماهیتابه ی مستطیل شکل یا تابه ی رژیمی کمی روغن ریخته و مواد کوکو رو اضافه کرده تا یک طرف کوکو سرخ شود. نیازی نیست طرف دیگه کوکو رو سرخ کنین. چون مواد کوکو نسبت به تابه کمه، بنابراین کوکوی ما نازک و برشته میشه و اون طرفش هم اصلأ خام نمی مونه، وقتی ی طرف سرخ شد درب ماهیتابه رو به مدت نیم ساعت ببندین و اجازه بدین تا کوکو با حرارت خودش کم کم سرد شود. سپس با احتیاط کوکو رو داخل ی سینی برگردونین، و روی قسمتی که سرخ شده 2 قاشق غذاخوری ماست چکیده بمالین و خوب صاف کنین، حالا مرغ ریش شده‌، زرشک و گردو رو روی سطح کوکو ریخته و به کمک کاغذ روغنی محکم رول میکنیم، و بعد داخل یخچال به مدت یک ساعت گذاشته و سپس برش می‌دهیم.
از کاغذهای مخصوص میتونین برای سرو برش های کوکو استفاده کنین تا شکیل تر جلوه کنن.
به جای ماست چکیده میتونین از سس مایونز استفاده کنین، هر دوشو من امتحان کردم خوشمزه میشن.
از سایز ماهیتابه 20 در 30 بهتره استفاده کنید.
برای این مدل رولت، کوکو نباید مثل بقیه ی کوکو ها پف کنه چون رول کردنش سخت میشه.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

پنج اشتباه هنگام آشپزی با تابه‌ نچسب

شیر نارگیل خانگی درست کنید

شام/ نرگسی با قارچ؛ مغذی و سبک

ایده های جذاب پذیرایی برای مهمانی ها

ترفندهایی برای جلوگیری از حشره زدن حبوبات

دستور تهیه دسر بیسکوئیتی

پیشنهادی برای بالا بردن ارزش غذایی قیمه

دسر پاناکوتای زعفرانی؛ در بهار خیلی می چسبه

این سالادها مهمان را کیش و مات می کند

طرز تهیه پای تره و سیب زمینی

فرنی بستنی؛ عصرانه آخر هفته

مهارت زندگی/ فایده جالب انجام دادن کار‌های منزل که نمی‌دانستید

غذای اصلی/ روشی جدید برای پخت تاس کباب

شیرینی ها/ دستوری ساده برای پخت کیک یزدی

چگونه از بوی بد سرویس بهداشتی جلوگیری کنیم؟

طرز تهیه نان کدو حلوایی

لباس مناسب سفر چگونه لباسی است؟

طرز تهیه نوشیدنی پرتقال

نوشیدنی ها/ طرز تهیه نوشیدنی پرتقال

املت فلفل سبز و سیب زمینی؛ آخر هفته‌ای پرانرژی داشته باشید

آیا پختن غذا در مایکروویو مضر است؟

راهنمای خرید عطر و ادکلن

سوپ مرغ و برنج خامه ای

غذای ملل/ «پاستای پریماورا»؛ دورگه آمریکایی-ایتالیایی

طرز تهیه سالاد کدو حلوایی

غذای اصلی/ آموزش پخت خوراک زبان

غذای ملل/ مکزیکی ها چگونه املت درست می کنند؟

غذای اصلی/ دستور تهیه خوراک «چیز برگر»

آموزش تهیه کیک پنیری توت فرنگی

شیرینی ها/ طرز تهیه براونی کدو تنبل

طرز تهیه شیرینی فینگرفودی

غذای اصلی/ دستور تهیه خورشت همراه با مرغ و آلو سیاه

آموزش گلهای کچه ای

آموزش تهیه ساندویچ ایتالیایی

چگونه ادویه کاری خانگی درست کنیم؟

سوپ شیر؛ پیش غذایی که هرگز از مد نمی افتد

غذای ملل/ دستور تهیه بال مرغ به سبک ویتنامی

این غذای جدید و خوش آب و رنگ را حتما امتحان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه کرم کیک توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش هایی برای افزایش کیفیت و ماندگاری خوراکی ها

غذای اصلی/ خورشتی برای عاشقان چغاله بادام

ناهار/ عطرخوش پستو در کنار لطافت خامه

معجزه و کاربرد روغن گل رز برای زیباتر شدن

رنگ‌های مناسب برای پوست تیره

شیرینی ها/ پای توت فرنگی و ریواس؛ بهاری ترین انتخاب هفته

آموزش تهیه قطاب چیپس پسته؛ جدید و کم هزینه

برای شیک پوش بودن در بارداری چه کنم؟

ایده هایی برای دخترانه شدن اتاق

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

با این ترفندها خوشمزه ترین مرغ را بپزید