آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ طرز تهیه «کراکر رُبی» خانه داري

میز اردور/ طرز تهیه «کراکر رُبی»

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ طرز تهیه «کراکر رُبی»
٤٢٣
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
مواد لازم خمیر کراکر:
آرد .............................. 500 گرم
کره ............................. 300 گرم(هم‌دما با اتاق)
شکر ............................ 15گرم
نمک ............................ 15 گرم
زرده‌ی تخم‌مرغ .............. 50 گرم(2 یا 3 زرده‌ی تخم‌مرغ)
آب .............................. 50 گرم
خامه ........................... 25 گرم
رب گوجه‌فرنگی ............. 40 گرم
رب فلفل ....................... 20 گرم(در صورت عدم دسترسی با رب گوجه‌فرنگی جایگزین می‌کنم.)
.
مواد لازم روی کراکر:
سفیده‌ی تخم‌مرغ ............ به مقدار لازم
آب ............................... به مقدار لازم(اختیاری)
نعناع خشک ................... به مقدار لازم
آویشن .......................... به مقدار لازم
پودر فلفل‌قرمز خشک ....... به مقدار لازم(اختیاری)
چطوری درست کنم:
#کره ی هم‌دما با اتاق و #زرده های #تخم_مرغ را در #ظرف مناسبی به خوبی با هم مخلوط کنیم تا یکدست شود. در ظرف دیگری #آب ، #رب #گوجه_فرنگی ، #رب_فلفل و #خامه را به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم سپس #آرد ، #نمک و #شکر را در ظرف دیگری با هم مخلوط می‌کنیم. مخلوط رب‌ را به مخلوط کره اضافه کرده و هم می‌زنیم سپس مخلوط آرد را اضافه کرده، مخلوط می‌کنیم و ورز می‌دهیم. بهتر است خمیر را حدود یک ساعت در یخچال قرار دهیم سپس خمیر را به وسیله‌ی وردنه، نازک باز می‌کنیم. #سفیده ی تخم‌مرغ را با مقدار کمی آب می زنیم تا یکدست شود سپس سطح خمیر را کاملا به مخلوط سفیده‌ی تخم‌مرغ آغشته می‌کنیم. روی سطح خمیر #نعناع خشک، پودر #آویشن و پودر #فلفل_قرمز خشک می‌پاشیم و خمیر را به اندازه‌ی دلخواه برش زده و در سینی #فر که کف آن کاغذ روغنی قرار داده‌ایم، می‌چینیم. سینی فر را به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 180 درجه‌ی سانتی‌گراد #روشن کرده‌ایم، قرار می‌دهیم تا کراکرها بپزد.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

مربای هویج؛ همان خوشمزه همیشگی

زیباترین سالادهای بهاری برای جشن ها و مهمانی ها

غذای اصلی/ خوراک مرغ را متنوع تر از همیشه بپزید

نوشیدنی ها/ آب سیب بخورید تا زیبا و جوان بمانید

تزئین جذاب یک مدل سالاد برای مهمانی و تولد

میز اردور/ لبو با سس ماست؛ خوش رنگ و اشتهاآور

نوشیدنی ها/ هات چاکلت؛ پیشنهاد شب های خنک بهاری

طرز تهیه خاگینه ماستی برای یک صبحانه یا عصرانه کامل

شام/ سالاد مرغ را به سبک آسیایی کامل و مغذی میل کنید

با «شوکوبیس» قلب کودکان را تسخیر کنید

میز اردور/ ژله توت فرنگی ژاپنی؛ شفاف و شیک

میز اردور/ کرم کافی میکس؛ دسر لاکچری

سوپ و آش/ آش هفت ترشی؛ غذای محبوب مازندرانی

دستور تهیه ساده ترین کوکی خانگی

میز اردور/ طرز تهیه «ژله ویترینی»

عصرانه/ دستور تهیه ستده ترین کوکی خانگی

آموزش طبخ بادمجان شکم پر

غذای اصلی/ کباب تابه ای مرغ مخصوص

شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی پادرازی»

غذای اصلی/ طرز تهیه «پیتزای سیب زمینی»

چگونه از روغن زیتون برای زیبایی استفاده کنیم

شیرینی ها/ طرز تهیه «کرم لیموترش»

غذای اصلی/ سمبوسه سیب زمینی و عدس غذایی سریع و راحت

طرز تهیه ماهی با سس شوید

شیرینی ها/ کیک اسفناج و پسته؛ برای سلایق خاص

میزاردور/ طرزتهیه سالاد تبوله با باقلا

چگونه پیاز را در فریزر نگه داریم؟

سوپ و آش/ طرز تهیه یک سوپ برای پاکسازی بدن در فصل بهار

تب «غذای خانگی» در فضای مجازی!

غذای اصلی/ ته چین اسفناج؛ خوشمزه و عامه پسند

شیرینی ها/ طعم «قرابیه یونانی» شما را متحیر می کند!

میز اردور/ ادویه مخصوص ترشی را در خانه درست کنید

سوپ و آش/ سوپ سیب زمینی به همراه شیر را حتما امتحان کنید

ذائقه ها/ پوره عدس قرمز غذایی برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2

میز اردور/ سس هزار جزیره خانگی و خوشمزه

ذائقه ها/ خوراک مرغ تند؛ غذای کم کالری که تا مدتها سیر می مانید

فوت آشپزی/ ادویه را به غذا دیرتر اضافه کنید

آشپزی در طبیعت؛ بال مرغ تند

غذای اصلی/ اســتیک با سـس سـبز؛ پیش غذایی متفاوت

آشپزی در طبیعت، بال مرغ تند

غذای اصلی/ خورشت مرغ و آلو؛ خوشمزه و دلچسب

میز اردور/ میگوی فوری با خیار

شیرینی ها/ ترافل های دوست داشتنیِ من!

غذای اصلی/ مرغ آلو؛ خوشمزه و دلچسب

کیک پیانو؛ هنرمندانه ترین ویدئوی آشپزی هفته

شیرینی ها/ تارت سیب و دارچین؛ پذیرایی شیک و دلچسب

سفره آرایی/ ژله ی طرح کیوی؛ مخصوص جشن ها

مدل روفرشی هایی که این روزها بسیار مد است

چرا لباس ساقدوش های عروس شبیه هم است؟

این لکه‌های سیاه روی گلدان نعنایم چه هستند؟