آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ کاری مرغ در برگ کاهو خانه داري

میز اردور/ کاری مرغ در برگ کاهو

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ کاری مرغ در برگ کاهو
٢
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
– 2 قاشق غذاخوری روغن سبزیجات، برای سرخ کردن
– 2 قاشق چایخوری تخم خردل
– یک مشت برگ کاری تازه یا خشک
– 1 عدد پیاز، خرد شده
– 1 قاشق غذاخوری پوره سیر و زنجبیل
2 قاشق چایخوری گرم ماسالا
1 قاشق چایخوری زردچوبه
1 قاشق چایخوری پودر چیلی
– 240 میلی‌لیتر ماست آبکی
– 1 قوطی شیر نارگیل
– 2/1 قاشق چایخوری نمک
– 2/1 قاشق چایخوری شکر
– 1 قاشق غذاخوری پودر بادام
– برگ کاهو
– گشنیز خرد شده، برای تزیین
– 1 عدد چیلی قرمز خرد شده، برای تزیین
چطوری درست کنم:
روغن را در تابه گرم کنید، دانه‌های خردل را اضافه کرده و بگذارید باز شوند
دانه‌ها که باز شدند، برگ کاری را اضافه کنید، سپس فورا پیاز، زنجببیل و سیر را اضافه کرده و 8 دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای شوند، سرخ کنید.
حالا مرغ، زردچوبه و پودر چیلی را اضافه کرده و 10 دقیقه یا تا زمانی که پخته شوند، بپزید.
ماست، شیر نارگیل، نمک، شکر و پودر بادام را اضافه کنید.
برگ‌های کاهو را روی یک تخته چوبی قرار داده و کاری را روی ساقه وسط آنها بگذارید. روی آن، گشنیز خرد شده و چیلی قرمز خرد شده بپاشید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

در خانه نان سیر تهیه کنید

غذای تند و تیز افغانستانی

دسرهایی بی نظیر برای مهمانی

پیشنهادهایی جذاب برای تزئین سالاد

دسری بهاری با توت فرنگی

برنج را باب میل گیاهخواران بپزید

شیرینی ها/ دستور تهیه «کیک پنیر با سیب»

میز اردور/ روش پخت مربای پرخاصیت کدو تنبل حلوایی

شیرینی شکر پاره برای عصرانه

شیرینی ها/ طرز تهیه کیک هویج

شیرینی ها/ آغاز راه قنادی با پخت کیک اسفنجی

غذای ملل/ غذای چینی دوست دارید؟

غذای اصلی/ شامی هویج؛ غذای محلی اصفهان

شیرینی ها/ «کوکیز فندقی»، یک دسر فوق العاده

کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

رازهای آبدار شدن کباب در رستوران

با این دستور برای مهمانی ها مرغ بپزید

روایت «گوردن رمزی» از آشپزی در بالاترین سطح

شام/ با «اسکون مرغ پنیری» فست فود سالم خانگی را تجربه کنید

غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم

پیتزای سریع و خوشمزه خانگی در ماهی تابه

طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

روش ذوب کردن موم

میز اردور/ دستور تهیه نان تست با کنجد

عصرانه/ طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

میز اردور/ سوپ جو و ماش؛ شامی سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه پیتزا مرغ تند

ناهار امروز یک پرس جوجه کباب متفاوت نوش جان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی

ذائقه ها/ سالاد سزار برای گیاه خواران

دستور اصولی برای غذای سنتی و محبوب

طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ

با این صبحانه به اشتها بیایید

اموزش پخت فسنجون

سالاد لوبیا و پنیر

صرفه جویی در مصرف برق سماور برقی

غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای

غذای ملل/ دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

روش های پاکسازی پوست در نوجوانی

از جارو برقی به خوبی استفاده کنید

ذائقه ها/ گیاهخواران هم می توانند آبگوشت بخورند

میز اردور/ با ژله ویترینی از مهمان ها پذیرایی کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خوراک بیف با کلم بروکلی

لاغری با یک نوشیدنی چربی سوز در وعده صبحانه

سوپ و آش/ آش کرفس و گردو، مغذی و بهاری

میز اردور/ گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

غذای ملل/ خوراک میگو به سبک تایلندی

غذای اصلی/ طرز تهیه بریانی هندی

میز اردور/ «آرانچینی»؛ یک پیش غذای لذیذ ایتالیایی

با این ترفند طعم جدیدی از ماهی قزل آلا را تجربه کنید