آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ طرز تهیه «باقلوا انگشت عسلی» خانه داري

شیرینی ها/ طرز تهیه «باقلوا انگشت عسلی»

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ طرز تهیه «باقلوا انگشت عسلی»
٦٨٥
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
کره:60 گرم (دو قاشق سر پر)
تخم مرغ : 2 عدد
روغن مایع : نصف استکان (40 گرم)
شکر : 4:قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : نصف بسته یا 1/5 ق چ
ایرمیک (آرد سمولینا) نصف استکان یا 30 گرم
ماست : 1 ق غ
آرد : به میزان لازم
برای غلتاندن خمیر 4 قاشق ایرمیک
برای شربت
آب : 3 لیوان
شکر : 2/5 لیوان
آبلیمو : چن قطره
چطوری درست کنم:
به جز آرد همه مواد رو با هم مخلوط کردم و آرد رو کم کم اضافه کردم و یه خمیر لطیفی بدست میاد از خمیر اندازه یه گردو برداشتم و گرد کردم و مثل یه لوله باز کردم بعد دوطرفشو به هم چسبوندم و شکل یه قطره در آوردم و خمیر رو توی ایرمیک غلتوندم و وسطش یه بادام گذاشتم همرو به این شکل ادامه دادم تا تموم شد و گذاشتم توی فر 180 درجه مال من 20 دقیقه طول کشید تا وقتی که طلایی بشه کافیه در این فرصت شربت رو آماده کردم شکر و آب رو 10 دقیقه گذاشتم روی حرارت در آخر آب لیمو رو ریختم و گذاشتم خنک بشه شیرینی و شربت باید هر دو ولرم باشن وگرنه شیرینی ها ترک برمیدارن و خراب میشن بعد اینکه شیرینی ها شربت رو جذب کردن آماده سرو هست.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

4 اسنک فانتزی و جذاب برای دورهمی ها

غذای ملل/ بورک مرغ؛ اشتهایتان را باز می کند

آش سبزی شیرازی؛ اصیل و مقوی

3 غذای خوشمزه و مغذی با سبزیجات

کیک متفاوت و جدید با پنیر

پنیر لاکتیکی خانگی و بدون مواد نگهدارنده

شام/ فلافل و دیگر هیچ

شیرینی ها/ بستنی یخی با موز و آجیل

دستور تهیه 4 کیکی که بدون تخم مرغ آماده می شوند

اسموتی هندوانه با بوراک سرآشپز

طبع من/ فواید و خواص آب دوغ خیار

طرز تهیه چای زعفران و نکاتی که باید در مصرف آن رعایت کنیم

روش های اصولی برای نگهداری از رب گوجه فرنگی

عصرانه/ دستور تهیه کیکی ساده

آشتی با غذاهای شرقی با بال مرغ تایلندی

خوراک شلغم و سبزیجات

عصرانه/ دستور تهیه کیکی سلده

آموزش تهیه پنکیک کودک

کوکوی کدو غذایی سالم و رژیمی

ابروهای کم پشت را دریابیم!

چگونه مواد غذایی را در خانه، سالم و تازه نگه داشت؟

میز اردور/ بورک پیازچه میان وعده خوش عطر

طرز تهیه براونی در ماگ

مربای آلو سیاه؛ رهاورد انتهای تابستان

مرطوب کننده های طبیعی پوست خشک در پاییز

نکات کلیدی برای درست کردن جوجه کباب

غذای ملل/ ماکودا کتلت مراکشی

تا بامیه تمام نشده برای تهیه چاشنی بی نظیر دست به کار شوید

غذای اصلی/ خوراک مرغ و توپک سیب زمینی؛ فانتزی و لذیذ

کلم پلوی ویژه با گوشت

دستور تهیه دسر خوشمزه ای که نیاز به پخت دارد

میز اردور/ طرز تهیه دسر هویج کلاسیک

از شما/ حلوا

غذای اصلی/ پیتزای سالاد باغ، سالم و هیجان انگیز!

کیک موزی شکلاتی با رویه گاناش

شام/ پاستای قارچ و اسفناج؛ مغذی و فوری

غذای ملل/ سالاد بادمجان کبابی ترکی؛ پیش غذایی لذیذ

بمب ویتامین با دسر سنتی کرمان

ذائقه ها/ با دلمه سبزیجات رژیم‌ تان را حفظ کنید

با بستنی خانگی مهمان ها را شگفت زده کنید

عصرانه/ دستور تهیه «اسکون پنیر چدار»

آموزش پخت غذای حاضری برای آدم‌های خسته

کلوچه خرمایی با عسل

طرز تهیه بستنی زغالی خانگی خوشمزه و لذیذ

ست شلوار با نیم بوت مردانه شیک و خاص

میزاردور/ نان باگت خانگی

شیرینی ها/ کیک قاشقی عربی «صب‌القفشه»

کیک موزاییکی به روشی بسیار آسان

پذیرایی از زنان با سینی آرامش!

مدل مقنعه بافتنی زنانه و بچه گانه