آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ طرز تهیه «مرغ و کدو حلوایی» خانه داري

میز اردور/ طرز تهیه «مرغ و کدو حلوایی»

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ طرز تهیه «مرغ و کدو حلوایی»
٠
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
– حدود 500 گرم سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست، قطعات 2.5 سانتی‌متری
– نمک و پودر فلفل سیاه
– حدود 600 گرم کدو حلوایی پوست گرفته و خرد شده
– 4 ساقه کرفس، خرد شده
– 1 عدد پیاز متوسط، خرد شده
– 2 فنجان آب مرغ کم نمک
– 2 ساقه شوید به علاوه 2 قاشق غذاخوری شوید خرد شده
– 2/1 فنجان آرد سفید کامل
– 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
– 1 قاشق غذاخوری کره، سرد بدون نمک، برش خورده
– 4/1 فنجان شیر کم‌چرب ( 1 درصد)
– 1 فنجان نخود سبز یخ‌زدایی شده
چطوری درست کنم:
روغن را در یک تابه بزرگ ریخته و روی حرارت متوسط یا زیاد بگذارید تا گرم شود. 4/1 قاشق چایخوری نمک و فلفل را روی سینه‌های مرغ ریخته و در روغن بگذارید. آنها را 2 دقیقه بپزید تا بیرون آنها صورتی نباشد اما به طور کامل نیز نپزند. آنها را در کاسه‌ای بگذارید و روغن باقی مانده را در تابه نگه دارید.
کدو، کرفس و پیاز را اضافه کرده و 5 دقیقه بپزید تا پیازها نرم شوند. آب مرغ، شوید و 3 فنجان آب را اضافه کنید. بگذارید به جوش بیاید، سپس حرارت را متوسط کنید. آن را 15 دقیقه و تا زمانی که چاقو به راحتی در کدو فرو برود، بپزید.
در این هنگام، آرد، جوش شیرین، 4/1 قاشق چایخوری نمک و 8/1 قاشق چایخوری فلفل را در کاسه کوچکی مخلوط کنید. کره را اضافه کرده و با دست مخلوط کنید تا به صورت تکه‌های درشت درآید. شیر را اضافه کنید تا خمیر به‌دست بیاید.
مرغ و نخودها را در آب مرغ ریخته و بگذارید بپزد. ساقه‌های شوید را درآورده و دور بریزید. روی آن شوید خرد شده ریخته و سرو کنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

در خانه نان سیر تهیه کنید

غذای تند و تیز افغانستانی

دسرهایی بی نظیر برای مهمانی

پیشنهادهایی جذاب برای تزئین سالاد

دسری بهاری با توت فرنگی

برنج را باب میل گیاهخواران بپزید

شیرینی ها/ دستور تهیه «کیک پنیر با سیب»

میز اردور/ روش پخت مربای پرخاصیت کدو تنبل حلوایی

شیرینی شکر پاره برای عصرانه

شیرینی ها/ طرز تهیه کیک هویج

شیرینی ها/ آغاز راه قنادی با پخت کیک اسفنجی

غذای ملل/ غذای چینی دوست دارید؟

غذای اصلی/ شامی هویج؛ غذای محلی اصفهان

شیرینی ها/ «کوکیز فندقی»، یک دسر فوق العاده

کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

رازهای آبدار شدن کباب در رستوران

با این دستور برای مهمانی ها مرغ بپزید

روایت «گوردن رمزی» از آشپزی در بالاترین سطح

شام/ با «اسکون مرغ پنیری» فست فود سالم خانگی را تجربه کنید

غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم

پیتزای سریع و خوشمزه خانگی در ماهی تابه

طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

روش ذوب کردن موم

میز اردور/ دستور تهیه نان تست با کنجد

عصرانه/ طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

میز اردور/ سوپ جو و ماش؛ شامی سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه پیتزا مرغ تند

ناهار امروز یک پرس جوجه کباب متفاوت نوش جان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی

ذائقه ها/ سالاد سزار برای گیاه خواران

دستور اصولی برای غذای سنتی و محبوب

طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ

با این صبحانه به اشتها بیایید

اموزش پخت فسنجون

سالاد لوبیا و پنیر

صرفه جویی در مصرف برق سماور برقی

غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای

غذای ملل/ دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

روش های پاکسازی پوست در نوجوانی

از جارو برقی به خوبی استفاده کنید

ذائقه ها/ گیاهخواران هم می توانند آبگوشت بخورند

میز اردور/ با ژله ویترینی از مهمان ها پذیرایی کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خوراک بیف با کلم بروکلی

لاغری با یک نوشیدنی چربی سوز در وعده صبحانه

سوپ و آش/ آش کرفس و گردو، مغذی و بهاری

میز اردور/ گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

غذای ملل/ خوراک میگو به سبک تایلندی

غذای اصلی/ طرز تهیه بریانی هندی

میز اردور/ «آرانچینی»؛ یک پیش غذای لذیذ ایتالیایی

با این ترفند طعم جدیدی از ماهی قزل آلا را تجربه کنید