آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ طرز تهیه «مرغ و کدو حلوایی» خانه داري

میز اردور/ طرز تهیه «مرغ و کدو حلوایی»

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ طرز تهیه «مرغ و کدو حلوایی»
٠
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
– حدود 500 گرم سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست، قطعات 2.5 سانتی‌متری
– نمک و پودر فلفل سیاه
– حدود 600 گرم کدو حلوایی پوست گرفته و خرد شده
– 4 ساقه کرفس، خرد شده
– 1 عدد پیاز متوسط، خرد شده
– 2 فنجان آب مرغ کم نمک
– 2 ساقه شوید به علاوه 2 قاشق غذاخوری شوید خرد شده
– 2/1 فنجان آرد سفید کامل
– 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
– 1 قاشق غذاخوری کره، سرد بدون نمک، برش خورده
– 4/1 فنجان شیر کم‌چرب ( 1 درصد)
– 1 فنجان نخود سبز یخ‌زدایی شده
چطوری درست کنم:
روغن را در یک تابه بزرگ ریخته و روی حرارت متوسط یا زیاد بگذارید تا گرم شود. 4/1 قاشق چایخوری نمک و فلفل را روی سینه‌های مرغ ریخته و در روغن بگذارید. آنها را 2 دقیقه بپزید تا بیرون آنها صورتی نباشد اما به طور کامل نیز نپزند. آنها را در کاسه‌ای بگذارید و روغن باقی مانده را در تابه نگه دارید.
کدو، کرفس و پیاز را اضافه کرده و 5 دقیقه بپزید تا پیازها نرم شوند. آب مرغ، شوید و 3 فنجان آب را اضافه کنید. بگذارید به جوش بیاید، سپس حرارت را متوسط کنید. آن را 15 دقیقه و تا زمانی که چاقو به راحتی در کدو فرو برود، بپزید.
در این هنگام، آرد، جوش شیرین، 4/1 قاشق چایخوری نمک و 8/1 قاشق چایخوری فلفل را در کاسه کوچکی مخلوط کنید. کره را اضافه کرده و با دست مخلوط کنید تا به صورت تکه‌های درشت درآید. شیر را اضافه کنید تا خمیر به‌دست بیاید.
مرغ و نخودها را در آب مرغ ریخته و بگذارید بپزد. ساقه‌های شوید را درآورده و دور بریزید. روی آن شوید خرد شده ریخته و سرو کنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

کلوچه کنجد و بذرکتان برای دیابتی ها

آبنبات پولکی زعفرانی برای چای عصرگاهی

سوپ مرغ و سبزیجات مخصوص کودکان

 طرز تهیه بیسکوییت با رویه شکلات

ماکارونی اسفناج را نیم پز کنید

«گل همی» استان یزد را امتحان کنید

بدون داشتن فر نان شکم پر درست کنید

طرز تهیه گرم ماسالا ادویه معروف هندی

آموزش تهیه یک شیرینی فرانسوی خوشمزه

اسموتی یخی نارگیلی و مخلوط توت

از شما/ رول دارچین با طعمی عالی وبافتی لطیف

از شما/ شام امشب ...پیتزا

از شما/ کوکوسبزی

از شما/ نان شیرمال با لایه میانی دارچین

فرق لاته و کاپوچینو از نظر مواد تشکیل دهنده و طرز تهیه

نوشیدنی ها/ اسموتی هندوانه و طالبی بنوشید و لذت ببرید

میز اردور/ نان ذرت فوری بدون فر

غذای اصلی/ شکشوکه؛ تخم مرغ با سس گوجه فلفلی خودمان!

روش خشک کردن شوید با حفظ عطر و طعم

آموزش نحوه تزئین میوه ها با ایده های خلاقانه

خلاقانه ترین کیک ها برای پذیرایی عصرانه

پیتزای سریع و لذیذ بدون فر

کاپ کیک شکلاتی با مغز شکلات

8 ماسک معجزه آمیز آلوئه‌ورا برای انواع پوست

صفر تا صد زیبایی ابرو

روش‌های جلوگیری از کوچک شدن و آب رفتن لباس

تزئینات زیبا و دلبرانه اتاق کودک

بهترین روش نظم دادن و چیدمان یخچال

روش هایی ساده و ارزان برای زیبا بودن

جواهراتی برای ترویج تغذیه با شیر مادر

میز اردور/ طرز تهیه بستنی نارگیلی و انبه

طرز تهیه بیسکوییت با رویه شکلات

پخت 10 نوع آش با تنوع های گوناگون در جشنواره ملی آش زنجان

نان موزی را مانند آشپزهای ماهر اروپایی بپزید

صبحانه/ پنیر ریکوتا خانگی؛ نرم، لطیف و ساده

غذای اصلی/ تا به حال کوکوی میوه ای پخته اید؟

فوت آشپزی/ تکنیک‌های کار با ماسوره گرد

ذائقه ها/ با خوراک برگ چغندر خون تان را صاف کنید

میز اردور/ با گل محمدی مربا درست کنید

آسیاب کردن تخم گشنیز

نوشیدنی ها/ اسموتی هندوانه و طالبی بنوشید و لذت ببر ید

ناهار امروز؛ پلوی مخلوط پاکستانی

کلوچه بی نظیری که کدبانوهای افغانستانی درست می کنند

تنوع در پخت برنج با معرفی غذایی مقوی

ترفندهایی ساده برای دکوراسیون پذیرایی کوچک

تیپ مناسب برای آقایان قدبلند و لاغر اندام

روش‌هایی آسان برای ضخیم کردن تار موی سر

کیف چهارخانه مجلسی برای لباس های مشکی

جوان سازی پوست صورت با ماسک هویج

آویز رنگی و ساده برای اتاق