آریا بانو

آخرين مطالب

غذای ملل/ با خوراک بادمجان و نخود، به مراکش سفر کنید خانه داري

غذای ملل/ با خوراک بادمجان و نخود، به مراکش سفر کنید

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای ملل/ با خوراک بادمجان و نخود، به مراکش سفر کنید
٦٦
٠
ایران کوک / تا به حال به مراکش سفر کرده اید؟ امروز قصد داریم با خوراک بادمجان و نخود شما را به مراکش ببریم. این خوراک دلفریب و خوشمزه طرز تهیه آسانی دارد. اگر به دنبال یک غذای گیاهی و کم کالری و البته سالم هستید، خوراک نخود و بادمجان را حتما امتحان کنید. این خوراک بادمجان خوشمزه و رنگارنگ در 9 مرحله آماده می شود و شما را تا ابد شیفته ی خودش خواهد کرد. درست است که این غذا اصالتا مراکشی است و ایرانی نیست اما اکثر مواد اولیه آن به راحتی پیدا می شود و شما را به دردسر نمی اندازد.
فراموش نکنید برای تهیه این غذا از شب قبل نخود ها را در ظرف آب بگذارید تا خیس بخورند. خوراک بادمجان و نخود غذایی پر ادویه و خوش طعم است. سعی کنید تا حد امکان از همه ی ادویه های گفته شده استفاده کنید. اگر این خوراک را در منزل تهیه کردید و از آن لذت بردید خوشحال می شویم نظرات سازنده تان را در قسمت دیدگاه ها با ما به اشتراک بگذرید. با خوراک بادمجان و نخود مراکشی مهارت آشپزی بین المللی خود را بالا ببرید و انواع غذاهای جهان را در خانه خودتان امتحان کنید.
چی لازم دارم (برای 4 نفر):
برای برشته کردن بادمجان:
بادمجان 550 گرم
روغن زیتون یا نارگیل 2 قاشق غذاخوری
نمک دریا 1/2 قاشق چایخوری
برای خوراک:
روغن زیتون یا نارگیل یا آب 2 قاشق غذاخوری
پیاز زرد یا سفید بزرگ 1 عدد
سیر 3 عدد
زیره سبز 1 قاشق غذاخوری
فلفل پاپریکا دودی 1 قاشق غذاخوری
نمک دریا 1/4 قاشق چایخوری
پوره گوجه فرنگی 500 گرم
آب یا آب سبزیجات 1/2 پیمانه
نخود پخته 1 پیمانه
شربت افرا یا شکر نارگیل 1 قاشق غذاخوری
سس تند دلخواه 2 قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
مرحله اول:
فر را روشن کنید و روی درجه حرارت 425 فارنهایت یا 218 سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.
مرحله دوم:
بادمجان ها پوست گرفته و به صورت قطعات مکعبی خرد و ریز کنید. کمی روغن آووکادو یا زیتون روی آن ها ریخته و سپس کمی نمک روی آن ها بپاشید. بادمجان ها را به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر بگذارید تا برشته شوند. سپس از فر خارج کنید و با قاشق آن ها را در سینی فر کمی هم بزنید و جا به جا کنید. دوباره سینی را در فر بگذارید تا به مدت 20 دقیقه ی دیگر بادمجان ها بپزند.
مرحله سوم:
در این مرحله از تهیه خوراک بادمجان و نخود باید پیاز ها را خرد کنید و به صورت حلقه های ریز و نازک درآورید. سپس یک قابلمه یا ماهیتابه بزرگ بردارید و روی حرارت ملایم قرار دهید. روغن (یا آب) را به همراه پیاز ها در ماهیتابه بریزید و به مدت 4 تا 5 دقیقه آن ها را با هم تفت دهید. پیازها را به طور مرتب بهم بزنید تا وقتی که نرم و طلایی رنگ شوند.
مرحله چهارم:
سیر را خرد و ریز نمایید یا از پودر آن استفاده کنید. سیر را به همراه زیره سبز و پاپریکا به پیازها اضافه کرده و یک دقیقه ی دیگر تفت دهید.
مرحله پنجم:
پوره ی گوجه فرنگی را به همراه آب سبزیجات (یا آب) اضافه کنید و درب ماهیتابه یا قابلمه را بگذارید. حرارت را روی درجه ی متوسط تنظیم کنید تا مواد خوراک به مدت 4 دقیقه با هم بپزند و طعم دار شوند.
مرحله ششم:
درب قابلمه را بردارید و نخودی که از قبل خیس داده اید را به همراه شربت افرا و سس فلفل تند اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید و دوباره درب قابلمه را بگذارید تا روی حرارت ملایم با هم پخته شوند.
مرحله هفتم:
بادمجان های برشته را از فر خارج کرده و فر را خاموش کنید. حالا وقت آن است که بادمجان ها را به خوراک بادمجان و نخود اضافه کنید. مواد را با هم بهم بزنید تا خوب ترکیب شوند. حرارت را کمی کمتر کنید و اجازه دهید ده دقیقه با هم بپزند تا طعم آن ها خوب با هم مخلوط شود.
مرحله هشتم:
خوراک بادمجان و نخود را تست کنید و اگر لازم است از شربت افرا برای متعادل شدن تندی غذا و زیره سبز، پاپریکا، نمک یا سس تند را برای طعم دهی بیشتر اضافه کنید.
مرحله آخر:
خوراک بادمجان و نخود مراکشی را میتوانید با پاستا، سبزیجات برشته، برنج سفید یا برنج قهوه ای سرو کنید. میتوانید در هنگام سرو از لیموی تازه، جعفری خرد شده یا انواع سس نیز استفاده کنید.
نکات کلیدی تهیه خوراک بادمجان و نخود مراکشی
– قبل از تهیه این غذا لازم است که نخود ها را از شب قبل خیس نموده و بعد کاملا خشک کنید.
– خوراک بادمجان و نخود را میتوانید برای 5 روز در یخچال و به مدت 1 ماه در فریزر نگه دارید. برای گرم کردن مجدد این غذا میتوانید مقداری آب یا آب سبزیجات اضافه کنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

کیکی با عطر گلاب برای مهمانی ها

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیای بادمجان

میز اردور/ طرز تهیه «دسر بوراتوس»

غذای اصلی/ دستور تهیه پیراشکی سوسیس

طبع من/ یک نوع سوپ گیاهی رژیمی

عصرانه/ شکلات کاراملی با میوه و چوب شور، عصرانه ای فوری و لذیذ

شیرینی ها/ کیک سمولینای پرتقالی با ریواس

غذای اصلی/ اسفناج پلو با گوشت قلقلی

شیرینی ها/ شیرینی‌هایی به شکل اهرام ثلاثه!

میز اردور/ طرز تهیه ذرت آب پز با سس کره‌ای

رولت خامه‌ای حرفه‌ای خانگی درست کنید‌

میز اردور/ دستوری جدید برای تهیه گراتن سیب زمینی

طرز تهیه پیتزای مخصوص عصرانه در تابه

میزاردور/ طرز تهیه سالاد هندوانه یونانی

میز اردور/ دستوری جدید گراتن سیب زمینی

شیرینی ها/ «بیسکویت زنجبیلی قلبی» برای مهمانان ویژه

این کیک شکلاتی لیمویی را از دست ندهید

با آش معروف گیلان آشنا شوید

میز اردور/ دستوری کلاسیک برای تهیه پودینگ

روش تشخیص روغن کنجد اصل از تقلبی

پنکیک کباب مرغ؛ ظاهری زیبا با طعمی عالی

غذای ملل/ بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

ساندویچ سوسیس؛ غذای محبوب جوان ترها

کارت پستال شیک ساخت دست خودتان

اگر صورت لاغر و کشیده دارید اینطوری آرایش کنید

آش رشته؛ محبوب ترین غذای سنتی ایران

ناهار لذیذ امروز؛ مرغ بریان

پودینگ گوشت بقچه ای؛ خلاقیت بوراک سرآشپز

ماسک عسل و لیمو برای از بین بردن جوش

آموزش شیک ترین زیر لیوانی

با سایه چشم شکسته خط چشم رنگی درست کنید!

طرز تهیه پخت خوراک های دم گاو

روش ساده ساخت تردمیل در خانه!

غذای اصلی/ خوراک لوبیای سفید؛ تا شب سیرتان می کند

مرغ بریان شیری؛ مزه ای تازه و دلبرانه

در هر مناسبتی چه غذایی بپزیم؟

کارایی جالب مواد دورریز خوراکی!

ایده های جالب که در مسافرت به کارتان می آید

چالش انرژیک امروز؛ موسیقی شاد گوش دادن

2 گلدان مهیج و جذاب بسازید

صبحانه/ پای موز خامه‌ای؛ پیشنهاد مهیج اول صبح

فوت آشپزی/ چند نوع شکر داریم؟

در خانه نان سیر تهیه کنید

غذای تند و تیز افغانستانی

دسرهایی بی نظیر برای مهمانی

پیشنهادهایی جذاب برای تزئین سالاد

دسری بهاری با توت فرنگی

برنج را باب میل گیاهخواران بپزید

شیرینی ها/ دستور تهیه «کیک پنیر با سیب»

میز اردور/ روش پخت مربای پرخاصیت کدو تنبل حلوایی