آریا بانو

آخرين مطالب

صبحانه/ برای صبحانه یک نان خوش طعم با عطر لیمو بپزید خانه داري

صبحانه/ برای صبحانه یک نان خوش طعم با عطر لیمو بپزید

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
صبحانه/ برای صبحانه یک نان خوش طعم با عطر لیمو بپزید
١٥
٠
فوت و فن / این نان را می‌توانید از شب قبل تهیه کنید و تا سه روز در یخچال نگهدارید. صبح‌ها که دیرتان شده است یک اسلایس از آن را یک فنجان قهوه بسیار دلچسب و سیر کننده است.
چی لازم دارم:
روغن
دو پیمانه آرد کامل
1/4 پیمانه سیاه دانه
یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
نصف قاشق چایخوری نمک
یک پیمانه شکر
3 عدد تخم مرغ
نصف پیمانه روغن گیاهی
نصف پیمانه ماست یونانی یا خامه ترش
1/4 پیمانه شیر
یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش
1/4 پیمانه آب لیموترش
یک قاشق چایخوری وانیل
چطور بپزم:
1. در یک کاسه بزرگ، آرد، سیاه دانه، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
2. در یک کاسه متوسط، شکر، تخم مرغ، روغن، ماست، شیر، پوست لیمو، آب لیمو و وانیل را با هم مخلوط کنید تا شکر حل شود. همه مخلوط شکر را به طور یکجا داخل آرد بریزید. هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
3. آرام پز را با روغن چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید. دستگاه را روی 1٫5 یا 2 ساعت تنظیم کنید. پس از پخت، نان را از دستگاه خارج کنید و 10 تا 15 دقیقه در اتاق قرار دهید تا کمی خنک شود. سپس سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: 264
چربی: 12 گرم
کلسترول: 53 میلی گرم
کربوهیدرات: 35 گرم
پروتئین: 5 گرم
فیبر: یک گرم
سدیم: 243 میلی گرم
پتاسیم: 74 میلی گرم
کلسیم: 141 میلی گرم
آهن: 2 میلی گرم





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

در خانه نان سیر تهیه کنید

غذای تند و تیز افغانستانی

دسرهایی بی نظیر برای مهمانی

پیشنهادهایی جذاب برای تزئین سالاد

دسری بهاری با توت فرنگی

برنج را باب میل گیاهخواران بپزید

شیرینی ها/ دستور تهیه «کیک پنیر با سیب»

میز اردور/ روش پخت مربای پرخاصیت کدو تنبل حلوایی

شیرینی شکر پاره برای عصرانه

شیرینی ها/ طرز تهیه کیک هویج

شیرینی ها/ آغاز راه قنادی با پخت کیک اسفنجی

غذای ملل/ غذای چینی دوست دارید؟

غذای اصلی/ شامی هویج؛ غذای محلی اصفهان

شیرینی ها/ «کوکیز فندقی»، یک دسر فوق العاده

کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

رازهای آبدار شدن کباب در رستوران

با این دستور برای مهمانی ها مرغ بپزید

روایت «گوردن رمزی» از آشپزی در بالاترین سطح

شام/ با «اسکون مرغ پنیری» فست فود سالم خانگی را تجربه کنید

غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم

پیتزای سریع و خوشمزه خانگی در ماهی تابه

طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

روش ذوب کردن موم

میز اردور/ دستور تهیه نان تست با کنجد

عصرانه/ طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

میز اردور/ سوپ جو و ماش؛ شامی سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه پیتزا مرغ تند

ناهار امروز یک پرس جوجه کباب متفاوت نوش جان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی

ذائقه ها/ سالاد سزار برای گیاه خواران

دستور اصولی برای غذای سنتی و محبوب

طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ

با این صبحانه به اشتها بیایید

اموزش پخت فسنجون

سالاد لوبیا و پنیر

صرفه جویی در مصرف برق سماور برقی

غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای

غذای ملل/ دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

روش های پاکسازی پوست در نوجوانی

از جارو برقی به خوبی استفاده کنید

ذائقه ها/ گیاهخواران هم می توانند آبگوشت بخورند

میز اردور/ با ژله ویترینی از مهمان ها پذیرایی کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خوراک بیف با کلم بروکلی

لاغری با یک نوشیدنی چربی سوز در وعده صبحانه

سوپ و آش/ آش کرفس و گردو، مغذی و بهاری

میز اردور/ گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

غذای ملل/ خوراک میگو به سبک تایلندی

غذای اصلی/ طرز تهیه بریانی هندی

میز اردور/ «آرانچینی»؛ یک پیش غذای لذیذ ایتالیایی

با این ترفند طعم جدیدی از ماهی قزل آلا را تجربه کنید