آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ دسری جدید برای روز طبیعت خانه داري

شیرینی ها/ دسری جدید برای روز طبیعت

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ دسری جدید برای روز طبیعت
١٧٥
٠
ایران کوک / فاج نخودچی یک شیرینی ساده و خوشمزه پاکستانی/هندی است که مواد اصلی آن آرد نخوچی و پسته هستند. فاج نخودچی خیلی راحت تهیه میشود. فقط باید آرد را با کره تفت بدهیم و بعد با مقداری شربت مخلوط کنیم. هل و پسته هم برای دادن طعم و بافتی جذابتر به این شیرینی اضافه میشوند. البته برای آماده شدن فاج نخودچی کافی است این مخلوط از شب تا صبح در فریزر بماند. بعد میتوانید به راحتی آن را برش بزنید و همراه با یک نوشیدنی گرم سرو کنید.
چی لازم دارم:
آرد نخودچی 1 پیمانه
کره نرم شده یا روغن قنادی 1/2 پیمانه
آب 1/4 پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
خلال پسته 2 قاشق غذاخوری
هل 2 عدد
چطور بپزم:
ابتدا آرد نخودچی را در یک تابه نچسب بریزید و روی شعله متوسط 3-4 دقیقه تفت بدهید تا بوداده شود. رنگ آرد فقط باید اندکی تیره تر شود. کره یا روغن قنادی را اضافه کنید وبه هم زدن ادامه دهید تا کره کاملاً آب شود. و مخلوط حالت خمیری پیدا کند. 3-4 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید تا مخلوط منسجم تر و تیره تر شود. سپس مخلوط آرد نخودچی را به کاسه ای منتقل کنید و کنار بگذارید.
آب و شکر را در همان تابه قبلی بریزید و روی شعله قرار دهید تا داغ شود و در این مدت مرتب هم بزنید. به این کار ادامه دهید تا مخلوط حالت شربت پیدا کند. برای تست آماده بودن مقداری از شربت را خنک کنید و بین دو انگشت شست و اشاره قرار دهید. اگر با جدا کردن انگشتان از هم دو تار شربتی شکل گرفت، شربت شما آماده ست.
در این مرحله، آرد نخودچی را به تابه برگردانید و با شربت مخلوط کنید. 3-4 دقیقه دیگر به تفت دادن آن ادامه دهید. دانه های هل را پوست بکنید و بکوبید. گرد هل را همراه با یک قاشق از خلال پسته به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. مایه فاج را در یک ظرف مناسب فریزر بریزید (که نقش قالب را دارد) و سطح آن را با قاشق صاف کنید. خلال پسته باقیمانده را روی فاج بپاشید و کمی فشار دهید تا در فاج فرو برود اما همچنان دیده شود.
بعد از 12 ساعت فریز کردن، فاج نخودچی را از فریزر خارج کنید و به سایز دلخواه برش بزنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

کیکی با عطر گلاب برای مهمانی ها

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیای بادمجان

میز اردور/ طرز تهیه «دسر بوراتوس»

غذای اصلی/ دستور تهیه پیراشکی سوسیس

طبع من/ یک نوع سوپ گیاهی رژیمی

عصرانه/ شکلات کاراملی با میوه و چوب شور، عصرانه ای فوری و لذیذ

شیرینی ها/ کیک سمولینای پرتقالی با ریواس

غذای اصلی/ اسفناج پلو با گوشت قلقلی

شیرینی ها/ شیرینی‌هایی به شکل اهرام ثلاثه!

میز اردور/ طرز تهیه ذرت آب پز با سس کره‌ای

رولت خامه‌ای حرفه‌ای خانگی درست کنید‌

میز اردور/ دستوری جدید برای تهیه گراتن سیب زمینی

طرز تهیه پیتزای مخصوص عصرانه در تابه

میزاردور/ طرز تهیه سالاد هندوانه یونانی

میز اردور/ دستوری جدید گراتن سیب زمینی

شیرینی ها/ «بیسکویت زنجبیلی قلبی» برای مهمانان ویژه

این کیک شکلاتی لیمویی را از دست ندهید

با آش معروف گیلان آشنا شوید

میز اردور/ دستوری کلاسیک برای تهیه پودینگ

روش تشخیص روغن کنجد اصل از تقلبی

پنکیک کباب مرغ؛ ظاهری زیبا با طعمی عالی

غذای ملل/ بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

ساندویچ سوسیس؛ غذای محبوب جوان ترها

کارت پستال شیک ساخت دست خودتان

اگر صورت لاغر و کشیده دارید اینطوری آرایش کنید

آش رشته؛ محبوب ترین غذای سنتی ایران

ناهار لذیذ امروز؛ مرغ بریان

پودینگ گوشت بقچه ای؛ خلاقیت بوراک سرآشپز

ماسک عسل و لیمو برای از بین بردن جوش

آموزش شیک ترین زیر لیوانی

با سایه چشم شکسته خط چشم رنگی درست کنید!

طرز تهیه پخت خوراک های دم گاو

روش ساده ساخت تردمیل در خانه!

غذای اصلی/ خوراک لوبیای سفید؛ تا شب سیرتان می کند

مرغ بریان شیری؛ مزه ای تازه و دلبرانه

در هر مناسبتی چه غذایی بپزیم؟

کارایی جالب مواد دورریز خوراکی!

ایده های جالب که در مسافرت به کارتان می آید

چالش انرژیک امروز؛ موسیقی شاد گوش دادن

2 گلدان مهیج و جذاب بسازید

صبحانه/ پای موز خامه‌ای؛ پیشنهاد مهیج اول صبح

فوت آشپزی/ چند نوع شکر داریم؟

در خانه نان سیر تهیه کنید

غذای تند و تیز افغانستانی

دسرهایی بی نظیر برای مهمانی

پیشنهادهایی جذاب برای تزئین سالاد

دسری بهاری با توت فرنگی

برنج را باب میل گیاهخواران بپزید

شیرینی ها/ دستور تهیه «کیک پنیر با سیب»

میز اردور/ روش پخت مربای پرخاصیت کدو تنبل حلوایی