آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ دستور تهیه کیک پر از وانیل خانه داري

شیرینی ها/ دستور تهیه کیک پر از وانیل

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ دستور تهیه کیک پر از وانیل
١٤٢
٠
برترین ها / چی لازم دارم:
بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
عصاره وانیل: 1 قاشق چای خوری
آرد بادام: 2 فنجان
تخم مرغ بزرگ : 4 عدد
پنیر خامه‌ای: 2 اونس
کره یا روغن: یک دوم فنجان
خامه ترش: 1 فنجان
اریتریتول: 1 فنجان
زغال اخته: تعدادی
برگ نعنا و استویا برای تزیین
چطور بپزم: 1. فر را تا دمای 200 درجه گرم کنید.
2. قالب کیک را با کره چرب نمایید.
3. کره و پنیر خامه‌ای را به مدت 10 تا 20 ثانیه در کاسه مایکروویو بگذارید.
4. حال، عصاره وانیلی، اریتریتول و خامه ترش را به آن بیفزایید.
5. در کاسه دیگری بیکینگ پودر را با آرد بادام مخلوط کنید.
6. تخم مرغ را داخل کاسه‌ای که خامه ترش، اریتریتول و عصاره وانیلی را در آن ریخته بودید بریزید.
7. پس از آن که آن را به اندازه کافی مخلوط کردید آن را به کاسه‌ای که در آن آرد بادام و بیکینگ پودر ریختید، منتقل کنید.
8. مواد را به حدی هم بزنید که کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.
9. خمیر را در قالب کیک ریخته و اجازه دهید 50 دقیقه بپزد.
10. تا سرد شدن آن صبر کنید، سپس سینی پخت را بیرون بیاورید.
11. حال می‌توانید آن را با استویا، زغال اخته و برگ نعنا تزیین کنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

پنج اشتباه هنگام آشپزی با تابه‌ نچسب

شیر نارگیل خانگی درست کنید

شام/ نرگسی با قارچ؛ مغذی و سبک

ایده های جذاب پذیرایی برای مهمانی ها

ترفندهایی برای جلوگیری از حشره زدن حبوبات

دستور تهیه دسر بیسکوئیتی

پیشنهادی برای بالا بردن ارزش غذایی قیمه

دسر پاناکوتای زعفرانی؛ در بهار خیلی می چسبه

این سالادها مهمان را کیش و مات می کند

طرز تهیه پای تره و سیب زمینی

فرنی بستنی؛ عصرانه آخر هفته

مهارت زندگی/ فایده جالب انجام دادن کار‌های منزل که نمی‌دانستید

غذای اصلی/ روشی جدید برای پخت تاس کباب

شیرینی ها/ دستوری ساده برای پخت کیک یزدی

چگونه از بوی بد سرویس بهداشتی جلوگیری کنیم؟

طرز تهیه نان کدو حلوایی

لباس مناسب سفر چگونه لباسی است؟

طرز تهیه نوشیدنی پرتقال

نوشیدنی ها/ طرز تهیه نوشیدنی پرتقال

املت فلفل سبز و سیب زمینی؛ آخر هفته‌ای پرانرژی داشته باشید

آیا پختن غذا در مایکروویو مضر است؟

راهنمای خرید عطر و ادکلن

سوپ مرغ و برنج خامه ای

غذای ملل/ «پاستای پریماورا»؛ دورگه آمریکایی-ایتالیایی

طرز تهیه سالاد کدو حلوایی

غذای اصلی/ آموزش پخت خوراک زبان

غذای ملل/ مکزیکی ها چگونه املت درست می کنند؟

غذای اصلی/ دستور تهیه خوراک «چیز برگر»

آموزش تهیه کیک پنیری توت فرنگی

شیرینی ها/ طرز تهیه براونی کدو تنبل

طرز تهیه شیرینی فینگرفودی

غذای اصلی/ دستور تهیه خورشت همراه با مرغ و آلو سیاه

آموزش گلهای کچه ای

آموزش تهیه ساندویچ ایتالیایی

چگونه ادویه کاری خانگی درست کنیم؟

سوپ شیر؛ پیش غذایی که هرگز از مد نمی افتد

غذای ملل/ دستور تهیه بال مرغ به سبک ویتنامی

این غذای جدید و خوش آب و رنگ را حتما امتحان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه کرم کیک توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش هایی برای افزایش کیفیت و ماندگاری خوراکی ها

غذای اصلی/ خورشتی برای عاشقان چغاله بادام

ناهار/ عطرخوش پستو در کنار لطافت خامه

معجزه و کاربرد روغن گل رز برای زیباتر شدن

رنگ‌های مناسب برای پوست تیره

شیرینی ها/ پای توت فرنگی و ریواس؛ بهاری ترین انتخاب هفته

آموزش تهیه قطاب چیپس پسته؛ جدید و کم هزینه

برای شیک پوش بودن در بارداری چه کنم؟

ایده هایی برای دخترانه شدن اتاق

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

با این ترفندها خوشمزه ترین مرغ را بپزید