آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ با کیک قابلمه‌ای آشنا هستید؟ خانه داري

شیرینی ها/ با کیک قابلمه‌ای آشنا هستید؟

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ با کیک قابلمه‌ای آشنا هستید؟
٢٨
٠
ایران / چی لازم دارم:
تخم مرغ 4 عدد
شکر یک و نیم لیوان
وانیل نوک قاشق چایخوری
آرد قنادی 2 لیوان
بیکینگ پودر دو قاشق و نیم چایخوری
شیر یک و یک چهارم لیوان
روغن مایع دو سوم لیوان
چطور بپزم:
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ و شکر و اسانس را با سرعت بالای همزن حدود 5 دقیقه بزنید تا غلیظ و کرم مانند شود. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سپس الک کنید. آرد را آهسته به مواد اضافه و هم بزنید. در یک شیر جوش کوچک شیر را گرم کرده و روغن را
کم کم به آن اضافه کنید. مواد فقط در حد مخلوط شدن با سرعت کم همزن مخلوط شود، مایه را در قالب چرب شده و آردپاشی شده بریزید.
روش پخت روی گاز:
روی شعله متوسط گاز شعله‌پخش کن گذاشته و بعد قابلمه کیک را روی آن قرار دهید. درآن را بسته و دمکنی بگذارید. یکساعت زمان بدهید تا کیک آماده شود.
روش پخت داخل فر:
قالب کیک را داخل فر از قبل گرم شده با 170 درجه فارنهایت قرار داده
و 45 دقیقه زمان می‌دهیم تا پخته شود.
نکات:
برای اطمینان از پخت کیک، سیخ چوبی را داخل کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد آماده است وگرنه باید مدت بیشتری بپزد.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیر نارگیل خانگی درست کنید

شام/ نرگسی با قارچ؛ مغذی و سبک

ایده های جذاب پذیرایی برای مهمانی ها

ترفندهایی برای جلوگیری از حشره زدن حبوبات

دستور تهیه دسر بیسکوئیتی

پیشنهادی برای بالا بردن ارزش غذایی قیمه

دسر پاناکوتای زعفرانی؛ در بهار خیلی می چسبه

این سالادها مهمان را کیش و مات می کند

طرز تهیه پای تره و سیب زمینی

فرنی بستنی؛ عصرانه آخر هفته

مهارت زندگی/ فایده جالب انجام دادن کار‌های منزل که نمی‌دانستید

غذای اصلی/ روشی جدید برای پخت تاس کباب

شیرینی ها/ دستوری ساده برای پخت کیک یزدی

چگونه از بوی بد سرویس بهداشتی جلوگیری کنیم؟

طرز تهیه نان کدو حلوایی

لباس مناسب سفر چگونه لباسی است؟

طرز تهیه نوشیدنی پرتقال

نوشیدنی ها/ طرز تهیه نوشیدنی پرتقال

املت فلفل سبز و سیب زمینی؛ آخر هفته‌ای پرانرژی داشته باشید

آیا پختن غذا در مایکروویو مضر است؟

راهنمای خرید عطر و ادکلن

سوپ مرغ و برنج خامه ای

غذای ملل/ «پاستای پریماورا»؛ دورگه آمریکایی-ایتالیایی

طرز تهیه سالاد کدو حلوایی

غذای اصلی/ آموزش پخت خوراک زبان

غذای ملل/ مکزیکی ها چگونه املت درست می کنند؟

غذای اصلی/ دستور تهیه خوراک «چیز برگر»

آموزش تهیه کیک پنیری توت فرنگی

شیرینی ها/ طرز تهیه براونی کدو تنبل

طرز تهیه شیرینی فینگرفودی

غذای اصلی/ دستور تهیه خورشت همراه با مرغ و آلو سیاه

آموزش گلهای کچه ای

آموزش تهیه ساندویچ ایتالیایی

چگونه ادویه کاری خانگی درست کنیم؟

سوپ شیر؛ پیش غذایی که هرگز از مد نمی افتد

غذای ملل/ دستور تهیه بال مرغ به سبک ویتنامی

این غذای جدید و خوش آب و رنگ را حتما امتحان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه کرم کیک توت فرنگی

فوت آشپزی/ روش هایی برای افزایش کیفیت و ماندگاری خوراکی ها

غذای اصلی/ خورشتی برای عاشقان چغاله بادام

ناهار/ عطرخوش پستو در کنار لطافت خامه

معجزه و کاربرد روغن گل رز برای زیباتر شدن

رنگ‌های مناسب برای پوست تیره

شیرینی ها/ پای توت فرنگی و ریواس؛ بهاری ترین انتخاب هفته

آموزش تهیه قطاب چیپس پسته؛ جدید و کم هزینه

برای شیک پوش بودن در بارداری چه کنم؟

ایده هایی برای دخترانه شدن اتاق

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی

با این ترفندها خوشمزه ترین مرغ را بپزید

با گوجه فرنگی گل رز درست کنید