آریا بانو

آخرين مطالب

نوشیدنی ها/ اسموتی کدو حلوایی خانه داري

نوشیدنی ها/ اسموتی کدو حلوایی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
نوشیدنی ها/ اسموتی کدو حلوایی
٦٧
٠
برترین ها / این اسموتی که حاوی شیر نارگیل است به دلیل وجود چربی زیاد در این شیر به کسانی که به رژیم کتوژنیک علاقه‌مند هستند توصیه می‌شود. در این اسموتی پوره کدو نیز استفاده می‌شود. اسموتی کدو حلوایی سرشار از یبر است.
چی لازم دارم (برای 4 نفر):
شیر نارگیل: 4 پیمانه
پودر دارچین: 2 قاشق چای خوری
پودر هل: 4 قاشق چای خوری
پودر زنجبیل: 2 قاشق چای خوری
عسل: 1/4 پیمانه
شکر قهوه‌ای: 1/4 پیمانه
پوره کدو حلوایی: 1/4 پیمانه
چه جوری درست میشه:
1- در قابلمه‌ای مناسب، شیر، دارچین، زنجبیل، عسل و شکر قهوه‌ای را ریخته و آن‌ها را با یکدیگر به خوبی مخلوط نمایید.
2- قابلمه را روی حرارت بگذارید، و آرام هم بزنید، در عین این که مواد را به خوبی مخلوط می‌کنید، صبر کنید تا شیر خوب داغ شود.
3- حالا باید قابلمه را از روی حرارت برداشته، پوره کدو حلوایی را داخل آن ریخته و آرام هم بزنید. این کار را تا آنجا ادامه دهید که پوره کاملا با شیر مخلوط شود و نوشیدنی یکدست به دست آید.
4- برای این که پوره کدو حلوایی را تهیه کنید، آن را به تکه‌های دو تا سه سانتی تقسیم نمایید. داخل یک قابلمه مناسب بچینید. مثدار اندکی آب به آن بیفزایید.
5- آن را روی حرارت بگذارید تا کدو‌ها کاملا بپزند.
6- بعد از پخت کدو ها، پوستشان را گرفته و داخل یک کاسه بریزید، آن‌ها را با پشت چنگال خوب له کنید. پوره آماده شد.
7- نوشیدنی‌ها را داخل لیوان‌هایی که از قبل آماده کرده اید بریزید و با خامه فرم گرفته آن را تزیین کنید.
8- با ریختن مقداری خامه روی پودر دارچین، نوشیدنی شما آماده سرو می‌شود.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

مربای هویج؛ همان خوشمزه همیشگی

زیباترین سالادهای بهاری برای جشن ها و مهمانی ها

غذای اصلی/ خوراک مرغ را متنوع تر از همیشه بپزید

نوشیدنی ها/ آب سیب بخورید تا زیبا و جوان بمانید

تزئین جذاب یک مدل سالاد برای مهمانی و تولد

میز اردور/ لبو با سس ماست؛ خوش رنگ و اشتهاآور

نوشیدنی ها/ هات چاکلت؛ پیشنهاد شب های خنک بهاری

طرز تهیه خاگینه ماستی برای یک صبحانه یا عصرانه کامل

شام/ سالاد مرغ را به سبک آسیایی کامل و مغذی میل کنید

با «شوکوبیس» قلب کودکان را تسخیر کنید

میز اردور/ ژله توت فرنگی ژاپنی؛ شفاف و شیک

میز اردور/ کرم کافی میکس؛ دسر لاکچری

سوپ و آش/ آش هفت ترشی؛ غذای محبوب مازندرانی

دستور تهیه ساده ترین کوکی خانگی

میز اردور/ طرز تهیه «ژله ویترینی»

عصرانه/ دستور تهیه ستده ترین کوکی خانگی

آموزش طبخ بادمجان شکم پر

غذای اصلی/ کباب تابه ای مرغ مخصوص

شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی پادرازی»

غذای اصلی/ طرز تهیه «پیتزای سیب زمینی»

چگونه از روغن زیتون برای زیبایی استفاده کنیم

شیرینی ها/ طرز تهیه «کرم لیموترش»

غذای اصلی/ سمبوسه سیب زمینی و عدس غذایی سریع و راحت

طرز تهیه ماهی با سس شوید

شیرینی ها/ کیک اسفناج و پسته؛ برای سلایق خاص

میزاردور/ طرزتهیه سالاد تبوله با باقلا

چگونه پیاز را در فریزر نگه داریم؟

سوپ و آش/ طرز تهیه یک سوپ برای پاکسازی بدن در فصل بهار

تب «غذای خانگی» در فضای مجازی!

غذای اصلی/ ته چین اسفناج؛ خوشمزه و عامه پسند

شیرینی ها/ طعم «قرابیه یونانی» شما را متحیر می کند!

میز اردور/ ادویه مخصوص ترشی را در خانه درست کنید

سوپ و آش/ سوپ سیب زمینی به همراه شیر را حتما امتحان کنید

ذائقه ها/ پوره عدس قرمز غذایی برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2

میز اردور/ سس هزار جزیره خانگی و خوشمزه

ذائقه ها/ خوراک مرغ تند؛ غذای کم کالری که تا مدتها سیر می مانید

فوت آشپزی/ ادویه را به غذا دیرتر اضافه کنید

آشپزی در طبیعت؛ بال مرغ تند

غذای اصلی/ اســتیک با سـس سـبز؛ پیش غذایی متفاوت

آشپزی در طبیعت، بال مرغ تند

غذای اصلی/ خورشت مرغ و آلو؛ خوشمزه و دلچسب

میز اردور/ میگوی فوری با خیار

شیرینی ها/ ترافل های دوست داشتنیِ من!

غذای اصلی/ مرغ آلو؛ خوشمزه و دلچسب

کیک پیانو؛ هنرمندانه ترین ویدئوی آشپزی هفته

شیرینی ها/ تارت سیب و دارچین؛ پذیرایی شیک و دلچسب

سفره آرایی/ ژله ی طرح کیوی؛ مخصوص جشن ها

مدل روفرشی هایی که این روزها بسیار مد است

چرا لباس ساقدوش های عروس شبیه هم است؟

این لکه‌های سیاه روی گلدان نعنایم چه هستند؟