آریا بانو

آخرين مطالب

غذای ملل/ طرز تهیه یک نوع غذای لبنانی خانه داري

غذای ملل/ طرز تهیه یک نوع غذای لبنانی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای ملل/ طرز تهیه یک نوع غذای لبنانی
٣٦
٠
برترین ها / بنا به درخواست همراهان عزیز آخرین خبر، در این مطلب به طرز تهیه غذایی لبنانی می پردازیم:
حتی افرادی که بادمجان دوست ندارند هم بابا قنوش را دوست خواهند داشت. باباقنوش یک دیپ یا پیش غذای خوشمزه با بادمجان کبابی است که نمی توان به راحتی از آن گذشت.
به طور کلی بادمجان یکی از خوراکی های بسیار خوشمزه است و همه غذاهایی که با آن تهیه می شوند، لذیذ هستند. میرزا قاسمی شمالی، کشک بادمجان شیرازی یا آش بادمجان لرها همه خوشمزه هستند. البته همه اینها به این بستگی دارد که بادمجان را دوست داشته باشید. یا همچون مستشار سریال قهوه تلخ به آن حساسیت نداشته باشید.
برای درست کردن باباقنوش باید بادمجان را کبابی کنید تا بوی دوست داشتنی دود بدهد.
چی لازم دارم:
• نیم کیلو بادمجان
• یک عدد پیاز متوسط
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک حبه سیر بزرگ، رنده شده
• یک قاشق غذاخوری ارده کنجد
• دو قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
• نصف قاشق چایخوری نمک
• فلفل سفید تازه (برای طعم دادن)
• 6 تا 8 ورق نان پیتا یا برگ های جوان کاهوی معمولی
چطور بپزم:
1. بادمجان ها را کبابی و پوست آنها را جدا کنید. سپس آنها را ساتوری یا له کنید.
2. پیاز و سیر را رنده یا ریز کنید و سپس با کمی روغن در تابه سرخ کنید تا طلایی شوند.
3. تابه را از روی حرارت بردارید. ارده، بادمجان له شده، آبلیمو ترش و نمک و فلفل سفید را اضافه کنید.
4.اگر قرار است آن را به عنوان دیپ با نان پیتا یا چیپس ذرت میل کنید، بهتر است همه مواد را داخل غذاساز بریزید و خوب هم بزنید تا پوره و نرم شود.
5.بابا قنوش را می توانید به عنوان پیش غذا با برگ کاهو یا نان پیتا سرو کنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

در خانه نان سیر تهیه کنید

غذای تند و تیز افغانستانی

دسرهایی بی نظیر برای مهمانی

پیشنهادهایی جذاب برای تزئین سالاد

دسری بهاری با توت فرنگی

برنج را باب میل گیاهخواران بپزید

شیرینی ها/ دستور تهیه «کیک پنیر با سیب»

میز اردور/ روش پخت مربای پرخاصیت کدو تنبل حلوایی

شیرینی شکر پاره برای عصرانه

شیرینی ها/ طرز تهیه کیک هویج

شیرینی ها/ آغاز راه قنادی با پخت کیک اسفنجی

غذای ملل/ غذای چینی دوست دارید؟

غذای اصلی/ شامی هویج؛ غذای محلی اصفهان

شیرینی ها/ «کوکیز فندقی»، یک دسر فوق العاده

کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

رازهای آبدار شدن کباب در رستوران

با این دستور برای مهمانی ها مرغ بپزید

روایت «گوردن رمزی» از آشپزی در بالاترین سطح

شام/ با «اسکون مرغ پنیری» فست فود سالم خانگی را تجربه کنید

غذای اصلی/ خوراک فلفل با گوشت؛ سنتی و خوش طعم

پیتزای سریع و خوشمزه خانگی در ماهی تابه

طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

روش ذوب کردن موم

میز اردور/ دستور تهیه نان تست با کنجد

عصرانه/ طعم تند و تیز کوکی هلندی را تجربه کنید

میز اردور/ سوپ جو و ماش؛ شامی سبک

غذای اصلی/ دستور تهیه پیتزا مرغ تند

ناهار امروز یک پرس جوجه کباب متفاوت نوش جان کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی

ذائقه ها/ سالاد سزار برای گیاه خواران

دستور اصولی برای غذای سنتی و محبوب

طرز تهیه خوراک زبان با سس قارچ

با این صبحانه به اشتها بیایید

اموزش پخت فسنجون

سالاد لوبیا و پنیر

صرفه جویی در مصرف برق سماور برقی

غذای اصلی/ دستور تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ ای

غذای ملل/ دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی

روش های پاکسازی پوست در نوجوانی

از جارو برقی به خوبی استفاده کنید

ذائقه ها/ گیاهخواران هم می توانند آبگوشت بخورند

میز اردور/ با ژله ویترینی از مهمان ها پذیرایی کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خوراک بیف با کلم بروکلی

لاغری با یک نوشیدنی چربی سوز در وعده صبحانه

سوپ و آش/ آش کرفس و گردو، مغذی و بهاری

میز اردور/ گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

غذای ملل/ خوراک میگو به سبک تایلندی

غذای اصلی/ طرز تهیه بریانی هندی

میز اردور/ «آرانچینی»؛ یک پیش غذای لذیذ ایتالیایی

با این ترفند طعم جدیدی از ماهی قزل آلا را تجربه کنید