میز اردور/ مسقطی میوهای، خوشمزه و رنگی رنگی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
میز اردور/ مسقطی میوهای، خوشمزه و رنگی رنگی
١٣٨
٠
آخرین خبر / مواد لازم:
سیب ترش: 1 عدد
آب آلبالو: 2 پیمانه
نشاسته: 3 قاشق غذاخوری
شکر: 2/1 پیمانه
طرز تهیه:
سیب ترش را خرد می کنیم و با کمی آب به مدت 6 دقیقه می پزیم. سپس با پشت قاشق از صافی توری می گذرانیم تا به صورت پوره در آید. دو قاشق نشاسته را داخل آب آلبالو حل می کنیم و با شکر روی پوره سیب ترش می ریزیم و روی شعله ملایم می گذاریم و هم می زنیم تا غلیظ شود. سپس می گذاریم تا خنک شود و داخل ظرف دسر می ریزیم و درون یخچال می گذاریم تا ببندد.
-
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۹:۰۱
-
۱۱۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/147725/