آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ طرز تهیه «پاناکوتا وانیلی» خانه داري

میز اردور/ طرز تهیه «پاناکوتا وانیلی»

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ طرز تهیه «پاناکوتا وانیلی»
٧٢
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
شیر: 2 لیوان
شکر :نصف لیوان
️پودر ژلاتین: 2 ق غ
خامه :نصف بسته (خامه صبحانه)
وانیل: یک چهارم ق چ خ
چطوری درست کنم:
اول کمی آب سرد روی ژلاتین میریزیم و چند دقیقه بهش زمان میدیم. بعد به روش بن ماری ذوبش میکنیم تا کاملا ذرات ژلاتین حل بشه. بعد شیر و خامه و شکر رو با همزن میزنیم تا کاملا یکدست بشه و بعد روی حرارت ملایم قرار میدیم و مدام هم میزنیم و ژلاتین آب شده و وانیل رو به موادمون اضافه میکنیم و قبل از جوش اومدن شعله رو خاموش میکنیم چون خامه نبایدبجوشه
ژله_کیوی
کیوی٤ عدد
یک پاکت ژله کیوی یا هر ژله دلخواه سبز رنگی رو با یک لیوان و یک چهارم لیوان اب داغ(من خودم ژله. رو با اب سرد مخلوط میکنم) مخلوط کنید و هم بزنید و روی بخار اب بنماری کنید یا میتوند چند دقیقه توی ماکروویو بذارین
کیوی های خرد شده ک دو دقیقه پختین رو ابکش کنی
حالا کف قالب رو چرب میکنیم
یک لایه پاناکوتا ریخته و میذارین یخچال تا نیم بند بشه
بعد از این کیوی هارو روی پاناکوتا چیده و ژله کیوی رو روی میریزیم و میذاریم یخچال تا نیم بند شه به همین ترتیب لایه لایه توی قالب میریزیم بعد از اینک کاملا خودشو گرفت لبه هارو با چاق ازاد میکنیم و ٣-٤ ثانیه قالب رو توی ابجوش گذاشته و در ظرف مورد نظر برش میگردونم





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

تب «غذای خانگی» در فضای مجازی!

غذای اصلی/ ته چین اسفناج؛ خوشمزه و عامه پسند

شیرینی ها/ طعم «قرابیه یونانی» شما را متحیر می کند!

میز اردور/ ادویه مخصوص ترشی را در خانه درست کنید

سوپ و آش/ سوپ سیب زمینی به همراه شیر را حتما امتحان کنید

ذائقه ها/ پوره عدس قرمز غذایی برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2

میز اردور/ سس هزار جزیره خانگی و خوشمزه

ذائقه ها/ خوراک مرغ تند؛ غذای کم کالری که تا مدتها سیر می مانید

فوت آشپزی/ ادویه را به غذا دیرتر اضافه کنید

آشپزی در طبیعت؛ بال مرغ تند

غذای اصلی/ اســتیک با سـس سـبز؛ پیش غذایی متفاوت

آشپزی در طبیعت، بال مرغ تند

غذای اصلی/ خورشت مرغ و آلو؛ خوشمزه و دلچسب

میز اردور/ میگوی فوری با خیار

شیرینی ها/ ترافل های دوست داشتنیِ من!

غذای اصلی/ مرغ آلو؛ خوشمزه و دلچسب

کیک پیانو؛ هنرمندانه ترین ویدئوی آشپزی هفته

شیرینی ها/ تارت سیب و دارچین؛ پذیرایی شیک و دلچسب

سفره آرایی/ ژله ی طرح کیوی؛ مخصوص جشن ها

مدل روفرشی هایی که این روزها بسیار مد است

چرا لباس ساقدوش های عروس شبیه هم است؟

این لکه‌های سیاه روی گلدان نعنایم چه هستند؟

صندلی بامزه قارچی برای کودکتان بسازید!

ست های لباس مجلسی مادر و دختر

بمب حمام معطر و رنگی درست کنید

بطری نوشابه و 3 وسیله فوق العاده کاربردی

هنگام و طریقه ی تعویض گلدانها

شیرینی ها/ تارت توت فرنگی؛ لذت بخش ترین دستور هفته

آشپزی نمایشی با «نصرت سرآشپز»

پیراشکی سیب زمینی؛ مخصوص فست فود خورها

لقیمات؛ شیرینی سنتی مخصوص ماه رمضان

بافت موی زیبا برای جلوی سر

ساخت کوله پشتی برای عروسک دختربچه ها

نکات انتخاب مدل موی عروس

مدل های متفاوت دم اسبی کردن موها

مدل های شیک سرویس پاسماوری عروس

ناهار/ پلوی مکزیکی با مرغ ژاپنی؛ ترکیبی دوست داشتنی

فوت آشپزی/ ترفندهایی برای رول کردن انواع رولت ها

آشپزی نمایشی با نصرت سرآشپز

شیرینی ها/ مافین بلوبری؛ خوش طعم و خوش رنگ

میگو سوخاری طبق دستور رستوران

ترفندهای آسان برای تهیه بهترین پاپ کورن خانگی

طرز تهیه کیک شکلاتی با باتر کریم شکلات

طرز تهیه کاپوچینو

صبحانه/ کوکی کورن و کره بادام زمینی

از شما/ دست پخت خودم

غذای اصلی/ ساندویچ شاورما؛ میان وعده عالی برای مدرسه

برش های جالب خیار برای تزئین انواع غذا

تخم مرغ مربعی درست کنید!

پیده چانتیک؛ غذای دوست داشتنی ترکیه ای