آریا بانو

آخرين مطالب

ناهار/ طرز تهیه «دلمه بادمجان» خانه داري

ناهار/ طرز تهیه «دلمه بادمجان»

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
ناهار/ طرز تهیه «دلمه بادمجان»
٩
٠
بازده/ چی لازم دارم:
– چهار عدد بادنجان دلمه‌ای
-یک پیمانه ذرت
–300 گرم سینه مرغ
– سه عدد پیاز
– نصف یک عدد فلفل دلمه‌ای خرد شده
-دو قاشق سوپخوری رب گوجه‌فرنگی
-یک عدد هویج
– دو تا سه عدد برگ بو
-دو لیتر آب
– نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
چطوری درست کنم:
ابتدا سینه مرغ را با یک عدد پیاز، هویج و برگ بو پخته و کنار میگذاریم تا خنک شود.
سپس به صورت نگینی خرد میکنیم.
پس از آن یک عدد پیاز دیگر را خرد کرده، تفت میدهیم و ذرت را اضافه میکنیم.
سینه مرغ خرد شده را نیز میریزیم و پس از اضافه کردن نمک و ادویه ها، ابتدا فلفل دلمه ای و سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و پس از تفت کوتاهی زیر مواد را خاموش میکنیم.
در مرحله بعدی بادمجانهای دلمه ای را شسته و محتویات داخل آنها را با کمک قاشق خالی میکنیم و از مواد آماده شده داخل بادمجانها را پر میکنیم.
در قابلمه ای مناسب یک عدد پیاز دیگر را رنده ریز کرده، تفت میدهیم و پس از افزودن زردچوبه و رب گوجه فرنگی، آب را داخل قابلمه میریزیم و بادمجانها را داخل قابلمه چیده و در آن را میگذاریم و به مدت 45 دقیقه با حرارت ملایم میگذاریم تا دلمه ها پخته شوند.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

کیکی با عطر گلاب برای مهمانی ها

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیای بادمجان

میز اردور/ طرز تهیه «دسر بوراتوس»

غذای اصلی/ دستور تهیه پیراشکی سوسیس

طبع من/ یک نوع سوپ گیاهی رژیمی

عصرانه/ شکلات کاراملی با میوه و چوب شور، عصرانه ای فوری و لذیذ

شیرینی ها/ کیک سمولینای پرتقالی با ریواس

غذای اصلی/ اسفناج پلو با گوشت قلقلی

شیرینی ها/ شیرینی‌هایی به شکل اهرام ثلاثه!

میز اردور/ طرز تهیه ذرت آب پز با سس کره‌ای

رولت خامه‌ای حرفه‌ای خانگی درست کنید‌

میز اردور/ دستوری جدید برای تهیه گراتن سیب زمینی

طرز تهیه پیتزای مخصوص عصرانه در تابه

میزاردور/ طرز تهیه سالاد هندوانه یونانی

میز اردور/ دستوری جدید گراتن سیب زمینی

شیرینی ها/ «بیسکویت زنجبیلی قلبی» برای مهمانان ویژه

این کیک شکلاتی لیمویی را از دست ندهید

با آش معروف گیلان آشنا شوید

میز اردور/ دستوری کلاسیک برای تهیه پودینگ

روش تشخیص روغن کنجد اصل از تقلبی

پنکیک کباب مرغ؛ ظاهری زیبا با طعمی عالی

غذای ملل/ بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

ساندویچ سوسیس؛ غذای محبوب جوان ترها

کارت پستال شیک ساخت دست خودتان

اگر صورت لاغر و کشیده دارید اینطوری آرایش کنید

آش رشته؛ محبوب ترین غذای سنتی ایران

ناهار لذیذ امروز؛ مرغ بریان

پودینگ گوشت بقچه ای؛ خلاقیت بوراک سرآشپز

ماسک عسل و لیمو برای از بین بردن جوش

آموزش شیک ترین زیر لیوانی

با سایه چشم شکسته خط چشم رنگی درست کنید!

طرز تهیه پخت خوراک های دم گاو

روش ساده ساخت تردمیل در خانه!

غذای اصلی/ خوراک لوبیای سفید؛ تا شب سیرتان می کند

مرغ بریان شیری؛ مزه ای تازه و دلبرانه

در هر مناسبتی چه غذایی بپزیم؟

کارایی جالب مواد دورریز خوراکی!

ایده های جالب که در مسافرت به کارتان می آید

چالش انرژیک امروز؛ موسیقی شاد گوش دادن

2 گلدان مهیج و جذاب بسازید

صبحانه/ پای موز خامه‌ای؛ پیشنهاد مهیج اول صبح

فوت آشپزی/ چند نوع شکر داریم؟

در خانه نان سیر تهیه کنید

غذای تند و تیز افغانستانی

دسرهایی بی نظیر برای مهمانی

پیشنهادهایی جذاب برای تزئین سالاد

دسری بهاری با توت فرنگی

برنج را باب میل گیاهخواران بپزید

شیرینی ها/ دستور تهیه «کیک پنیر با سیب»

میز اردور/ روش پخت مربای پرخاصیت کدو تنبل حلوایی