آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ طرز تهیه شیرینی قندی تبریزی خانه داري

شیرینی ها/ طرز تهیه شیرینی قندی تبریزی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ طرز تهیه شیرینی قندی تبریزی
٣٦
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
آرد 100 گرم
پودر قند 70 گرم
کره 60 گرم
پودرهل نصف ق چ
بکینگ پودر یک چهارم ق چ
چطوری درست کنم:
ابتدا پودر قند و کره ی به دمای محیط رسیده رو با همزن 3 الی 4 دقیقه میزنیم تا کرمرنگ بشه پودر هل رو اضافه میکنیم و یک دقیقه با همزن میزنیم بعد بکینگ پودر و ارد رو باهم یک مرتبه الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم با نوک انگشت کمی خمیر رو جمع میکنیم نیاز به ورز دادن نداره حدود یک ساعت داخل یخچال استراحت میدیم بعد از خمیر گلوله های کوچیک به اندازه گردو برمیداریم در دست گرد میکنیم داخل سینی فر با فاصله میچینیم میتونید برای زیباتر شدن شیرینی ها با مهر مخصوص شیرینی روشون مهر بزنید ویا با قالب های کوچیک شیرینی نخودی یه طرح کم عمق بندازید
در فر از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه و دمای 150 الی 160 درجه بذارید
فقط مواظب باشید شیرینی ها بیشتر داخل فر نمونه چون خیلی زود خشک میشه





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

تب «غذای خانگی» در فضای مجازی!

غذای اصلی/ ته چین اسفناج؛ خوشمزه و عامه پسند

شیرینی ها/ طعم «قرابیه یونانی» شما را متحیر می کند!

میز اردور/ ادویه مخصوص ترشی را در خانه درست کنید

سوپ و آش/ سوپ سیب زمینی به همراه شیر را حتما امتحان کنید

ذائقه ها/ پوره عدس قرمز غذایی برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2

میز اردور/ سس هزار جزیره خانگی و خوشمزه

ذائقه ها/ خوراک مرغ تند؛ غذای کم کالری که تا مدتها سیر می مانید

فوت آشپزی/ ادویه را به غذا دیرتر اضافه کنید

آشپزی در طبیعت؛ بال مرغ تند

غذای اصلی/ اســتیک با سـس سـبز؛ پیش غذایی متفاوت

آشپزی در طبیعت، بال مرغ تند

غذای اصلی/ خورشت مرغ و آلو؛ خوشمزه و دلچسب

میز اردور/ میگوی فوری با خیار

شیرینی ها/ ترافل های دوست داشتنیِ من!

غذای اصلی/ مرغ آلو؛ خوشمزه و دلچسب

کیک پیانو؛ هنرمندانه ترین ویدئوی آشپزی هفته

شیرینی ها/ تارت سیب و دارچین؛ پذیرایی شیک و دلچسب

سفره آرایی/ ژله ی طرح کیوی؛ مخصوص جشن ها

مدل روفرشی هایی که این روزها بسیار مد است

چرا لباس ساقدوش های عروس شبیه هم است؟

این لکه‌های سیاه روی گلدان نعنایم چه هستند؟

صندلی بامزه قارچی برای کودکتان بسازید!

ست های لباس مجلسی مادر و دختر

بمب حمام معطر و رنگی درست کنید

بطری نوشابه و 3 وسیله فوق العاده کاربردی

هنگام و طریقه ی تعویض گلدانها

شیرینی ها/ تارت توت فرنگی؛ لذت بخش ترین دستور هفته

آشپزی نمایشی با «نصرت سرآشپز»

پیراشکی سیب زمینی؛ مخصوص فست فود خورها

لقیمات؛ شیرینی سنتی مخصوص ماه رمضان

بافت موی زیبا برای جلوی سر

ساخت کوله پشتی برای عروسک دختربچه ها

نکات انتخاب مدل موی عروس

مدل های متفاوت دم اسبی کردن موها

مدل های شیک سرویس پاسماوری عروس

ناهار/ پلوی مکزیکی با مرغ ژاپنی؛ ترکیبی دوست داشتنی

فوت آشپزی/ ترفندهایی برای رول کردن انواع رولت ها

آشپزی نمایشی با نصرت سرآشپز

شیرینی ها/ مافین بلوبری؛ خوش طعم و خوش رنگ

میگو سوخاری طبق دستور رستوران

ترفندهای آسان برای تهیه بهترین پاپ کورن خانگی

طرز تهیه کیک شکلاتی با باتر کریم شکلات

طرز تهیه کاپوچینو

صبحانه/ کوکی کورن و کره بادام زمینی

از شما/ دست پخت خودم

غذای اصلی/ ساندویچ شاورما؛ میان وعده عالی برای مدرسه

برش های جالب خیار برای تزئین انواع غذا

تخم مرغ مربعی درست کنید!

پیده چانتیک؛ غذای دوست داشتنی ترکیه ای