آریا بانو

آخرين مطالب

سوپ و آش/ سوپ پیاز با نخود فرنگی، سالم و مقوی خانه داري

سوپ و آش/ سوپ پیاز با نخود فرنگی، سالم و مقوی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
سوپ و آش/ سوپ پیاز با نخود فرنگی، سالم و مقوی
٩٧
٠
کودکت / مواد لازم:
نصف فنجان نخودفرنگی تازه، پخته شده یا یخ زده
یک عدد پیاز متوسط با برش‌های نازک
1 قاشق چای‌خوری کره
1 عدد میخک
مقداری دارچین
نصف فنجان آب
یک چهارم فنجان شیر (می‌توانید از شیر یا شیر سویا استفاده کنید)
طرز تهیه:
کره را در ماهی‌تابه حرارت دهید و پیازهای تکه شده را حدودا 2 دقیقه سرخ کنید. دارچین و میخک را اضافه کنید و تا زمان نرم شدن آن‌ها، بپزید. میخک را در آخر جدا کنید.
نخودفرنگی‌ها را اضافه کنید و به پخت ادامه دهید در حالی که 3 تا 4 دقیقه به هم‌زدن ادامه می‌دهید.
مخلوط کره و پیاز و نخودفرنگی را در مخلوط‌کن ریخته و آن‌ها را پوره کنید تا نرم شوند.
پوره نرم شده را به ماهی‌تابه برگردانید، در حالی که آن را به هم می‌زنید آب را به مقدار لازم اضافه کنید تا به بافت دلخواهتان برسد. بهتر است آب کمتری اضافه کنید تا بیش‌تر به پوره تبدیل شود.
مخلوط را به جوش آورده، حرارت را کم کنید و شیر یا خامه را اضافه کنید. مخلوط را به آرامی گرم کنید و برای سرو در اختیار کودک قرار دهید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

تب «غذای خانگی» در فضای مجازی!

غذای اصلی/ ته چین اسفناج؛ خوشمزه و عامه پسند

شیرینی ها/ طعم «قرابیه یونانی» شما را متحیر می کند!

میز اردور/ ادویه مخصوص ترشی را در خانه درست کنید

سوپ و آش/ سوپ سیب زمینی به همراه شیر را حتما امتحان کنید

ذائقه ها/ پوره عدس قرمز غذایی برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2

میز اردور/ سس هزار جزیره خانگی و خوشمزه

ذائقه ها/ خوراک مرغ تند؛ غذای کم کالری که تا مدتها سیر می مانید

فوت آشپزی/ ادویه را به غذا دیرتر اضافه کنید

آشپزی در طبیعت؛ بال مرغ تند

غذای اصلی/ اســتیک با سـس سـبز؛ پیش غذایی متفاوت

آشپزی در طبیعت، بال مرغ تند

غذای اصلی/ خورشت مرغ و آلو؛ خوشمزه و دلچسب

میز اردور/ میگوی فوری با خیار

شیرینی ها/ ترافل های دوست داشتنیِ من!

غذای اصلی/ مرغ آلو؛ خوشمزه و دلچسب

کیک پیانو؛ هنرمندانه ترین ویدئوی آشپزی هفته

شیرینی ها/ تارت سیب و دارچین؛ پذیرایی شیک و دلچسب

سفره آرایی/ ژله ی طرح کیوی؛ مخصوص جشن ها

مدل روفرشی هایی که این روزها بسیار مد است

چرا لباس ساقدوش های عروس شبیه هم است؟

این لکه‌های سیاه روی گلدان نعنایم چه هستند؟

صندلی بامزه قارچی برای کودکتان بسازید!

ست های لباس مجلسی مادر و دختر

بمب حمام معطر و رنگی درست کنید

بطری نوشابه و 3 وسیله فوق العاده کاربردی

هنگام و طریقه ی تعویض گلدانها

شیرینی ها/ تارت توت فرنگی؛ لذت بخش ترین دستور هفته

آشپزی نمایشی با «نصرت سرآشپز»

پیراشکی سیب زمینی؛ مخصوص فست فود خورها

لقیمات؛ شیرینی سنتی مخصوص ماه رمضان

بافت موی زیبا برای جلوی سر

ساخت کوله پشتی برای عروسک دختربچه ها

نکات انتخاب مدل موی عروس

مدل های متفاوت دم اسبی کردن موها

مدل های شیک سرویس پاسماوری عروس

ناهار/ پلوی مکزیکی با مرغ ژاپنی؛ ترکیبی دوست داشتنی

فوت آشپزی/ ترفندهایی برای رول کردن انواع رولت ها

آشپزی نمایشی با نصرت سرآشپز

شیرینی ها/ مافین بلوبری؛ خوش طعم و خوش رنگ

میگو سوخاری طبق دستور رستوران

ترفندهای آسان برای تهیه بهترین پاپ کورن خانگی

طرز تهیه کیک شکلاتی با باتر کریم شکلات

طرز تهیه کاپوچینو

صبحانه/ کوکی کورن و کره بادام زمینی

از شما/ دست پخت خودم

غذای اصلی/ ساندویچ شاورما؛ میان وعده عالی برای مدرسه

برش های جالب خیار برای تزئین انواع غذا

تخم مرغ مربعی درست کنید!

پیده چانتیک؛ غذای دوست داشتنی ترکیه ای