آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ «کوردن بلو» با طعمی فوق‌العاده خانه داري

غذای اصلی/ «کوردن بلو» با طعمی فوق‌العاده

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای اصلی/ «کوردن بلو» با طعمی فوق‌العاده
٢٨
٠
کودکت / کوردن بلو دستور غذای ساده و راحتی دارد. کافی است سینه مرغ را با پنیر و ژامبون پر کنید. مهم‌ترین مولفه این غذا، سس آن است که باعث می‌شود طعم فوق‌العاده‌ای پیدا کند. درست کردن این سس خوشمزه هم اصلا کاری ندارد. این غذای 4 نفره فقط نیم ساعت از زمان شما را می‌گیرد. مواد لازم:
4 تکه سینه بی استخوان مرغ
4 برگ ژامبون
کمی پنیر پیتزا
1/4 پیمانه آرد
2 قاشق چای‌خوری روغن زیتون
نیم قاشق غذاخوری کره
1/3 پیمانه عصاره مرغ
1/3 پیمانه آب سیب
نیم تا 1 قاشق چای‌خوری سس مایونز
نمک و فلفل
طرز تهیه:
در میان سینه مرغ، شکافی ایجاد کنید که ته آن بسته است و روی و درون آن نمک و فلفل بپاشید. سپس پنیر پیتزا و ژامبون را در میان شکاف قرارداده شده بگذارید و شکاف را با یک عدد خلال دندان ببندید تا مواد از میان سینه مرغ بیرون نریزند.
سینه‌های مرغ را درون آرد بخوابانید و درون ماهیتابه‌ای که روی حرارت ملایم است، قرار بدهید. هر طرف سینه مرغ را حدودا 2 دقیقه بپزید. سپس غذا حاضر خواهد بود. عصاره مرغ، آب سیب، مایونز و یک قاشق چای‌خوری آرد را با هم ترکیب کنید. ترکیب حاصل را در ماهیتابه‌ای بریزید که روی حرارت متعادل قرار دارد. بگذارید که این ماده در حدود 2 دقیقه بجوشد.
سینه مرغ را با ترکیبی که گفته شد، سرو کنید و از غذایی خوشمزه لذت ببرید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

مربای هویج؛ همان خوشمزه همیشگی

زیباترین سالادهای بهاری برای جشن ها و مهمانی ها

غذای اصلی/ خوراک مرغ را متنوع تر از همیشه بپزید

نوشیدنی ها/ آب سیب بخورید تا زیبا و جوان بمانید

تزئین جذاب یک مدل سالاد برای مهمانی و تولد

میز اردور/ لبو با سس ماست؛ خوش رنگ و اشتهاآور

نوشیدنی ها/ هات چاکلت؛ پیشنهاد شب های خنک بهاری

طرز تهیه خاگینه ماستی برای یک صبحانه یا عصرانه کامل

شام/ سالاد مرغ را به سبک آسیایی کامل و مغذی میل کنید

با «شوکوبیس» قلب کودکان را تسخیر کنید

میز اردور/ ژله توت فرنگی ژاپنی؛ شفاف و شیک

میز اردور/ کرم کافی میکس؛ دسر لاکچری

سوپ و آش/ آش هفت ترشی؛ غذای محبوب مازندرانی

دستور تهیه ساده ترین کوکی خانگی

میز اردور/ طرز تهیه «ژله ویترینی»

عصرانه/ دستور تهیه ستده ترین کوکی خانگی

آموزش طبخ بادمجان شکم پر

غذای اصلی/ کباب تابه ای مرغ مخصوص

شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی پادرازی»

غذای اصلی/ طرز تهیه «پیتزای سیب زمینی»

چگونه از روغن زیتون برای زیبایی استفاده کنیم

شیرینی ها/ طرز تهیه «کرم لیموترش»

غذای اصلی/ سمبوسه سیب زمینی و عدس غذایی سریع و راحت

طرز تهیه ماهی با سس شوید

شیرینی ها/ کیک اسفناج و پسته؛ برای سلایق خاص

میزاردور/ طرزتهیه سالاد تبوله با باقلا

چگونه پیاز را در فریزر نگه داریم؟

سوپ و آش/ طرز تهیه یک سوپ برای پاکسازی بدن در فصل بهار

تب «غذای خانگی» در فضای مجازی!

غذای اصلی/ ته چین اسفناج؛ خوشمزه و عامه پسند

شیرینی ها/ طعم «قرابیه یونانی» شما را متحیر می کند!

میز اردور/ ادویه مخصوص ترشی را در خانه درست کنید

سوپ و آش/ سوپ سیب زمینی به همراه شیر را حتما امتحان کنید

ذائقه ها/ پوره عدس قرمز غذایی برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2

میز اردور/ سس هزار جزیره خانگی و خوشمزه

ذائقه ها/ خوراک مرغ تند؛ غذای کم کالری که تا مدتها سیر می مانید

فوت آشپزی/ ادویه را به غذا دیرتر اضافه کنید

آشپزی در طبیعت؛ بال مرغ تند

غذای اصلی/ اســتیک با سـس سـبز؛ پیش غذایی متفاوت

آشپزی در طبیعت، بال مرغ تند

غذای اصلی/ خورشت مرغ و آلو؛ خوشمزه و دلچسب

میز اردور/ میگوی فوری با خیار

شیرینی ها/ ترافل های دوست داشتنیِ من!

غذای اصلی/ مرغ آلو؛ خوشمزه و دلچسب

کیک پیانو؛ هنرمندانه ترین ویدئوی آشپزی هفته

شیرینی ها/ تارت سیب و دارچین؛ پذیرایی شیک و دلچسب

سفره آرایی/ ژله ی طرح کیوی؛ مخصوص جشن ها

مدل روفرشی هایی که این روزها بسیار مد است

چرا لباس ساقدوش های عروس شبیه هم است؟

این لکه‌های سیاه روی گلدان نعنایم چه هستند؟