آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ «پاتاتینی» با ریحان و گوجه گیلاسی معرکه میشه! خانه داري

غذای اصلی/ «پاتاتینی» با ریحان و گوجه گیلاسی معرکه میشه!

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای اصلی/ «پاتاتینی» با ریحان و گوجه گیلاسی معرکه میشه!
٤٧
٠
کودکت / این غذای ساده پر از ویتامین‌های مختلف و مواد مغذی است. این غذای 4 تا 6 نفره فقط به 30 دقیقه زمان نیاز دارد.
مواد لازم:
500 گرم پاستای بلند
نصف پیمانه روغن زیتون
1 عدد پیاز قرمز کوچک خردشده
2 حبه سیر خردشده
1/4 قاشق چای‌خوری فلفل قرمز
2 عدد گوجه گیلاسی تازه
نیم تا 1 پیمانه برگ ریحان تازه خرد شده
1/4 پیمانه برگ جعفری تازه
1/4 پیمانه پنیر ریکوتا (در صورت دسترسی)
مقداری پنیر پیتزای رنده شده
نمک و فلفل
طرز تهیه: قابلمه را با آب پر کنید و آب را جوش بیاورید. پاستا را درون آب جوش بریزید تا نرم بشود. ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید؛ پیاز و سیر و یک قاشق نمک هم اضافه کنید. وقتی پیازها نرم شد، گوجه و فلفل را اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا گوجه با سایر مواد ترکیب و یکپارچه بشود. پاستا را آبکش کنید و ریحان و جعفری را هم به مواد ماهیتابه اضافه کنید. سپس برای هر کس پاستا را با مایع روی آن در ظرفی جدا کشیده و پنیرهای نام‌برده را هم روی سس غذا بپاشید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

کیکی با عطر گلاب برای مهمانی ها

غذای اصلی/ طرز تهیه لازانیای بادمجان

میز اردور/ طرز تهیه «دسر بوراتوس»

غذای اصلی/ دستور تهیه پیراشکی سوسیس

طبع من/ یک نوع سوپ گیاهی رژیمی

عصرانه/ شکلات کاراملی با میوه و چوب شور، عصرانه ای فوری و لذیذ

شیرینی ها/ کیک سمولینای پرتقالی با ریواس

غذای اصلی/ اسفناج پلو با گوشت قلقلی

شیرینی ها/ شیرینی‌هایی به شکل اهرام ثلاثه!

میز اردور/ طرز تهیه ذرت آب پز با سس کره‌ای

رولت خامه‌ای حرفه‌ای خانگی درست کنید‌

میز اردور/ دستوری جدید برای تهیه گراتن سیب زمینی

طرز تهیه پیتزای مخصوص عصرانه در تابه

میزاردور/ طرز تهیه سالاد هندوانه یونانی

میز اردور/ دستوری جدید گراتن سیب زمینی

شیرینی ها/ «بیسکویت زنجبیلی قلبی» برای مهمانان ویژه

این کیک شکلاتی لیمویی را از دست ندهید

با آش معروف گیلان آشنا شوید

میز اردور/ دستوری کلاسیک برای تهیه پودینگ

روش تشخیص روغن کنجد اصل از تقلبی

پنکیک کباب مرغ؛ ظاهری زیبا با طعمی عالی

غذای ملل/ بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

ساندویچ سوسیس؛ غذای محبوب جوان ترها

کارت پستال شیک ساخت دست خودتان

اگر صورت لاغر و کشیده دارید اینطوری آرایش کنید

آش رشته؛ محبوب ترین غذای سنتی ایران

ناهار لذیذ امروز؛ مرغ بریان

پودینگ گوشت بقچه ای؛ خلاقیت بوراک سرآشپز

ماسک عسل و لیمو برای از بین بردن جوش

آموزش شیک ترین زیر لیوانی

با سایه چشم شکسته خط چشم رنگی درست کنید!

طرز تهیه پخت خوراک های دم گاو

روش ساده ساخت تردمیل در خانه!

غذای اصلی/ خوراک لوبیای سفید؛ تا شب سیرتان می کند

مرغ بریان شیری؛ مزه ای تازه و دلبرانه

در هر مناسبتی چه غذایی بپزیم؟

کارایی جالب مواد دورریز خوراکی!

ایده های جالب که در مسافرت به کارتان می آید

چالش انرژیک امروز؛ موسیقی شاد گوش دادن

2 گلدان مهیج و جذاب بسازید

صبحانه/ پای موز خامه‌ای؛ پیشنهاد مهیج اول صبح

فوت آشپزی/ چند نوع شکر داریم؟

در خانه نان سیر تهیه کنید

غذای تند و تیز افغانستانی

دسرهایی بی نظیر برای مهمانی

پیشنهادهایی جذاب برای تزئین سالاد

دسری بهاری با توت فرنگی

برنج را باب میل گیاهخواران بپزید

شیرینی ها/ دستور تهیه «کیک پنیر با سیب»

میز اردور/ روش پخت مربای پرخاصیت کدو تنبل حلوایی