آریا بانو

آخرين مطالب

آموزش بافت پتوی نوزاد قلاب بافی شده درخانه+تصاویر خانه داري

آموزش بافت پتوی نوزاد قلاب بافی شده درخانه+تصاویر

  بزرگنمايي:

آریا بانو - بافتنی ها یک هنر دست محسوب می شوند که خیلی از افراد با نخ های ابریشم و کاموا ها مشغول به انواع البسته بافتنی و لوازم بافتنی می شوند در این مطلب ما پتوی نوزاد بافتنی با قلاب را برای شما عزیزان آموزش داده ایم

هنر دست همیشه تحسین برانگیز است بافتنی ها هم یک هنر در خانه محسوب می شود
که در توع بالایی تولید می شوند و زیبا و جذاب هستند ما در این مطلب از پرشین وی
نحوه آموزش پتوی نوزاد بافتنی با قلاب را برای شما عزیزان آماده کرده ایم
پتوی نوزاد بافتنی با قلاب
6 زنجیره را به صورت حلقه در آورید پتوی نوزاد بافتنی با قلاب داخل حلقه سه پایه بلند بزنید و دو زنجیره کلا” 12 پایه
بلند که بین هر سه تا دو زنجیره زده می شود ( این نقشه بافت گل تان است ! )
300 تا از این گل های کوچولو باید ببافید ! البته بافت این گل 2 دقیقه بیشتر وقت نمی گیرد!
با قلاب گل ها را به هم وصل کنید ، توی گوشه هر گل دو تا پایه کوتاه بزنید و
4 زنجیره بین آنها.
در انتخاب رنگ ها دقت کنید در نهایت هر رنگ باید به صورت مورب دیده شود، 25 گل در
طول و 12 گل در عرض پتو بکار می رود.
300 تا از این گل های کوچولو باید ببافید





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

مربای هویج؛ همان خوشمزه همیشگی

زیباترین سالادهای بهاری برای جشن ها و مهمانی ها

غذای اصلی/ خوراک مرغ را متنوع تر از همیشه بپزید

نوشیدنی ها/ آب سیب بخورید تا زیبا و جوان بمانید

تزئین جذاب یک مدل سالاد برای مهمانی و تولد

میز اردور/ لبو با سس ماست؛ خوش رنگ و اشتهاآور

نوشیدنی ها/ هات چاکلت؛ پیشنهاد شب های خنک بهاری

طرز تهیه خاگینه ماستی برای یک صبحانه یا عصرانه کامل

شام/ سالاد مرغ را به سبک آسیایی کامل و مغذی میل کنید

با «شوکوبیس» قلب کودکان را تسخیر کنید

میز اردور/ ژله توت فرنگی ژاپنی؛ شفاف و شیک

میز اردور/ کرم کافی میکس؛ دسر لاکچری

سوپ و آش/ آش هفت ترشی؛ غذای محبوب مازندرانی

دستور تهیه ساده ترین کوکی خانگی

میز اردور/ طرز تهیه «ژله ویترینی»

عصرانه/ دستور تهیه ستده ترین کوکی خانگی

آموزش طبخ بادمجان شکم پر

غذای اصلی/ کباب تابه ای مرغ مخصوص

شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی پادرازی»

غذای اصلی/ طرز تهیه «پیتزای سیب زمینی»

چگونه از روغن زیتون برای زیبایی استفاده کنیم

شیرینی ها/ طرز تهیه «کرم لیموترش»

غذای اصلی/ سمبوسه سیب زمینی و عدس غذایی سریع و راحت

طرز تهیه ماهی با سس شوید

شیرینی ها/ کیک اسفناج و پسته؛ برای سلایق خاص

میزاردور/ طرزتهیه سالاد تبوله با باقلا

چگونه پیاز را در فریزر نگه داریم؟

سوپ و آش/ طرز تهیه یک سوپ برای پاکسازی بدن در فصل بهار

تب «غذای خانگی» در فضای مجازی!

غذای اصلی/ ته چین اسفناج؛ خوشمزه و عامه پسند

شیرینی ها/ طعم «قرابیه یونانی» شما را متحیر می کند!

میز اردور/ ادویه مخصوص ترشی را در خانه درست کنید

سوپ و آش/ سوپ سیب زمینی به همراه شیر را حتما امتحان کنید

ذائقه ها/ پوره عدس قرمز غذایی برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2

میز اردور/ سس هزار جزیره خانگی و خوشمزه

ذائقه ها/ خوراک مرغ تند؛ غذای کم کالری که تا مدتها سیر می مانید

فوت آشپزی/ ادویه را به غذا دیرتر اضافه کنید

آشپزی در طبیعت؛ بال مرغ تند

غذای اصلی/ اســتیک با سـس سـبز؛ پیش غذایی متفاوت

آشپزی در طبیعت، بال مرغ تند

غذای اصلی/ خورشت مرغ و آلو؛ خوشمزه و دلچسب

میز اردور/ میگوی فوری با خیار

شیرینی ها/ ترافل های دوست داشتنیِ من!

غذای اصلی/ مرغ آلو؛ خوشمزه و دلچسب

کیک پیانو؛ هنرمندانه ترین ویدئوی آشپزی هفته

شیرینی ها/ تارت سیب و دارچین؛ پذیرایی شیک و دلچسب

سفره آرایی/ ژله ی طرح کیوی؛ مخصوص جشن ها

مدل روفرشی هایی که این روزها بسیار مد است

چرا لباس ساقدوش های عروس شبیه هم است؟

این لکه‌های سیاه روی گلدان نعنایم چه هستند؟