آریا بانو

آخرين مطالب

تغذیه/ اشتباهی که هنگام سرخ کردن غذا انجام می دهید پزشکي

تغذیه/ اشتباهی که هنگام سرخ کردن غذا انجام می دهید

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
تغذیه/ اشتباهی که هنگام سرخ کردن غذا انجام می دهید
k ٣.٨
٣
برترین ها / چه چیزی لذت بخش‌تر از خوردن دونات‌های طلایی یا سیب زمینی‌های سرخ شده و برشته! این خوراکی‌ها واقعا خوشمزه‌اند، اما رمز و راز‌های سرخ کردن را ندانید ممکن است مشکلاتی به وجود بیاورید. شما برای اینکه مثل یک حرفه‌ای سرخ کنید به یک ماهی‌تابه‌ی مناسب و توصیه‌های زیر نیاز دارید.
اشتباه اول: در دمای بسیار بالا سرخ می‌کنید
برای اینکه تکه‌های مرغ‌تان را خوب سرخ کنید باید دمای روغن بین 325 و 390 درجه فارنهایت باشد. دمای بالاتر از این باعث می‌شود غذای شما خیلی با سرعت سرخ شده و خشک شود، یا حتی بدتر، روی آن بسوزد و درونش خام بماند.
دمای روغن بسیار اهمیت دارد و نمی‌تواند خیلی هم پایین باشد، چون باعث می‌شود غذایی که سرخ می‌کنید آب بیندازد و تُرد نشود.
اشتباه سوم: از روغن مخصوص سرخ کردن استفاده نمی‌کنید
روغن‌هایی مانند روغن آووکادو یا روغن زیتون مناسب سرخ کردن نیستند، زیرا نقطه‌ی دود پایینی دارند (گرانقیمت‌تر نیز هستند!). روغن کانولا و بادام زمینی، نقطه‌ی دود بالایی دارند و هنگام سرخ کردن طعم بدی به غذا نمی‌دهند.
اشتباه چهارم: ماهی‌تابه را پُر می‌کنید
درست همانطور که قابلمه را نباید کاملا پُر از غذای در حال پخت کنید، ماهی‌تابه را نیز نباید پُر کنید. هر چیزی که در حال پختن یا سرخ شدن است نیاز به فضای کافی برای حرکت کردن و خوب پخته شدن دارد. شاید عجله داشته باشید و وسوسه شوید همه‌ی مواد را به یک باره داخل ماهی‌تابه بریزید، اما اگر نتیجه‌ی خوبی می‌خواهید این کار را نکنید. تهیه کردن یک تکه مرغ کاملا سرخ شده، راحت‌تر از چیزی است که فکر می‌کنید.
اشتباه پنجم: تکه‌های بزرگ در ماهی‌تابه می‌گذارید
اینکه فرنچ فرایز واقعا خوشمزه و جذاب است دلیل خاصی دارد: سایزشان واقعا درست است! تکه‌های به اندازه‌ی غذا باعث می‌شود سرعت پخت بیشتر شده و ضمنا مغز پخت‌تر نیز بشود. پس برای هر غذایی که می‌خواهید سرخ کنید اول اندازه‌ی مناسب هر تکه را در نظر بگیرید.
اشتباه ششم: از چاشنی‌های مناسب استفاده نمی‌کنید
اگر ادویه‌ای که برای سرخ کردن استفاده می‌کنید مناسب نباشد، نتیجه خوب از کار در نخواهد آمد. از طعم دهنده به اندازه استفاده کنید، چون زیادی آن باعث بوی سوختگی می‌شود و کم آن نیز طعم دلخواه‌تان را به غذا نخواهد داد.
اشتباه هفتم: از روغن مانده استفاده می‌کنید
از روغنی که استفاده شده دوباره استفاده نکنید. استفاده از روغن مانده نه تنها غذای‌تان را چسبناک کرده و طعمش را ناخوشایند می‌کند بلکه ممکن است آتش هم به پا کند! تجزیه‌ی روغن، نقطه‌ی اشتعال آن را پایین می‌آورد و باعث می‌شود به راحتی شعله بگیرد.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

کیف سنگین چه بلایی سر بدنتان می آورد؟

افسردگی، گرایش جوانان را به اعتیاد بالا می‌برد

دکتر سلام/ سرماخوردگی یا آلرژی، مسئله این است

16 راهکار طب سنتی برای درمان زخم معده

5 دلیل دور نگه داشتن موبایل از خود

عامل افزایش ریسک ابتلای کودک به دیابت

وقتی کتری سلامتی تان را به خطر می اندازد

غذاهای «پروبیوتیک» چه فایده‌ای برای بدن دارند؟

چطور متوجه شویم که کمبود پتاسیم داریم؟

مراقبت‌های اولیه بهداشتی برای پوشش همگانی سلامت

وقتی کتری سلامتیتان را به خطر می اندازد

چرا قلبم کند می‌زند؟

سرکه بالزامیک و خواصی که فکرش را نمی کنیم

توصیه‌های مفید پس از پرخوری

باور بی‌ضرر بودن میان وعده‌ها غلط است

شیر کاکائو چه فواید و مضراتی دارد؟

همه چیز درباره ناخن جویدن کودکان؛ علت و راه‌های درمان

برای داشتن خواب بهتر، این میوه را بخورید

پشت کنکوری‌ها چه میزان قهوه در روز مصرف کنند؟

کمبود کلسیم در ورزشکاران سبب کشیدگی تاندون‌ها می‌شود

چرا آرتروز گردن به سراغمان می‌آید؟

شفاخونه/ حالت تهوع را با دانه خوراکی درمان کنیم

منابعی برای تامین ویتامین C بدن

کنترل دیابت با استفاده از سنگ‌پا

اگر به بادمجان آلرژی دارید این مطلب را بخوانید

از عواملی که باعث پوسیدگی دندان می‌شود

اگر غذا نخوریم چه اتفاقی می افتد؟

آبمیوه ای برای کنترل قند خون و سلامت قلب

محافظت از قلب و کلیه با داروی متداول دیابت

با بی‌حالی ناشی از قندخون بالا چه کار کنیم؟

مزایای ماساژ کف پا را بشناسید

چرا حمله قلبی در جوانان خطرناک‌تر است؟

با لی‌لی‌حوضک وزن‌گیری کودک خود را سرعت دهید

با بی‌حالی ناشی از قندخون بالا چکار کنیم؟

چطور مانع از کار افتادگی کلیه هایمان شویم؟

4 نکته طلایی برای چاق شدن

صوت/ مواد غذایی که باید قبل از دویدن بخورید

سوپ بخورید تا سالم بمانید!

مو‌های چرب آزارتان می‌دهد؟

10 دلیلی که خوردن پروتئین‌ها را واجب می‌کند

اگر به دنبال جوان کردن پوست‌تان هستید، بخوانید

چطور بعد از ناهار احساس خواب آلودگی نکنیم؟

بیماری وحشتناک در کمین جوانان!

28 فروردین؛ روز جهانی هموفیلی

دمنوش‌های مناسب برای کاهش استرس کنکوری‌ها

اگر با سکته مغزی مواجه شدیم چه کنیم؟

ماسک هویج برای پوست چرب و معمولی

عواملی که عمر شما را کوتاه می‌کنند

با افزایش ضربان قلب خوش اندام شوید

افزایش ریسک مرگ مردان با رژیم غذایی سرشار از پروتئین حیوانی