آریا بانو

آخرين مطالب

تغذیه/ اشتباهی که هنگام سرخ کردن غذا انجام می دهید پزشکي

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
تغذیه/ اشتباهی که هنگام سرخ کردن غذا انجام می دهید
k ٣.٨
٣
برترین ها / چه چیزی لذت بخش‌تر از خوردن دونات‌های طلایی یا سیب زمینی‌های سرخ شده و برشته! این خوراکی‌ها واقعا خوشمزه‌اند، اما رمز و راز‌های سرخ کردن را ندانید ممکن است مشکلاتی به وجود بیاورید. شما برای اینکه مثل یک حرفه‌ای سرخ کنید به یک ماهی‌تابه‌ی مناسب و توصیه‌های زیر نیاز دارید.
اشتباه اول: در دمای بسیار بالا سرخ می‌کنید
برای اینکه تکه‌های مرغ‌تان را خوب سرخ کنید باید دمای روغن بین 325 و 390 درجه فارنهایت باشد. دمای بالاتر از این باعث می‌شود غذای شما خیلی با سرعت سرخ شده و خشک شود، یا حتی بدتر، روی آن بسوزد و درونش خام بماند.
دمای روغن بسیار اهمیت دارد و نمی‌تواند خیلی هم پایین باشد، چون باعث می‌شود غذایی که سرخ می‌کنید آب بیندازد و تُرد نشود.
اشتباه سوم: از روغن مخصوص سرخ کردن استفاده نمی‌کنید
روغن‌هایی مانند روغن آووکادو یا روغن زیتون مناسب سرخ کردن نیستند، زیرا نقطه‌ی دود پایینی دارند (گرانقیمت‌تر نیز هستند!). روغن کانولا و بادام زمینی، نقطه‌ی دود بالایی دارند و هنگام سرخ کردن طعم بدی به غذا نمی‌دهند.
اشتباه چهارم: ماهی‌تابه را پُر می‌کنید
درست همانطور که قابلمه را نباید کاملا پُر از غذای در حال پخت کنید، ماهی‌تابه را نیز نباید پُر کنید. هر چیزی که در حال پختن یا سرخ شدن است نیاز به فضای کافی برای حرکت کردن و خوب پخته شدن دارد. شاید عجله داشته باشید و وسوسه شوید همه‌ی مواد را به یک باره داخل ماهی‌تابه بریزید، اما اگر نتیجه‌ی خوبی می‌خواهید این کار را نکنید. تهیه کردن یک تکه مرغ کاملا سرخ شده، راحت‌تر از چیزی است که فکر می‌کنید.
اشتباه پنجم: تکه‌های بزرگ در ماهی‌تابه می‌گذارید
اینکه فرنچ فرایز واقعا خوشمزه و جذاب است دلیل خاصی دارد: سایزشان واقعا درست است! تکه‌های به اندازه‌ی غذا باعث می‌شود سرعت پخت بیشتر شده و ضمنا مغز پخت‌تر نیز بشود. پس برای هر غذایی که می‌خواهید سرخ کنید اول اندازه‌ی مناسب هر تکه را در نظر بگیرید.
اشتباه ششم: از چاشنی‌های مناسب استفاده نمی‌کنید
اگر ادویه‌ای که برای سرخ کردن استفاده می‌کنید مناسب نباشد، نتیجه خوب از کار در نخواهد آمد. از طعم دهنده به اندازه استفاده کنید، چون زیادی آن باعث بوی سوختگی می‌شود و کم آن نیز طعم دلخواه‌تان را به غذا نخواهد داد.
اشتباه هفتم: از روغن مانده استفاده می‌کنید
از روغنی که استفاده شده دوباره استفاده نکنید. استفاده از روغن مانده نه تنها غذای‌تان را چسبناک کرده و طعمش را ناخوشایند می‌کند بلکه ممکن است آتش هم به پا کند! تجزیه‌ی روغن، نقطه‌ی اشتعال آن را پایین می‌آورد و باعث می‌شود به راحتی شعله بگیرد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/147982/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دسر شکلاتی را خلاقانه بساز

پیشگیری از بیماری های قلبی با سبک زندگی سالم

اخاذی مرد شیاد با جلب اعتماد زنان پس از مرگ مادرشان

نشانه‌گیری اتفاقی اما بسیار دقیق فران تورس در پایان ال‌کلاسیکو

مطهری: تراکتور همیشه مدعی بوده

آزمون در ترکیب اصلی رُم برابر اودینزه

واکنش دین محمدی به قهرمان لیگ برتر امسال

واکنش رجب زاده به اتفاقات بازی با استقلال ملاثانی

مطهری: همه تیم‌ها را می‌شناسم

مطهری: در تراکتور باید کمتر حرف زد، بیشتر عمل کرد

اشکش: ای کاش نتایج داخل زمین رقم بخورد

دعوت 60 کاراته‌کا به مرحله دوم انتخابی تیم امید و جوانان

هاشمی: نیم همت برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها درنظر گرفتیم

بررسی ابعاد مختلف سریال «جنگل آسفالت»

هفتمین «پاتوق فیلم کوتاه» برگزار می‌شود

وقتی که یک عطسه باعث بهمن می شود

ماجرای عکس تکان دهنده «آلن دلون» چه بود؟

استاندار ایلام: از عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان رضایت داریم

درگذشت معصومه حائری عروس بزرگ امام خمینی و همسر سیدمصطفی خمینی+ عکس

عکس سه نفره سینا مهراد و برادرزاده هایش / خوش گذرانی پسران ساعد سهیلی با عموشان

سورپرایز جالب مردم در کنسرت توسط گرشا رضایی

بازگشایی گردنۀ برف‌گیر تته پس از 5 ماه

ماسه‌خواری؛ پرونده همیشه باز در سواحل مازندران

حمله سریالی به جنگلبانان!

بارندگی‌های سیل آسا در زیرکوه خراسان جنوبی؛ داوطلبان کنکور نتوانستند در جلسه امتحان حاضر شوند

تعرض به زنان به بهانه شرکت در مراسم ترحیم

بازداشت 70 زورگیر و سارق موبایل در تهران

ویدیویی بامزه و پربازدید از متهم اصلی کرونا

محصولاتی که ما مصرف می کنیم تو طبیعت به چه شکل بودند؟

کلیپی زیبا از شگفت انگیزترین آبشارهای جهان

باقالی پلو با مرغ شاندیزی‌

پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور

عاقبت تلخ ازدواج برای فرار از خانه پدری

تشخیص سرطان از یک قطره خون طی چند دقیقه

دنیای مد به روایت «حسنا و ملکه‌های رنگی»

مدیر کنسرسیوم بانک‌ها: دیگر ما پرسپولیسی هستیم

دین‌محمدی: حیف از تیم راه‌آهن که منحل شد

مطهری: این یک استارت دوباره است

امیری: قلعه‌نویی بخواهد در خدمت تیم ملی هستم

هدف ما حضور مهدی الفتی در فینال المپیک است

دین‌محمدی: طرفدار ماشین سازی از تراکتور بیش‌تر بود

تشکیل دوباره کمیته انضباطی برای حواشی لیگ برتر بسکتبال

گزارش هیات فوتبال تهران درمورد مرگ یک بازیکن در وسط زمین

اکبرپور: آسیب بزرگی به فوتبال خوزستان وارد شده

شانس ایران برای تصاحب یک طلا و 3 برنز

بدهی کلان استقلال به بانک سهام‌دار پرسپولیس!

داوران نوعی نگاه کن معرفی شدند

سلنا گومز در پشت صحنه یک سریال کمدی

نگاهی به آنونس سریال دوپینگ

فحش کم آورد!