کباب دیگی گردن؛ هنرنمایی بوراک سرآشپز
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
k ٦.٣
٣
آخرین خبر / بوراک با استفاده از گوشت گردن و چیلی سبز و گوجه فرنگی و سیر و رزماری و نمک و برگ بو و
روغن حیوانی ، داخل ظرف سنگی دیگی خود را درست کرد.
برای دمی هم از مخلوط
برنج و چلغوز و نمک و برگ بو و
روغن حیوانی درست کرد.
دو قابلمه دیگی و دمی را روی زغال و همراه با آتش هیزم پخت.
در آخر با جعفری و نان سرو کرد.
برگرفته از تایم غذا
-
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۲:۱۸
-
۶۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/148024/