آریا بانو

آخرين مطالب

اشتباهاتی که در سرخ کردن مرتکب می‌شوید خانه داري

اشتباهاتی که در سرخ کردن مرتکب می‌شوید

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
اشتباهاتی که در سرخ کردن مرتکب می‌شوید
k ٥
٠
برترین ها / چه چیزی لذت بخش‌تر از خوردن دونات‌های طلایی یا سیب زمینی‌های سرخ شده و برشته! این خوراکی‌ها واقعا خوشمزه‌اند، اما رمز و راز‌های سرخ کردن را ندانید ممکن است مشکلاتی به وجود بیاورید. شما برای اینکه مثل یک حرفه‌ای سرخ کنید به یک ماهی‌تابه‌ی مناسب و توصیه‌های زیر نیاز دارید.
اشتباه اول: در دمای بسیار بالا سرخ می‌کنید
برای اینکه تکه‌های مرغ‌تان را خوب سرخ کنید باید دمای روغن بین 325 و 390 درجه فارنهایت باشد. دمای بالاتر از این باعث می‌شود غذای شما خیلی با سرعت سرخ شده و خشک شود، یا حتی بدتر، روی آن بسوزد و درونش خام بماند.
اشتباه دوم: در دمای بسیار پایین سرخ می‌کنید
دمای روغن بسیار اهمیت دارد و نمی‌تواند خیلی هم پایین باشد، چون باعث می‌شود غذایی که سرخ می‌کنید آب بیندازد و تُرد نشود.
اشتباه سوم: از روغن مخصوص سرخ کردن استفاده نمی‌کنید
روغن‌هایی مانند روغن آووکادو یا روغن زیتون مناسب سرخ کردن نیستند، زیرا نقطه‌ی دود پایینی دارند (گرانقیمت‌تر نیز هستند!). روغن کانولا و بادام زمینی، نقطه‌ی دود بالایی دارند و هنگام سرخ کردن طعم بدی به غذا نمی‌دهند.
اشتباه چهارم: ماهی‌تابه را پُر می‌کنید
درست همانطور که قابلمه را نباید کاملا پُر از غذای در حال پخت کنید، ماهی‌تابه را نیز نباید پُر کنید. هر چیزی که در حال پختن یا سرخ شدن است نیاز به فضای کافی برای حرکت کردن و خوب پخته شدن دارد. شاید عجله داشته باشید و وسوسه شوید همه‌ی مواد را به یک باره داخل ماهی‌تابه بریزید، اما اگر نتیجه‌ی خوبی می‌خواهید این کار را نکنید. تهیه کردن یک تکه مرغ کاملا سرخ شده، راحت‌تر از چیزی است که فکر می‌کنید.
اشتباه پنجم: تکه‌های بزرگ در ماهی‌تابه می‌گذارید
اینکه فرنچ فرایز واقعا خوشمزه و جذاب است دلیل خاصی دارد: سایزشان واقعا درست است! تکه‌های به اندازه‌ی غذا باعث می‌شود سرعت پخت بیشتر شده و ضمنا مغز پخت‌تر نیز بشود. پس برای هر غذایی که می‌خواهید سرخ کنید اول اندازه‌ی مناسب هر تکه را در نظر بگیرید.
اشتباه ششم: از چاشنی‌های مناسب استفاده نمی‌کنید
اگر ادویه‌ای که برای سرخ کردن استفاده می‌کنید مناسب نباشد، نتیجه خوب از کار در نخواهد آمد. از طعم دهنده به اندازه استفاده کنید، چون زیادی آن باعث بوی سوختگی می‌شود و کم آن نیز طعم دلخواه‌تان را به غذا نخواهد داد.
اشتباه هفتم: از روغن مانده استفاده می‌کنید
از روغنی که استفاده شده دوباره استفاده نکنید. استفاده از روغن مانده نه تنها غذای‌تان را چسبناک کرده و طعمش را ناخوشایند می‌کند بلکه ممکن است آتش هم به پا کند! تجزیه‌ی روغن، نقطه‌ی اشتعال آن را پایین می‌آورد و باعث می‌شود به راحتی شعله بگیرد.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

20 مدل بی نظیر از تیپ اسپرت پسرانه

پاک کردن لکه لوازم آرایش از روی لباس و دیگر سطوح

مزایا و معایب لیفتینگ ابروها با نخ

کانتورینگ صورت را کامل یاد بگیرید

خلاقیت دوست داشتنی با چند تکه مداد شمعی

چند راز در گوشی برای اینکه خوش تیپ باشید

قاب عینک نمدی بسیار شیک و دخترانه

سلبریتی ها موهای خود را چگونه استایل می کنند؟

روش های عالی برای ثابت ماندن رنگ مو

چند ایده جذاب لوازم التحریری برای کودکان

آموزش نقاشی با گچ برای سرگرمی کودکان

صندلی تاشو جدید با طرح‌های مدرن و زیبا

6 فرمول استایل تابستانی که می توانی از امل کلونی یاد بگیری

باورتون میشه این بچه واقعی نیست؟!

دفترچه مینیاتوری بسازید

تابلوی اعلانات شیک برای نصب وسایل در خانه

عروس خانم ها برای روز عروسی چک لیست آماده کنید

دکوراسیون‌های شیک برای خانه‌های کوچک

چالش جسورانه امروز؛ کوتاه کردن مو

خواص فلفل چیلی

بستن شال به سبک خانم های زیبای ترکیه

ساخت کاردستی های تابستانی با طرح گل آفتابگردان

اگر فلفل غذای شما زیاد شد

طرح‌هایی برای شکستن یکنواختی اتاق خواب

رنگ آمیزی جذاب گلدان سفالی

پیراهن های خنک نخی؛ مد این روزهای تابستان

فال هفته: از 1 تیر تا 7 تیر ( 1398 )

با تغییرات جزئی دکور خانه را تابستانی کنید

جاسوئیچی نمدی با طرح زیبای کاکتوس

انواع کفپوش های آشپزخانه که این روزها مد است

آموزش ساده و مقدماتی نقاشی برای کودکان مدرسه ای

شمع بسیار زیبا و آسان به شکل آناناس

اسباب بازی های بامزه و جدید پارچه ای

جا حوله ای عروسکی برای جهیزیه عروس

ویدئویی از چیدمان مدرن و فوری پذیرایی

فاندیشن صورت و انواع روش های آن

جدیدترین مدل های گوشواره در اروپا

آموزش دوخت آستین

آموزش دوخت جا جورابی ساده درمنزل

مدل های 2019 پرده پذیرایی

مدل های خاص برای بستن بند کفش

موهای زاید پشت لب را با یک ادویه محو کنید

ترفند‌های ست کردن پیراهن گلدار مردانه

طرز تهیه لیموناد هندوانه

اصول نگهداری برخی میوه ها و سبزیجات

ایده های کاربردی برای چیدن میز آرایش

بلوز دامن حریر در مدل های شیک و زیبا

رنگ آمیزی هنری با قطره چکان!

نقاشی هنرمندانه با کاردک

نحوه خشک کردن توت سفید در منزل